Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Jade Egg til Yoni Massage var 1

Jade Egg til Yoni Massage

Vi anbefaler
Emergence of the Sensual Woman af Saida Desilets
249,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
749,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Oplev sex på en ny, mere intens og erotisk måde. 

Øvelser med Jade Egg vil øge blodgennemstrømningen til de vaginale muskler, og du vil samtidig opleve forstærket seksuel følsomhed, ikke kun i skeden, men i hele din Yoni (kvindens kønsdele). Du vil opleve øget sensitivitet, hvilket blandt andet kan føre til, at du kan opleve vaginale orgasmer, ligegyldigt alder, højde og drøjde.

Dette er det originale Jade Æg, importeret direkte fra The Jade Egg Mine i USA. Vi har skaffet disse æg til Danmark i samarbejde med Saida Désilets, som er en af verdens mest anerkendte Jade Egg eksperter.

Hvis du vil have det optimale udbytte af dit Jade Egg, kan købe bogen "Emergence of the Sensual Woman" skrevet af Jade Egg practice ekspert, Saida Désilets. Bogen kan naturligvis også købes her i Sinful.dk shoppen. Du kan også læse Saidas e-bog om jadeægget, der er blevet oversat til dansk, og som der findes lige her.

Med et Jade Æg kan du blandt andet: - Massere din skede indefra. - Forøge din strøm af kønshormoner. - Udvikle stærkere orgasmer. - Opnå mere følsomhed på dit G-punkt. - Træne dit bækkenbund og opnå sunde reproduktive organer. - Forebygge inkontinens. - Og opleve en helt anderledes feminin energi.

Selve ægget er ikke decideret udviklet til bækkenbundstræning, men til at skabe mere blodgennemstrømning, sensuel energi, sexlyst og "saftighed" til din Yoni. 

MærkeJade Goddess
Produktvægt (g)60
Fuld Længde (cm)4
Indførbar Længde (cm)4
Diameter (cm)2.5
Primært MaterialeJade
FarveGrøn
Anbefalet GlidecremeAlle slags
SKU12434
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig godt køb
Nana - 16. jun. 2014
Jeg er glad for mit æg Diskret forsendelse, det var godt for jeg havde valgt at det skulle sendes til mit arbejde :-) Kan virkelig anbefales!
Aaahhh - Goddess need to have
JadeGoddess - 19. aug. 2013
Giv dig selv en unik gave og bliv JadeGoddess. Det giver sanselighed, træning og nydelse. Du oplever større kontakt til din yoni, får mere sanselighed, saftighed, nydelse, styrke og smidighed, samt massage af yoni og akupunkturpunkter der. Følelsen af at være Jade Goddess er unik og så er du. Hurtig levering i diskret emballage, vedlagt instruktion til brug og lidt øvelser at begynde med, så du kommer godt i gang.
Jade eeg
Tenna - 21. may. 2013
Har deltaget i Saida Desilets Jade Egg kursus sidst hun var i Danmark. Det gjorde at jeg fik sat øvelserne fra hendes bog om hvordan ægget bruges bedst, på plads. Ægget er rart at bruge og jeg har klart fået et bedre sexliv. Det var nu godt i forvejen, men min følsomhed er vokset. God produkt, hvis det ikke ligger i skuffen.
Jadeæg - godt og svært
Anne Louise - 10. sep. 2012
Jeg har modtaget jadeægget som jeg har hørt så meget godt om. Jeg har været meget spændt på at bruge det og er lige så stille kommet igang. Jeg synes teknikkerne er lidt sværre at komme igang med, men jeg synes bogen forklarer det super godt og præcist og på en måde som gør, at jeg godt gider bruge de kræfter på at lære det, som det kræver. Jeg nyder også at vide, at blot det at jeg har ægget oppe, er healende for mig. At jeg ikke som sådan behøver teknikkerne. Det giver mig en dejlig ro og gør, at jeg tager øvelserne i det tempo det passer mig. Jeg glæder mig vildt til at bruge ægget mere og få de resultater jeg håber på, og som jeg har hørt fra andre. Hermed anbefalet :)
Meget god.
Bruce - 28. jan. 2015
Min pige fik den i gave, og hun blev så nysgerrig og glad at hun satte den i med det samme :). Hun tręner nu sine muskler i skeden jęvnligt, det har givet et skųnt krydderi til sexlivet. Nem og fleksibel at sętte i og tręne med.
0
Et lille mirakel!
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi fik ægget i gave, og nu er det blevet den ultimative gave, vi giver os selv! En vidunderlig enkel og traditionel måde at bruge naturlige midler til at opnå himmelske glæder og øge nærværet i dit eget liv, alene eller sammen med din udkårne i kærlighed. Gaven, der varer hele livet!
Maskinoversat fra sinful.no
Super glad!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du gerne vil i bedre kontakt med din krop, er dette et godt køb! Jeg elsker ægget! ? Jeg vil også anbefale, at du tjekker Tamra Merciecas gratis program ud, når du har modtaget ægget. Programmet hedder Yoga for the Vag*na Starters Sequence! Det er en virkelig god måde at lære og bruge ægget på!
Maskinoversat fra sinful.no
God
Anonymous - 13. mar. 2024
Tilfreds, fungerer lige så godt!
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS