TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Je Joue Mio Vibrating Cock Ring var 1

Je Joue Mio Vibrating Cock Ring

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

649,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Valgt Farve:

Oversigt

Mio er en testvindende penisring med vibrator fra det anmelderroste brand Je Joue. Den svenske avis Aftonbladet kårede i 2014 Mio som testvinder og kaldte penisringen for ’den bedste penisring, der nogensinde er lavet’. 

Det der gør Mio Luksus Penisring særligt god, er at den effektivt stimulerer kvindens klitoris under samleje. For de fleste kvinder er det nemmest at få orgasme sådan. Penisringen fungerer ved, at ringen føres ned over hans penis. Under samleje vil hun kunne mærke ringens intense vibrationer mod sin klitoris.

Selve ringen er fremstillet i medicinsk silikone og er derfor meget blød og fleksibel. Den del, hvor vibratoren sidder (det brede stykke) er mere hård i det, dog stadig med en blød overflade. Det er en virkelig stilfuld vibrator ring i et diskret design.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med ringen for at få en så nydelsesfuld og glidende oplevelse som muligt.

Mio har 5 forskellige vibrations mønstre, som styres på plus- og minus knappen i bunden. Det er også på disse knapper, at den magnetiske oplader klikkes på. Efter to timers opladning, kan vibrationerne fra ringen nydes i to timer. Opladeren medfølger i pakken.Ringen kan nydes i badet, da den er vandtæt. 

Som det er med andre penisringe, så vil Mio give ham en fyldigere erektion, fordi den sidder og strammer ved penisroden. Flere mænd oplever også, at de kan holde i længere tid, når de har en penisring på.

Mio leveres i en flot sort æske.

MærkeJe JoueProduktvægt (g)40Strækbar DiameterJaStrømkildeMagnetisk USB-opladerBrugstid (min.)120Vibrationsmønstre7Vibrationshastigheder5Primært MaterialeSilikoneFarveLillaAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Vibration, VandtætSprogSpansk, Engelsk, Fransk, Kinesisk, TyskSKU13241
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
super
godlivlig - 7. jun. 2022
Vinder ved nærmere bekendtskab
Jeg har nu haft den i flere år, og i begyndelsen var vi skuffede. Vibrationerne forekom for hidsige, og hvis det var et stykke håndværktøj ville Arbejdstilsynet... Læs mere
Alpeonkel - 13. apr. 2020
Skuffelse
Levede slet ikke op til mine forventningerkiller - 25. jul. 2019
God kvalitet - ringe funktion
Vi købte denne ud fra god erfaring med en anden billig ring med bulletvibrator, men den lever ikke op til forventningerne. Ja, produktet er lækkert udført i go... Læs mere
NS - 15. jul. 2019
Dejlig fødselsdagsgave
Jeg var så heldig at få Mio i gave af min kæreste og vi er begge blevet meget glade for den. Den er dyr, men bestemt pengene værd for kvaliteten er ligaer over ... Læs mere
Den heldige - 24. oct. 2013
Skidt
Ringen var ubrugelig, det męrker hverken jeg eller min partner. Svag vibrator!Jimmy - 12. apr. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS