Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Je Joue Mio Vibrating Cock Ring var 1

Oversigt

Mio er en testvindende penisring med vibrator fra det anmelderroste brand Je Joue. Den svenske avis Aftonbladet kårede i 2014 Mio som testvinder og kaldte penisringen for ’den bedste penisring, der nogensinde er lavet’. 

Det der gør Mio Luksus Penisring særligt god, er at den effektivt stimulerer kvindens klitoris under samleje. For de fleste kvinder er det nemmest at få orgasme sådan. Penisringen fungerer ved, at ringen føres ned over hans penis. Under samleje vil hun kunne mærke ringens intense vibrationer mod sin klitoris.

Selve ringen er fremstillet i medicinsk silikone og er derfor meget blød og fleksibel. Den del, hvor vibratoren sidder (det brede stykke) er mere hård i det, dog stadig med en blød overflade. Det er en virkelig stilfuld vibrator ring i et diskret design.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med ringen for at få en så nydelsesfuld og glidende oplevelse som muligt.

Mio har 5 forskellige vibrations mønstre, som styres på plus- og minus knappen i bunden. Det er også på disse knapper, at den magnetiske oplader klikkes på. Efter to timers opladning, kan vibrationerne fra ringen nydes i to timer. Opladeren medfølger i pakken.Ringen kan nydes i badet, da den er vandtæt. 

Som det er med andre penisringe, så vil Mio give ham en fyldigere erektion, fordi den sidder og strammer ved penisroden. Flere mænd oplever også, at de kan holde i længere tid, når de har en penisring på.

Mio leveres i en flot sort æske.

MærkeJe Joue
Produktvægt (g)40
Strækbar DiameterJa
StrømkildeMagnetisk USB-oplader
Brugstid (min.)120
Vibrationsmønstre7
Vibrationshastigheder5
Primært MaterialeSilikone
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Vandtæt
SprogSpansk, Engelsk, Fransk, Kinesisk, Tysk
SKU13241
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
super
livlig - 7. jun. 2022
god
Vinder ved nærmere bekendtskab
Alpeonkel - 13. apr. 2020
Jeg har nu haft den i flere år, og i begyndelsen var vi skuffede. Vibrationerne forekom for hidsige, og hvis det var et stykke håndværktøj ville Arbejdstilsynet hurtigt forbyde brug da det ville give “hvide” hænder efter længere tids brug. Men efter en lang pause med penisringe, blev den en dag hevet frem igen fra glemslen. I første omgang blev den brugt uden vibrationer, men hvor jeg før kun satte den rundt om penisroden, lod jeg den nu gå både rundt om penis og nosser. Effekten på rejsning og følsomhed er fantastisk og både fruen og jeg får nu stor fornøjelse af den. Angående penisringe generelt. Jeg tror det er meget vigtigt at den passer til ens fysiognomi. Og det er svært at læse ud fra mål og lignende oplysninger. Der er ifølge vores erfaring kun at købe og prøve, da eftergivenhed og plasticitet også har stor indflydelse på hvordan det føles.. Fandt også ud af at den IKKE skulle smøres ind i glidecreme som jeg gjorde i starten. Men det medførte at den drejede rundt på penis, og ikke længere lagde tryk på fruens følsomme område. Så alt i alt en klar anbefaling herfra. Nu vil vi til at lege lidt med vibrationer. Når der ikke skrues for højt op, har den en dejlig rumlende vibration - ikke ulig Mimi af samme mærke
Skuffelse
killer - 25. jul. 2019
Levede slet ikke op til mine forventninger
God kvalitet - ringe funktion
NS - 15. jul. 2019
Vi købte denne ud fra god erfaring med en anden billig ring med bulletvibrator, men den lever ikke op til forventningerne. Ja, produktet er lækkert udført i god kvalitet. Men i sidste ende er det nok funktionen, der gør os glade. Og her synes vi ikke denne penisring er særlig god. Vibrationerne er ret fine, det er lige som den spinder. Også selvom der er et utal af variationer. Kvinden siger hun næsten ikke kan mærke den. Vi ville hellere have en kraftigere rystetur, mere som en god vibrator. Og så larmer den altså, den bliver i hvert fald ikke glemt midt i fornøjelsen. Samtidig er ringen tyk og ikke ret fleksibel, og da jeg er lidt stor af natur, så strammer den lige på grænsen til, at det er ubehageligt. Det er ærgerligt, og det ville have været meget bedre, hvis der var angivet en størrelse. Fx. hvilken penisomkreds min/max den passer til. Alt i alt et lækkert produkt, men for os desværre med nogle minusser som gør, at den nok sjældent vil blive brugt.
Dejlig fødselsdagsgave
Den heldige - 24. oct. 2013
Jeg var så heldig at få Mio i gave af min kæreste og vi er begge blevet meget glade for den. Den er dyr, men bestemt pengene værd for kvaliteten er ligaer over de billige penisringe, vi før har prøvet. Jeg synes vibrationerne er lidt mekaniske, i forhold til andre vibratorer, men det kan jeg faktisk godt li'.
Skidt
Jimmy - 12. apr. 2021
Ringen var ubrugelig, det męrker hverken jeg eller min partner. Svag vibrator!
0
Historien om penisringen
Anonymous - 3. sep. 2018
Lad mig fortælle dig historien om denne penisring! Jeg ledte efter noget sjovt at overraske med til Valentinsdag, som ville være sjovt for både mig og min partner. Jeg indså, at jeg havde en rabatkode til Sinful, og jeg klikkede glad ind på siden og begyndte at kigge på parlegetøj. Så fandt jeg denne penisring, som jeg havde tænkt på at købe tidligere. Med en rabatkode var der ingen tvivl om det! Så kom dagen, hvor penisringen ankom. Sikke et fund! Så stilfuld og elegant! Jeg havde betalt en brøkdel af prisen for den perfekte penisring! Det viste sig, at den ikke var opladet, så jeg klikkede den smarte lille oplader i og tilsluttede den til min bærbare computer og lod den oplade, mens jeg gik hen og lavede vores valentinsdagstacos. Som en chef multitaskede jeg både grøntsager og kød, hvilket gjorde mig endnu mere tilfreds med mig selv. Da maden var klar, gik jeg hen og dækkede bord og så, at der stak en ledning ned under bordet fra computeren. Jeg forstod ikke noget, før jeg fiskede vores nye penisring op fra gulvet. Av... Ilderen var kravlet op på bordet, havde snuppet den og tygget på den! Så vores fine nye penisring fik tyggemærker...? Heldigvis overlevede den, og vi fik ikke madkoma, så den kunne blive indviet som planlagt for aftenen! Meget fin lille ting! Anbefaler den til alle, der har råd til det! (Og husk at opbevare den utilgængeligt for fritter, materialet er lige sådan noget hyggeligt gummiagtigt noget, de elsker at sætte tænderne i).
Maskinoversat fra sinful.se
Intet at anbefale
Anonymous - 13. mar. 2024
Stille? Støjende som en lille traktor. For smalt et hul eller for ufleksibelt efter min smag. Anstændige nok vibrationer.
Maskinoversat fra sinful.no
Fungerer godt med en partner, men ikke så godt alene
Anonymous - 9. aug. 2021
Fungerer godt for partneren, når en af os er på toppen, for manden steg det lidt, men ingen toporgasme for nogen af os. Har ganske vist kun prøvet 2 gange, "giver ikke op"
Maskinoversat fra sinful.no
Vidunderligt glat
Anonymous - 1. oct. 2022
Materialet er et plus med en dejlig silkeagtig overflade. Støjsvag. Skulle oplades før brug.
Maskinoversat fra sinful.fi

Je Joue Mio Vibrating Cock Ring

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
599,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS