Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Latex Trusse med Dildo var 1

Oversigt

Denne sorte Latex Trusse Med Dildo er ideel til dig, der foretrækker diskret stimulation, som kan bruges under tøjet. Trussen kan f.eks. bæres når du er i byen, ligesom den også er perfekt som en del af et fetish outfit og til eksperimenterende sexlege. 

Latex Trusse Med Dildo har en indbygget dildo på indersiden, som er 12 cm lang og 3,3 cm i diameter. Ligesom selve trussen er dildoen lavet i latex.

Foretrækker du, at Latex Trusse Med Dildo skinner? Så kan du tilkøbe en Cult Ultra Shining Latex Spray her i shoppen, der er gør latexens overflade spejlblank.

MærkeLate X
Produktvægt (g)100
Fuld Længde (cm)12
Indførbar Længde (cm)12
Diameter (cm)3.5
Omkreds (cm)89
StørrelseS
Primært MaterialeLateks
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, Hollandsk, Tjekkisk
SKU13794
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God pasform men....
KS - 10. sep. 2015
Endelig en Latextrusse der passer. Ingen pølser rundt om hoften og flad bagdel. Kvaliteten af latex er god, og føles tykt. Men... Selve dildoen er en omgang knoklet kopi af en penis som på ingen måde føles behageligt. Alle er forskellige forneden, men det ville have været en bedre oplevelse hvis dildoen havde været i et blødere/mere behageligt materiale. Rigtig ærgerligt, når der nu endelig findes en latex trusse der gør noget godt for figuren.
Japanske dansebukser
Jorma - 5. jul. 2020
Fungerer godt, når du spiller ishockey, at kollidere, når du har disse på, er fantastisk
0
De var fine, men...
Honning - 6. apr. 2021
De var meget fine, men lidt vanskelige at tage på. Jeg kųbte stųrrelse XL, og jeg bruger normalt 48-50 trusser. Da latex er meget strękbart, fungerede de godt, men jeg ville gerne have, at de var lidt stųrre. Min mand sagde, at min rųv så meget flot ud i dem. ;)
0
44321
. - 3. nov. 2019
Dildoen passer perfekt og har en fin stųrrelse!
0
Meget behageligt!
Kęledyr - 26. sep. 2017
Jeg giver den fem stjerner på alle måder! Trusserne sidder utrolig behageligt, selv på mig, og jeg har en stųrre numse. Jeg fųler mig sexet i dem, og det meste derhjemme (eller udenfor) bliver sjovere på grund af den konstante penetration... Trusserne er prisen vęrd, jeg vil foreslå at kųbe noget for at passe på latexen. Det gjorde jeg ikke, men det vil jeg afhjęlpe i min nęste ordre. Min eneste kritik: Jeg ville gerne have haft, at dildoen var stųrre, men jeg kan godt lide tykkere legetųj. ;)
0
Garanteret offentlig orgasme
Anonymous - 7. jun. 2017
Hun var spændt på at prøve den her! Vi gik en tur i byens centrum, og hun fik to kraftige orgasmer, mens vi var på menuen. Bagefter måtte vi sætte os ned, fordi hun kom igen, mens vi gik på gågaden! Det var sindssygt ophidsende, at hun havde den på offentligt, både det at hun havde en penis i sig og ikke mindst, at den var lavet af latex!
Maskinoversat fra sinful.no
varm
Anonymous - 7. aug. 2021
meget varm
Maskinoversat fra sinful.no
Gør dit udendørsliv lysere
Anonymous - 9. apr. 2022
Dansebukserne overgik mine forventninger! Man tager dem på og går ud, og dildoen masserer vidunderligt indvendigt. Efter en gåtur er du klar til sex, opvarmningen er overstået. Det sjove var, at min mand og jeg kunne tilføje en fjernstyret vibrator til dansebukserne, så han kunne justere den. Bedst, når man går. Når man sidder ned, folder den sig lidt akavet ind i fisseåbningen, man er nødt til at placere den, så det ikke gør ondt. Jeg ville være interesseret i at prøve den med en lidt større dildo :)
Maskinoversat fra sinful.fi
Spændende
Anonymous - 13. mar. 2024
Pasformen er god, men jeg blev ret svedig, hvilket ikke altid er sexet, det kan skyldes, at jeg aldrig har haft latex på før, så jeg er ikke vant til det. Jeg ville også foretrække en større dildo, da jeg gerne ville føle den lidt mere. Men det er meget spændende at have trusserne på i offentligheden, for de aner ikke, hvad jeg har på. En sjov ting at prøve.
Maskinoversat fra sinful.se
Dildotrosa
Anonymous - 13. mar. 2024
Sexede trusser med en tilfredsstillende dildo.
Maskinoversat fra sinful.se

Latex Trusse med Dildo

Valgt Størrelse:
S
M
L
XL
Vi anbefaler
Pjur Cult Ultra Shining Latex Spray 250 ml
249,00 kr.
Inkl. moms
449,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS