Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Beads Mini var 1

Oversigt

Effektiv bækkenbundstræning vil gøre dig strammere forneden og give dig mere lyst og følsomhed i skeden.

Både jordmødre og gynækologer anbefaler bækkenbundstræning, og til dette er Luna Mini træningskuglerne perfekte. LELO Luna Beads Mini er speciel designet til dig, der er under 30 eller dig, der endnu ikke har født, og derfor stadig har en stærk bækkenbund. Obs! Er du over 30 år eller har født, anbefaler vi de almindelig størrelse bækkenbundskugler fra LELO, som også kan købes her i shoppen.

LELO Luna bækkenbunds træningskugler består af 4 plast kugler og en blød kugleramme i silikone. 2 af kuglerne vejer 28 g og de 2 andre vejer 37 g. Du kan selv ”samle” sættet, som du finder bedst. Start ud med de lette kugler eller måske bare én kugle (som så bruges uden kuglerammen), hvis du er helt nybegynder. Og øg så træningsbelastning, jo stærkere du bliver.

Sæt de ønskede kugler i den bløde hvide kugleramme. Før kuglerne op i skeden, lav en knibeøvelse og klem om dem. Når du skal lave en knibeøvelse, skal du starte dit knib bagtil ved anusindgangen og lige så stille bevæge knibet frem til skedemusklerne. Fortsæt denne øvelse i små 5 min.

På bækkenbundskuglerne sidder en yderst holdbar silikonesnor, som du hiver forsigtigt i, når kuglen skal tages ud.

Vi anbefaler, at du smører lidt glidecreme på kuglerne, inden du sætter dem op. Det vil føles endnu mere behageligt. LELO's egen glidecreme er perfekt til dette formål.

Luna kuglerne rengøres med LELO's egen rengørings spray, som er beregnet til alle LELO's produkter.

Luna leveres i en fin æske, hvor der også ligger en satinpose til opbevaring samt en lille glidecreme-prøve.

Obs! LELO Luna bækkenbundskugler er blevet anbefalet af læger og sexologer i det amerikanske talk show The Doctors.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kvalitet
Julie - 9. jan. 2019
Jeg har altid haft et godt øje til produkter fra Lelo fordi kvaliteten er i top og Luna skuffer bestemt ikke! Designet er så godt og giver en fantastisk stimulering. Kan kun anbefaledes
Vild med step by step vægten
M - 19. jul. 2015
Jeg har brugt kuglerne i en uge og er positivt overrasket. Jeg havde aldrig prøvet sådan nogle før, og var lidt usikker på det. Men det var så fint, at jeg den første dag kunne indsætte en lyserød uden beholderen, og på den måde føle lidt efter, inden jeg begyndte at trappe op i vægt. De næste par dage gjorde jeg det med en enkelt blå og nu er jeg i gang med to af de lyserøde i beholderen. Jeg synes de er super lette at indsætte, og det er svært at gøre det forkert. Jeg går rundt med dem og gør hvad jeg nu gør der hjemme uden problemer. De er lette at rengøre og boksen er elegant og diskret at gemme væk på badeværelset. Om de virker ved jeg ikke endnu, men jeg kan da mærke at der bliver arbejdet forneden :)
Luna beads.
Cordessa - 6. jun. 2013
Jeg var egentlig lidt bekymret omkring sikkerheden da jeg købte dette produkt (Det ville være forfærdeligt pinligt at skulle til lægen og have pillet en kugle ud, ikke sandt de damer), men produktet fungere meget lig en tampon. Man ligger sig bare ned på ryggen i sengen, slapper af i underlivet og putter kuglen op således at snoren lige stikker ud, og kuglen er ca. 2 cm oppe i skeden. Man mærker egentlig ikke kuglen som sådan, men man ved at den er der (præcis som ved en tampon) og den giver naturligvis en vis følelse af tyngde når man bevæger sig, men udover dette er produktet ganske behageligt at bruge, og gør ikke så meget opmærksom på sig selv som jeg havde frygtet. Produktet er nemt at samle, og skille ad til rengøring hvilket er et klart plus i min bog. Der medfølger også en instruktionsbog i æsken som kan være værd at læse. Om produktet virker og giver det ønskede resultat ved jeg ikke endnu, men mon ikke, det føles som om det virker i hvert fald :) Så kort sagt, meget nemmere, og meget mere behageligt produkt at bruge end forventet.

LELO Beads Mini

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS