TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LELO Beads Mini var 1

LELO Beads Mini

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Effektiv bækkenbundstræning vil gøre dig strammere forneden og give dig mere lyst og følsomhed i skeden.

Både jordmødre og gynækologer anbefaler bækkenbundstræning, og til dette er Luna Mini træningskuglerne perfekte. LELO Luna Beads Mini er speciel designet til dig, der er under 30 eller dig, der endnu ikke har født, og derfor stadig har en stærk bækkenbund. Obs! Er du over 30 år eller har født, anbefaler vi de almindelig størrelse bækkenbundskugler fra LELO, som også kan købes her i shoppen.

LELO Luna bækkenbunds træningskugler består af 4 plast kugler og en blød kugleramme i silikone. 2 af kuglerne vejer 28 g og de 2 andre vejer 37 g. Du kan selv ”samle” sættet, som du finder bedst. Start ud med de lette kugler eller måske bare én kugle (som så bruges uden kuglerammen), hvis du er helt nybegynder. Og øg så træningsbelastning, jo stærkere du bliver.

Sæt de ønskede kugler i den bløde hvide kugleramme. Før kuglerne op i skeden, lav en knibeøvelse og klem om dem. Når du skal lave en knibeøvelse, skal du starte dit knib bagtil ved anusindgangen og lige så stille bevæge knibet frem til skedemusklerne. Fortsæt denne øvelse i små 5 min.

På bækkenbundskuglerne sidder en yderst holdbar silikonesnor, som du hiver forsigtigt i, når kuglen skal tages ud.

Vi anbefaler, at du smører lidt glidecreme på kuglerne, inden du sætter dem op. Det vil føles endnu mere behageligt. LELO's egen glidecreme er perfekt til dette formål.

Luna kuglerne rengøres med LELO's egen rengørings spray, som er beregnet til alle LELO's produkter.

Luna leveres i en fin æske, hvor der også ligger en satinpose til opbevaring samt en lille glidecreme-prøve.

Obs! LELO Luna bækkenbundskugler er blevet anbefalet af læger og sexologer i det amerikanske talk show The Doctors.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kvalitet
Jeg har altid haft et godt øje til produkter fra Lelo fordi kvaliteten er i top og Luna skuffer bestemt ikke! Designet er så godt og giver en fantastisk stimule... Læs mere
Julie - 9. jan. 2019
Vild med step by step vægten
Jeg har brugt kuglerne i en uge og er positivt overrasket. Jeg havde aldrig prøvet sådan nogle før, og var lidt usikker på det. Men det var så fint, at jeg den ... Læs mere
M - 19. jul. 2015
Luna beads.
Jeg var egentlig lidt bekymret omkring sikkerheden da jeg købte dette produkt (Det ville være forfærdeligt pinligt at skulle til lægen og have pillet en kugle u... Læs mere
Cordessa - 6. jun. 2013

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS