Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Mona Wave Dual-action G-punkts Vibrator var 1

LELO Mona Wave Dual-action G-punkts Vibrator

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
1.295,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

LELO Mona Wave er en videreudvikling af den populære LELO Mona 2 Opladelig G-punkts Vibrator, som er ideel til pirrende G-punkts stimulation. 

Som den første af sin slags i verden, forkæler LELO Mona Wave både med dejlige vibrationer og med blide, bølgende bevægelser, som masserer op imod dit G-punkt. Monas bevægelser efterligner de ‘kom her hen-bevægelser’ mange bruger til G-punkt stimulation og som kan give dybe og intense G-punkts orgasmer. 

Med LELO Mona Wave får du 10 forskellige og dejlige stimulationsindstillinger, som du nemt skifter imellem via knapperne på vibratorens forside. 

Vibratoren husker, hvilken indstilling du brugte, sidste gang vibratoren var tændt, og starter med samme prog, så du kan nyde din yndlings indstilling, uden at skulle lede efter den.

LELO Mona Wave  er fremstillet i kvalitetssilikone, der er blødt og behageligt i brug. Vi anbefaler, at du bruger Mona Wave sammen med en god, vandbaseret glidecreme, da det gør oplevelsen med vibratoren endnu bedre og mere nydelsesfuld. 

LELO Mona Wave er opladelig og vandtæt, så du kan nyde den præcist, hvor du har lyst. 

Obs! Ønsker du en vibrator, der både stimulerer dig indvendigt og mod klitoris, kan du i stedet vælge LELO Ina Wave, der også fås her i shoppen. 

MærkeLELO
Produktvægt (g)148
IndeholderOpbevaringspose, Prøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)19.5
Indførbar Længde (cm)15
Diameter (cm)3.6
StrømkildeUSB-oplader
Brugstid (min.)120
Vibrationshastigheder10
Primært MaterialeSilikone
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Stænktæt
SprogSpansk, Tysk, Kinesisk, Fransk, Russisk, Italiensk, Engelsk
SKU14651
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bedste dildo til hetro-par
Erfaringen - 3. jan. 2022
Form og funktion gør denne her, til nummer et...
Nye orgasmer
Frederikke - 8. jun. 2017
Jeg har prøvet en del dildoer efterhånden, men aldrig før en som Mona Wave. "Kom her" bevægelsen den laver, har jeg aldrig oplevet i noget andet legetøj, og det er virkelig en helt anden leg jeg har med Mona Wave. Den fylder godt i skeden, så jeg føler mig fyldt ud. Den kan både vibrere og "bølge",og orgasmen er for mig nem at nå. Den er ikke lydsvag når den bølger, men vibrationerne er ikke højlydte. Designet er virkelig flot og den er bare generelt virkelig lækker! Jeg elsker den!
Nye orgasmer
Frederikke - 12. jun. 2017
Jeg har prųvet forskellige dildoer fųr, men aldrig en som Mona Wave. Dens “kom her” bevęgelse er helt unik, og det har jeg ikke oplevet fųr med andet legetųj. Den fųles også vidunderligt tilfredsstillende i brug. Mona Wave både vibrerer og "bųlger", så jeg har i hvert fald let ved at få orgasme med den. Den bųlgende bevęgelse giver en hųjere lyd, men vibrationen er ret stille. Virkelig lękkert design, og jeg synes i hvert fald det er et fantastisk legetųj! Min favorit!
0
Nye orgasmer
Frederikke - 13. jun. 2017
Jeg har prųvet en rękke dildoer gennem tiden, men jeg har aldrig prųvet en som Mona Wave. Jeg har aldrig oplevet en lignende "kom her"-bevęgelse i noget andet legetųj, og det er en helt anden fųlelse med Mona Wave. Den fylder godt i skeden, så det giver mig fųlelsen af at blive fyldt. Den kan både vibrere og "bųlge", og orgasmen er nem at opnå (for mig). Den er ikke stille, når den bųlger, men vibrationerne er ikke hųje. Designet er rigtig flot og den er generelt rigtig smuk! Jeg elsker den!
0
Nye orgasmer
Frederikke - 12. jun. 2017
Jeg har prųvet mange dildoer, men aldrig en som Mona Wave. Jeg har aldrig oplevet den "vinkende" bevęgelse den gųr med noget andet legetųj, og den oplevelse, jeg får med Mona Wave, er virkelig anderledes. Den sidder godt i min skede, så jeg fųler mig ordentligt fyldt. Den kan både vibrere og "bųlge", og det har vęret nemt for mig at nå orgasme. Den er ikke stille, når den bųlger, men selve vibrationerne larmer ikke meget. Designet er virkelig flot og overordnet set er den bare virkelig skųn! Jeg elsker det!
0
Ikke pengene værd!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg var meget opsat på at bruge den på grund af alle de gode anmeldelser. Men nu har jeg prøvet den. Jeg er super skuffet. Den finder absolut ikke G-punktet, og "kom her"-bevægelsen gør sit arbejde mere på ydersiden end på indersiden. Den er virkelig ikke bygget til skeden, ikke min i hvert fald. Den vibrerer også mere på ydersiden end på indersiden. Den gør ikke sit arbejde efter min mening! KØB IKKE!!!
Maskinoversat fra sinful.se
Meget flot
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har haft vestibulit i mange år og har brug for stimulation af g-punktet for at få orgasme. Det har været svært at finde en rigtig god vibrator til dette, som både er stor og kraftig nok til at gøre det, den skal, uden at gøre ondt. Men denne vibrator er perfekt, takket være det faktum, at den er stor foran, men smal på midten! Så glad og har nydt den mange gange nu. Kan godt lide, at den har en variation i bevægelsesmønstrene. Muligvis lidt svært nogle gange i kampens hede at se pilene, men man lærer det nok til sidst!
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS