G-punkts vibrator

Drømmer du om at prøve en af de meget eftertragtede orgasmer, som du kun finder ved at stimulere helt særlige område inde i din vagina? Så finder du her et stort udvalg af G-punkts vibratorer i forskellige former, størrelser og prisklasser. Hvis du gerne vil vide endnu mere, kan du læse vores guide til G-punktet og blive klogere på, hvordan du opnå den helt særlige orgasme.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Længde
Indførbar længde
Egenskaber
App-styret (15)
Batteridrevet (33)
Bejeweled (2)
Fjernbetjent (9)
Justerbar (1)
Opladelig (90)
Realistic (5)
Rejselås (11)
Splashproof (16)
Suction Cup (1)
Thrusting Function (4)
Vacuum Function (1)
Vandtæt (90)
Varmefunktion (1)
Vibrating (121)
Virtual Reality App (1)
Materiale
ABS-plast (9)
PVC (1)
Silikone (106)
TPE (5)
TPR (3)
Mærke
Adrien Lastic (2)
Amaysin (5)
B Swish (3)
Bang! (2)
baseks (7)
Belladot (2)
CalExotics (2)
Cleopatra (1)
Dame Products (1)
Doc Johnson (1)
expired_OhMyG (1)
expired_Tracy's Dog (1)
Fantasy For Her (2)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (5)
Hot Octopuss (1)
Intimina (2)
ioba.intimate (1)
Je Joue (4)
Kiiroo (1)
Lelo (5)
LELO (5)
Love Hamma (1)
Love To Love (2)
Lovense (5)
Magic Motion (1)
Master Series (1)
Minds of Love (1)
Nexus (3)
ohhcean (1)
Ohmibod (1)
OhMiBod (2)
PicoBong (1)
Pillow Talk (1)
PMV20 (1)
Pretty Love (2)
Puissante (2)
Rocks Off (1)
Romp (1)
Satisfyer (9)
Seven Creations (1)
Sinful (16)
Snail Vibe (1)
Svakom (2)
Swan (1)
Sweet Smile (3)
Tracy's Dog (5)
Vibe Couture (1)
VIVE (2)
VUSH (1)
We-Vibe (3)
Willie City (2)
Womanizer (2)
You2Toys (2)
Vis alle 127 produkter
Du har set 48 af 127 produkter
Hent flere

G-punkts vibrator - Få ekstra intense orgasmer

Hvorfor skal du eje en G-punkts stimulator?

Du har måske hørt rygter om de sagnomspundne G-punkt orgasmer i omklædningsrummet eller drøftet det med veninderne over et glas rødvin?

For rigtig mange kvinder kræver det lidt øvelse at ramme spottet, men når det først er fundet, glemmer man heller ikke, hvor det sidder. Denne type orgasmer er nemlig ekstremt vanedannende, og med en G-punkts vibrator vil du nemt kunne få dem igen og igen og igen.

En G-punkts vibrator er designet specielt til at stimulere det et helt særligt område inde i vagina. Modsat andre vibratorer er denne type stimulator designet med en krumning i enden eller et ekstra buet skaft, så den kan ramme området mere præcist end andet sexlegetøj.

Der er produceret mange forskellige varianter. Nogle af dem har en stor krumning, mens andre har en lidt mindre. Det helt særlige områder sidder forskelligt fra kvinde til kvinde, så det gælder om at finde den model, der passer perfekt til dig og din krop. Fælles for dem alle er, at de stimulerer og pirrer området, så du får de mest intense og kraftfulde orgasmer, du nogensinde har oplevet. Vi har mange anerkendte mærker i vores sortiment herunder Lelo, Fun Factory og Tracy's Dog.

Sådan passer et G-punktsvibrator til den kvindelige anatomi

For rigtig mange mennesker, både mænd og kvinder, er det kvindelige underliv lidt af et mysterie. Men når først du ved, hvordan du (eller din partner) er skruet sammen forneden, vil du også have nemmere ved få nydelse under samleje eller ved onani, f.eks. med en G-punktsvibrator.

Det følsomme område sidder omkring 3-5 cm inde fra skedeåbningen. Overfladen på spottet føles lidt rillet og minder lidt om overfladen på en valnød.

Når du først har lokaliseret det særlige spot med en finger, vil du nemmere kunne ramme det med din vibrator. Området svulmer op, når du er ophidset, så hvis du har problemer med at ramme det, kan det være en god ide at varme op først. Når du bliver stimuleret på området, så vil du opleve, at du får ekstra nydelse og længerevarende samt mere kraftfulde orgasmer.

Området føles lækkert at blive stimuleret med en finger, men det er ingenting i forhold til, hvad vibrationerne fra en G-punkts vibrator kan gøre. Den pirrer dig ikke kun ved berøring af området, men ved intense og dybe vibrationer, der forplanter sig i hele dit underliv. Med et denne type sexlegetøj vil du med sikkerhed få rystet dit underliv på en nydelsesfuld og ekstremt pirrende måde.

Gør dig klar til G-punkts orgasme

Du kan få en Gpunkts vibrator i alle former, farver og størrelser. Vil du gerne have en ekstra sjov og farverig onanioplevelse, så kan du prøve en af vores farvestrålende modeller i rød, pink eller lilla.

Er du derimod mere til et klassisk og afdæmpet look, har vi også en til dig. Langt de fleste modeller er beregnet til onani, men inden for de seneste år er parvibratorer blevet mere og mere populære. Derfor kan du i vores store sortiment også finde sexlegetøj, der stimulerer både ham og hende under samleje.

Hos Sinful tilbyder vi meget mere end bare denne type sexlegetøj. Du kan se hele vores udvalg af vibratorer, hvor vi har noget til enhver smag. Derudover har vi naturligvis også alverdens andre produkter, der kan være med til at give dig en onanioplevelse udover det sædvanlige.

Du kan for eksempel kigge nærmere på vores udvalg af vibrator æg, der kan styres ved hjælp af en tilsluttet eller trådløs fjernbetjening. Nogle æg har desuden et ergonomisk design, så det rammer dit særlige område helt perfekt. Vælger du at investere i en Gpunkts vibrator, kan du være sikker på, at du kan se frem til stribevis af lækre og intense orgasmer.

Vil du gerne have et produkt, som både stimulerer G-punkt og klitoris på én gang, så kan du med fordel tjekke Lora Dicarlo Osé 2 ud - et helt nyt og revolutionerende produkt som virkelig er en oplevelse i brug.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk