TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Dobbelt Vibrator

Vil du gerne stimulates flere steder på én gang? Så er en dobbelt vibrator det helt rigtige stykke sexlegetøj for dig. Dyk ned i vores store udvalg og find din nye favorit til natbordsskuffen.

Dobbelt vibrator - Når det skal være lidt frækkere

Hvad er en dobbelt vibrator?

Vil du stimuleres flere steder på én gang - eller vil du bare gerne have en vibrator, som du kan bruge på flere måder? Jamen, så er det selvfølgelig en dobbelt vibrator, du skal investere i. Denne type sexlegetøj kan lidt mere end de almindelige modeller, og betegnelsen dækker også over flere typer af produkter, som du måske allerede kender i forvejen. Men vi vil alligevel lige gennemgå lidt mere om de forskellige typer her.

En af de mest almindelige former for dobbelt vibrator kender du sikkert allerede. Det er nemlig den populære rabbit vibrator, der kan stimulere g-punktet og klitoris på én og samme tid, hvilket giver en helt fantastisk følelse. Men det er langt fra den eneste type der findes. Du kan også kaste din kærlighed på ét produkt med to dildoer, der med sine vibrationer kan stimulere både vagina og anus på samme tid. Eller hvad med en af de populære klitorisstimulatorer, der også forkæler dig indvendigt?

Vil du bare gerne have ét produkt, der ikke nødvendigvis stimulerer dig flere steder samtidig, men som du i stedet kan bruge på forskellige måder, så er det også en dobbelt vibrator, du skal have fat i. Du kan blandt andet få forskellige magic wand vibratorer, hvor hovedet bruges til at forkæle klitoris, mens skaftet kan bruges som en dildo vibrator.

Udforsk din krop

Nu har vi været lidt igennem de forskellige former for dobbelt vibratorer der findes, og jeg tænker ikke, at du er super overrasket over udvalget. Navnet giver nemlig en ret god indikation af, hvad du kan forvente af de her fantastiske produkter, som bare kan lidt mere, end du er måske er vant til. Eller måske er du faktisk vant til dobbelt stimulation og nu er du bare på udkig efter mere til natbordsskuffen. Hvis det sidste er tilfældet, så forstår vi dig godt - man kan næsten ikke få for mange af disse produkter, fordi de kan så meget forskelligt.

Det er dog vigtigt at understrege, at disse produkter selvfølgelig ikke er for alle. Nogle kvinder elsker at blive stimuleret flere steder på én gang, mens andre ikke er så vilde med det. De føler nemlig ikke, at de kan fokusere og koncentrere sig om alt det der foregår på en gang.

Og der er bestemt ikke noget rigtigt og forkert i den forbindelse. Du skal nyde lige præcis den form for stimulering, som du bedst kan lide. Men hvis du er nysgerrig og gerne vil udforske din krop lidt mere - måske med stimulering af vagina og anus på samme tid, så finder du masser af forskellige produkter i den her kategori.

Elsker du også at blive stimuleret flere steder på én gang?

Flere og flere kunder har efterspurgt muligheden for at se disse produkter samlet ét sted - og så har vi selvfølgelig lyttet til jeres ønske. Det viser sig nemlig, at rigtig mange kvinder gerne vil stimuleres flere steder på én gang og det er lige præcis dét, en dobbelt vibrator kan. Der er ligeledes mange kvinder, som gerne vil have et produkt, der har mere end én funktion - og den slags sexlegetøj hører også ind under denne kategori.

Hvis du synes der mangler nogle bestemte produkter her på siden, så hører vi naturligvis meget gerne fra dig. Det skulle gerne være så nemt som overhovedet muligt, når du skal finde frem til dit næste favoritlegetøj - og det gælder selvfølgelig uanset om det er en dildo, en magic wand, en dobbelt vibrator eller noget helt fjerde.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine ønsker - eller hvis du har nogle spørgsmål til de fantastiske produkter, som du finder her på siden. De kan med sikkerhed hjælpe dig.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS