TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Lovebotz The Super Milker Deluxe Stroker Sexmaskine var 1

Lovebotz The Super Milker Deluxe Stroker Sexmaskine

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

6.495,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Nu kan du få den vildeste onani- eller sexoplevelse med den opdaterede Super Deluxe udgave af den populære LoveBotz The Milker sexmaskine.

Den automatiske sexmaskine pirrer og stimulerer dig med kraftfulde sug på penis eller kroppens andre erogene zoner. Der er tale om en særdeles effektiv “malkemaskine” til fetichister og dig, der gerne vil have en ekstra fræk oplevelse.

Sexmaskinen kan både bruges til onani og som en del af kinky sexlege med en partner. Der medfølger to ens lange cylindere til stimulation af penis, et langt med dupper indvendigt og et kort til penishoved, brystvorter eller klitoris.

Du kan skrue op og ned for intensiteten af sugeeffekten med den medfølgende fjernbetjening. Lovebotz The Super Milker Deluxe Stroker kommer i en opbevaringsæske med en indbygget motor, der skal tilsluttes en stikkontakt. Adapter medfølger, så sexmaskinen kan bruges i Europa.

MærkeLoveBotzProduktvægt (g)4000Fuld Længde (cm)28Indre Dybde (cm)23Indre Diameter (cm)5Strækbar DiameterNejStrømkildeUS-plugPrimært MaterialeABS-plastFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberFjernbetjentSprogEngelskSKU19948
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Laaang bedømmelse
Så blev det min tur igen. Og jeg kan ligeså godt sige det, at denne Lovebotz ER dyr. MEN prisen følger normalt kvaliteten og ”arbejdet den gør. Jeg starter m... Læs mere
Funny - 24. jun. 2022
Meget god!
Meget godt produkt, der gųr sit arbejde meget godt og tųmmer prostata fuldstęndigt. Et rigtig godt vęrktųj til alle męnd i alle aldre. Tag dig god tid, når du ... Læs mere
StigO - 4. aug. 2021
Dette er et kvalitetsprodukt, som også fungerer suuuper godt, som jeg virkelig anbefaler til alle, der ųnsker at opnå en lettere udlųsning og tųmme deres prostata, hvilket er så vigtigt – på en enkel og effektiv måde.
Introduktion Prostata er både en fornųjelse og besvęrlig. Der er nu gennemfųrt en rękke undersųgelser fra flere dele af verden. De foreslår alle, at du bųr ... Læs mere
Morten - 4. jul. 2019

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS