Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Sexmaskiner og Møbler

Man kommer langt med det rigtige udstyr. Og på Sinful finder du et stort udvalg af sexmaskiner og sexmøbler, der kan gøre din sexoplevelse endnu frækkere og endnu mere nydelsesfuld. Nyd de kinky produkter i en pirrende sololeg eller inddrag din partner i fornøjelserne.

Mest populære produkter

Sexmaskiner kan sagtens pynte

Sexmaskiner eller møbler?

Hvad end du er på udkig efter en ny sexgynge til soveværelset, (sex)legeværelset eller stuen, så finder du den her på Sinfuls hjemmeside. Vi har et kæmpe udvalg af delikate og flotte sexmøbler og -maskiner.

Mangler du den nyeste sexmaskine til at gøre jobbet for dig, så er det her du finder den. Gå gerne på opdagelse på vores online sexshop og se, om du kan finde lige netop den model, du foretrækker at forkæle konen, manden, kæresten, elskeren, elskerinden, slaven eller bare dig selv med.

Vi har ingen skam her og alle er velkomne til at udforske deres egen seksualitet til fingerspidserne. Vi har i hvert fald et kæmpe udvalg til lige netop det formål. De forskellige møbler har alle hver deres specielle formål, som kan sikre dig, at lige netop det, du skal bruge den til, bliver opfyldt - og mere til.

Derfor er vi næsten sikre på, at du finder den perfekte løsning til dig lige her på Sinful. Og skal det pynte og stå fremme, så kan vi også godt hjælpe dig her. Men det er nok nemmere at gemme gyngen væk i legeværelset, hvis du ikke vil risikerer, at mormor får sig noget af en forskrækkelse til næste store familiefest.

Hvordan fungerer en sexmaskine?

Der kan være stor forskel på, hvordan en sexmaskine fungerer, alt efter hvilken model, der er tale om. Nogle er fuldautomatiske, mens andre er mere semiautomatiske. Fælles for dem alle er, at de er meget kvalitetsfyldte og næsten aldrig går i stykker. De kan også holde til en hel masse tæsk, så hvis legen og udfoldelserne lige pludseligt går højt, skal du ikke være bekymret for om gyngen holder. Sexgyngerne er ofte testet til langt flere kilo end, hvad der egentlig står angivet på pakken. De kan ofte også køre meget længere end først antaget.

Selvom hver enkelt maskine i store træk fungerer forskelligt, så er der stadig nogle områder, hvor flere varianter fungerer mere eller mindre ens. Her tænker vi især på hastighederne, de kan køre med, og hvordan de styres. De styres meget nemt og overskueligt, og du kan altid stoppe din maskine med et enkelt fingertryk på fjernbetjeningen. I tilfælde af at du bliver overrasket over produktets kunnen, er det meget rart, at der er mulighed for at stoppe det hurtigt og nemt.

Hvilken skal jeg vælge?

Det kommer egentlig ikke så nøje, hvilken sexmaskine du vælger, men der er nogle kendte spillere på markedet, som har eksisteret i nogle år nu og dermed har slået deres navn og kvalitet fast med 7 tommer søm.

For eksempel har LoveBotz i nogle år været på markedet, og de laver altså nogle rigtig lækre maskiner, som bare virker! Kvaliteten er i top og brugermanualerne er til at forstå, så det giver mening for hvem som helst, der læser dem. Husk altid at læse brugermanualen inden du går i gang. Derudover har Fetish Fantasy også mange gode redskaber at byde på.

Men hvis du virkelig skal forkæle dig selv, og en eventuel partner, så er F-Machine altså en af de mest fornuftige spillere du kan vælge. De laver fuldstændig fantastiske sexmaskiner, som fungerer 100 % og holder til lidt af hvert. Tænder du for eksempel på at blive penetreret bagfra igen og igen i samme hurtige og hårde tempo, så skal du vælge F-Machine Pro II. Den kan lidt af hvert og vil helt sikkert sende dig i himlen gang på gang. Den kan justeres i højden, så du får den helt rigtige vinkel, og du kan selvfølgelig selv styre dybden og tempoet på fjernbetjeningen.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS