TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
MaleEdge Extra Penis Enlarger var 1

MaleEdge Extra Penis Enlarger

På lager

Levering: 1-3 hverdage

1.149,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Med Male Edge Extra penis forstørrelsesapparat kan du opnå dokumenteret forstørrelse af penis.

Dette er Male Edge Extra udgaven, som har noget mere ekstraudstyr end Basic udgaven og lidt mindre udstyr end Pro udgaven. Denne udgave er for dig, der ved, at du vil bruge Male Edge over en længere periode, hvor du vil få brug for de ekstra gummiremme.

Undersøgelser viser, at mænd der bruger Male Edge, kan forøge deres penis størrelse med op til 60%. Det er klinisk bevist, at man efter 3-6 måneder kan øge længden af sin penis med ca. 30%.

Male Edge er nem at bruge, og så er det et af de bedste produkter i verden til mænd, der ønsker at forøge deres penisstørrelse.

Den ring på Male Edge, som omslutter penis ved roden er ca. 4,6 cm i diameter. Dette skal du være opmærksom på, hvis din penis er bredere end dette (i slap tilstand).

Forlængelsen foregår via et udtrækningssystem, som gradvist forlænger din penis Det er antallet af timer, du bruger Male Edge, der giver resultater, og du kan derfor bruge den i ligeså lang tid, du ønsker, og indtil den ønskede størrelse er opnået. Jo flere timer du benytter Male Edge, jo større og længere et resultat opnår du.

Den opnåede størrelse er vedvarende, også fra den dag du evt. vælger at stoppe med at bruge Male Edge.

De fleste Male Edge Extra brugere benytter produktet i 6-18 måneder i 2-4 timer dagligt (nogle benytter nattetimerne til denne proces, da det er muligt at sove med den).

Pakken indeholder: - Male Edge Penis forstørrer. - Lineal. - 2 x gummiremme - Male Edge rejsetaske. - Beskyttelsespose. - Beskyttelses pad.

Forskellen på Male Edge Basic, Male Edge Extra og Male Edge Pro er defineret ud fra, hvor meget ekstra udstyr, der følger med i pakken. Dvs., at der IKKE er forskel på selve forstørrelsesapparatet i de tre udgaver.

Læs vores guide til hvordan du bruger din Male Edge her.

MærkeMale EdgeIndeholderLineal, Opbevaringspose, GummistropperIndre Diameter (cm)4.6Strækbar DiameterNejPrimært MaterialePlastFarveGrønEgenskaberJusterbarSprogEngelskSKU11753
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ubrugelig. Spild af penge
Kan på ingen måde få ordentlig udtræk med systemet.. virker ikke Jonas - 23. feb. 2023
Besværlig og dårlig manual
Stroppen var ubehagelig at have på og den medfølgende vejledning var ikke særlig udførlig. Alt i alt har jeg fortrudt at jeg købte den, da den er helt ubrugelig... Læs mere
H - 5. nov. 2021
Dur ikke
Har nu brugt den et år mellem 2-6 timer om dagen. Den var 14,3 cm da jeg startet og nu et år efter er den 14.3 cm så det siger jo alt .Syntes dog at jeg holder... Læs mere
G - 19. nov. 2017
Giver ensartede resultater, men kvaliteten kunne have vęret bedre.
Det har jeg nu vurderet i lidt over fire måneder, og da jeg har fųrt en log omhyggeligt, kan jeg bidrage med min statistik. Jeg har brugt den i i alt 158 timer,... Læs mere
Mattias - 19. jan. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS