TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Mystim Flexing Flavio Prostate Stimulator var 1

Mystim Flexing Flavio Prostate Stimulator

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

649,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Mystim Flexing Flavio elektro analplug er designet til, at du kan bruge den sammen med dit elektro apparat. Når du tilslutter Mystim Flexing Flavio til et elektro apparat, vil du blive stimuleret med elektriske impulser.

Mystim Flexing Flavio er en del af en ny serie af silikone elektro sexlegetøj. Det er en virkelig lækker elektro analplug, som er meget fleksibel og tilpasser sig din indre anatomi. Den er designet ud fra et princip, som Mystim kalder Flex & Stay. Dette betyder, at du kan bøje og forme pluggen i præcis den form, som du ønsker – nærmest som et stykke tykt ståltråd, der holder sin form, når du bøjer og former det.

Flex & Stay princippet gør, at analplug'en er utrolig behagelig at bruge. Stopperen i bunden af plug'en sikrer, at den bliver, hvor den skal. Plug'en er med sine 11,5 cm er ret stor plug.

Mystim Flexing Flavio elektro analplug er fremstillet af medicinsk silikone, hvilket gør den meget lækker at bruge. Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme til anal brug for at få den bedste oplevelse med den.

Gå altid stille frem, da den kan udgive utrolig stærke elektriske impulser.

OBS: Mystim Flexing Flavio fungerer bl.a. sammen med de to Mystim elektro apparater: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, samt med Rimba Digital Elektro Sex Box.

MærkeMystimProduktvægt (g)75IndeholderPrøve på vandbaseret glidecreme, Ledende E-stim gelFuld Længde (cm)11.5Indførbar Længde (cm)9Diameter (cm)2.8Primært MaterialeSilikoneFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretSprogHollandsk, Spansk, Fransk, Tysk, Engelsk, ItalienskSKU13012
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
mystim flexing Flavio e-stim anal-plug
Det giver en utrolig dunkende fųlelse og et jag, der minder om Mystim-stimulatorens. Den har seriųst brug for bare en smule glidecreme, og den går let ind takke... Læs mere
kawa69 - 27. oct. 2020
Hųj nydelsesfaktor.
Giver mig gode oplevelser med ųget erektion og bedre resultater.Lassemaja - 9. feb. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS