TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Elektro Sexlegetøj

Elektro sexlegetøj giver dig mulighed for at blive stimuleret af pirrende elektriske impulser. Det er meget velegnet til dig, der ønsker at lade elektro sex blive en del af dominanslegen. Her finder du både elektro sæt bokse samt elektro tilbehør i flere forskellige afskygninger, til brug både udenpå og indeni kroppen.

Elektro sexlegetøj - til onani, forspil og samleje

Hvad er elektro sexlegetøj?

Har du hørt om de frække, elektriske produkter, der også bliver kaldt for elektro sexlegetøj? De giver dig mulighed for at eksperimentere med elektrisk stimulering - både under onani, forspil og samleje. Det kan variere fra milde, elektriske impulser til kraftige stød, som balancerer et sted mellem smerte og nydelse - og det er netop dét, som er med til at give det hele en ekstra kinky oplevelse. Med en Tazapper Elektro Stav kan du give din partner et elektrisk stød, staven er ideel til frække fetish-lege. Vi har et stort udvalg af denne type produkter, så du helt selv kan bestemme og kontrollere, hvor grænsen skal gå for, at du får mest muligt ud af dit nye elektro sexlegetøj.

Hvis du bliver lidt skræmt af navnet på denne type produkter, så er det helt forståeligt, men det er der faktisk slet ikke nogen grund til. Elektro sexlegetøj er bare betegnelsen for de produkter, der ved hjælp af elektrisk stimulering, kan give kroppens mest erogene zoner en helt speciel form for kærlighed.

Det fungerer lidt ligesom de mange vibrerende produkter, som du måske kender og bruger i forvejen. Her er det bare en elektrisk pulsering, der bliver sendt gennem nerverne. Denne type af pulseringer kan opleves som alt fra en pirrende og prikkende følelse til mere intensive nålestik eller muskelsammentrækninger. Og når man ved, at orgasmer består af muskelsammentrækninger, så er det nemt at forstå, hvorfor denne form for stimulering kan være en ekstraordinær fræk oplevelse.

Er en elektro dildo noget for dig?

Er du nybegynder og nysgerrig på om denne type sexlegetøj er noget for dig? Disse produkter kan især være et forsøg værd, hvis du oplever problemer med at få orgasme. Sexlegetøjet kan nemlig gøre nerverne i og omkring kønsorganerne mere sensitive, så du får nemmere ved at opnå klimaks. Men produkterne her på siden er selvfølgelig også til dig og alle andre, der bare er lidt nysgerrige på en anderledes form for stimulering.

Før du går i gang, skal du finde ud af, hvilken type stimulering du gerne vil prøve. De fleste stykker produkter skal kobles til et apparat for, at strømmen kan føres videre. Der findes dog også produkter, som for eksempel en elektro dildo, der ikke kræver dette.

Noget andet du bør overveje er, om du foretrækker udvendig eller indvendig stimulering. Med et udvendigt stimuleringssæt skal du placere elektroder rundt på kroppen (med undtagelse af hovedet, halsen og i området omkring hjertet). Det giver dig stor frihed til selv at variere stimuleringen og masser af mulighed for at eksperimentere med, hvad der føles dejligt for dig. Indvendig sexlegetøj kan du blandt andet få med en elektro dildo, der bruges til at stimulere vagina, penis eller anus med små pulserende og elektriske bølger.

Husk gel og smørelse til sexlegetøj med elektro

Når du skal bruge dit nye sexlegetøj med elektro, så er det vigtigt at huske glidecreme. Ligesom med alle andre erotiske produkter, så er det nemlig en god ide at bruge glidecreme, så du får en mere glidende og behagelig oplevelse. Og når du leger med denne form for produkter, så bør du vælge en vandbaseret glidecreme, som er med til at lede strømmen.

Når du bruger elektro sexlegetøj til udvendig stimulering, så er det også vigtig at bruge en conductive gel, der leder strømmen endnu bedre. Du skal bare huske, at sådan en type gel ikke må bruges indvendigt. Det er ligeledes en god idé at have noget selvklæbende gel liggende klar. Det bruges nemlig til elektroder der skal sættes fast på kroppen, så de bliver siddende under hele akten. De fleste kommer naturligvis med lidt selvklæbende gel fra start, men det kan blive lidt slidt ved vedvarende brug. Hvis du i stedet har en tube liggende i natbordsskuffen, så er du klar til fræk leg hele weekenden.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS