Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat var 1

Oversigt

Mystim Pure Vibes er en solid starter model, hvis du er begynder og gerne vil igang med elektro stimulation. Med den kan du opdage en endeløs stimulation, som kan være alt fra en blød prikkende og rytmisk pulsering til en kraftig pirring.

Pure Vibes kan bruges til at pirre næsten alle områder af kroppen. Stimulationen føles som en mellemting mellem en varmende vibrator og en elektrisk summen. Prøv noget nyt og oplev en ny dimension af tilfredshed. Mystim sættet er produceret i Tyskland, designet er smukt og kvaliteten er virkelig høj.

Elektro apparatet har to udgange/kanaler, således at du kan sætte flere elektroder til på én gang. På de to drejejul øverst styrer du, hvor kraftige de elektroniske impulser skal være. På den lille lyserøde (mode) knap kan du bestemme hvilken rytme der skal pulseres i. Og på de to runde knapper kan du bestemme henholdsvis rækkevidden (pulse width) og hastigheden (pulse rate) af impulserne.

I pakken medfølger 4 selvklæbende elektroder. Disse kan bruges mindst 10 gange, hvis du sørger for at tørre dem over med en fugtig klud efter brug. Ellers kan du altid supplere op med ekstra elektroder - køb dem her i Sinful.dk shoppen. Mister elektroderne deres klæbeevne, kan du med fordel købe klæbende gel, som du også finder her i shoppen.

Ønsker du andre elektro-oplevelser end de, du kan opnå med de selvklæbende elektroder, er det muligt at købe dildoer, plugs og andre enheder, der kan tilkobles Mystim Pure Vibes. Dette sæt passer med alt Mystim og ElectraStim tilbehør fra Sinful.dk shoppen.

Hvis du køber tilbehør fra andre producenter til dette elektro apparat, skal du være opmærksom op, hvilket stik tilbehøret har. Til Mystim Pure Vibes kan du bruge tilbehør med rund-stik, og tilslutingsledningerne i sættet gør det også muligt at bruge tilbehør med 2 mm hun-stik. Er du i tvivl om et bestemt slags tilbehør passer, er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Husk altid at starte ud roligt, da Pure Vibes kan udgive stærke elektriske impulser.

Mystim Pure Vibes Elektro Apparat indeholder: - Analog elektro apparat med to udgange (passer til rund-plug). - 4 x elektro pads (2 mm hun-stik udgang) - 2 x tilslutningsledninger (rund-plug/2 mm han-stik). - 1 x batteri 9V - Brugermanual på 4 sprog (Engelsk, tysk, fransk og spansk). - Opbevaringskuffert.

Obs! Du kan i Sinful.dk shoppen købe dette elektro sæt i en digital udgave. Den hedder Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat.

MærkeMystim
Produktvægt (g)110
IndeholderElektro pad, Opbevaringsæske, Elektro stimulator
Fuld Længde (cm)12
Strømkilde1 x 9V/PP3 (Inkluderet)
Brugstid (min.)60
Vibrationshastigheder3
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Vibration
SprogFransk, Hollandsk, Tysk, Italiensk, Engelsk, Spansk
SKU11538
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
spændende muligheder
Queen - 7. mar. 2021
Mit elektroapparat og jeg er jo først ved at lære hinanden at kende, men jeg synes det er meget interessante sensationer, som kan varieres med indstillingerne. God overskuelig manual også, og let at bruge. Eneste lille minus, hvorfor skal knapperne være skriglyserøde... men det er jo en lille detajle.
fuldt ud tilfreds med mit varekøb hos Sinfull.
Elektrikkeren - 30. sep. 2020
Fik NÆSTEN håndfri udløsning.
Elektrostimulation
HC - 3. jan. 2014
Jeg må nok erkende at det er ovre i kategorien af fejlkøb. Impulserne føles meget hårde og er ikke specielt rare. Apparatet er godt til at opnå følelsesløshed, men håndfri orgasme er vist ikke lige noget det duer til. Det er også oprindeligt til medicinsk brug og kan fjerne spændinger. Jeg har efterfølgende læst mig til at det er et TENS apparat og det jeg skal have fat i er noget med blødere impulser, f.eks. P.E.S apparatet - det er så bare helt vildt dyrt.
overskueligt
Sâye - 26. aug. 2013
Nemt at betjene og hurtigt at overskue. Og så er der SÅ mange forskellige slags tilbehør til apparatet. og dermed også rigtig mange muligheder for at variere brugen og for mere fantasi i legen.
Elektrosex
Henke - 29. jan. 2021
Jeg synes boksen fungerer godt, og også de medfųlgende elektropladere er gode. Meget rar, når du sętter dem på penis og tęnder for strųmmen. Anbefales.
0
Anbefalet
Anonymous - 1. jun. 2019
Ikke særlig seksuelt stimulerende. Men virker godt på nakke- og rygsmerter.
Maskinoversat fra sinful.no
Et nyt produkt for mig.
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget stimulerende! Jeg overvejer at bestille noget mere tilbehør...
Maskinoversat fra sinful.fr

Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat

Vi anbefaler
Mystim Selvklæbende Gel til Elektroder 50 ml
199,00 kr.
Inkl. moms
989,00 kr.840,65 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS