Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Perifit Kegel Bækkenbundstræner var 1

Oversigt

Styrk din bækkenbund med denne App-styret Perifit Kegel Bækkenbundstræner, hvis du ønsker effektiv træning af dit underliv.

Oplev en legende måde at styrke dine bækkenbundsmuskler på ved at forbinde din bækkebundstræner til Perifit Appen. Læs med og bliv klogere på din træning eller kom i gang med at træne via sjove og udfordrende spil, hvor du skal tilpasse og styre dine knib alt efter niveauerne.

Perifit Kegel har en dobbelt censor, der måler styrken i de dybe samt overfladiske muskler. Når du kniber om staven, kommer der direkte besked på appen, så du selv kan følge med.

Ved bækkenbundstræning opbygger du muskulaturen i din bækkenbund, hvilket er med til at forhindre inkontinens. Du vil på samme tid opleve en øget følsomhed i skeden, og det giver derfor mulighed for flere samt bedre orgasmer og dermed et bedre sexliv.

Selve skaftet er 11,5 cm langt og har en lang snor i bunden, så du kan få den sikkert ud igen. Den har en silkeblød og kropssikker silikoneoverflade, som føles behagelig mod huden. Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glideceme, som gør anvendelsen mere komfortabel.

Bækkenbundstræneren er fuldt opladet og med en brugstid på 30 minutter om ugen, holder batteriet i op til 10 år. Perifit Appen kan både bruges til Android og iOS. 

MærkePerifit
Produktvægt (g)55
StrømkildeUSB-oplader
Primært MaterialeSilikone
FarvePink
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberApp-styret, Opladelig
SprogTysk, Spansk, Fransk, Engelsk
SKU23731
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virkelige god og ikke mindst sjov.
Lillegu - 26. feb. 2023
Nu har jeg godt nok kun haft den i 2 dage, så det er hurtig med en anmeldelse, men jeg har før denne, brugt kegelmaster, hvilket jeg ikke synes fungerede optimalt eller man kunne se fremskridt. Den her er virkelig sjov, og bækkenbunden bliver prøvet af på 5 forskellige parametre, som er en del af bækkenbundssundheden. Fx troede jeg mine knib var svage, men det er slet ikke tilfældet, men nogle af de andre parametre. Det bliver virkelig visuelt på denne måde, og spillene er meget sjove. Jeg får hurtig 15 min til at gå med spillene, og du kan følge din udvikling i spillene hver gang. Og hvem vil ikke gøre det bedre gang for gang. Man lærer at knibe på forskellige måder- fx lange og hurtige og at holde knibe e og kontrollere knibene. Jeg kunne sagtens bruge den mere end de 15 min hver dag, pga det er sjovt ( jeg er også ret konkurrence minded ) men dette anbefaler de ikke. Jeg har store forventninger til denne:) Og vil helt klart anbefale den.
Sjov træning af bækkenbunden
Nina - 16. jan. 2023
Med denne dims er bækkenbundstræningen gjort til et spil. Man kommer hurtig igennem 10 min hver dag.
Nem at bruge
Helene - 19. sep. 2022
Den er nem at gå til og at bruge. Den guider hele vejen. Selvom det umiddelbart kan synes fjollet at spille på mobilen ved hjælp af knibeøvelser, gør det at man kommer igennem øvelserne nem og overskueligt. Kan klart anbefale og efter 4 uger synes jeg allerede jeg kan mærke en forskel, når eg dyrker sport
God
L.s.j - 16. may. 2022
Jeg kunne godt tænke mig at derhavde været en dansk brugsanvisning. Jeg har svært ved at se om jeg bliver bedre eller Hva det forskellige er. Men ellers tror jeg den er god
Dejligt at kunne spille mens det også er fornuftigt
Sas - 25. jan. 2022
Er meget glad den - det er nu ikke spild af tid at spille på mobilen. Jeg bliver nød til at holde den inde mens jeg spiller, for ellers ryger den langsomt ud, og så registrerer den ikke rigtigt. Det gør det lidt svært nogle gange at holde og styre spille med en hånd.
Jeg SKRIGER af grin!
Forstadsfruen - 3. jul. 2021
Den er dyr
Genialt
Majse19 - 17. mar. 2021
Jeg gik et pænt stykke tid og overvejede om jeg skulle købe denne, da den jo er pænt dyr. Men jeg må sige jeg har ikke fortrudt et sekundt. Det er simpelthen den bedste måde at træne bækkenbund på, nu er det blevet sjovt. Det er så skønt at man kan følge med i udviklingen om man gør fremskridt, det er så genialt og de små spil man spiller er søde og med dejlig musik. Så jeg vil anbefale den til enhver som gider at høre på det, køb den og gør det sjovt at træne bækkenbund. Eneste minus ved den er at til den pris, kunne de godt have tænkt på et lækkert plastiketui til den, så man kunne have den stående på natbordet ( jeg har sexlegetøj som er designet til det ) den er bare i den stive papæske den kommer i. Grunden til jeg kun giver de 4 stjerner er pga. manglende smart opbevaring.
Sjov og brugbar
AnnJ - 15. mar. 2021
Pludselig blev det sjovt at tręne bękkenbundsmusklerne. Jeg kan godt lide smartphone-spil, og jeg kan godt lide at konkurrere mod mig selv. Det fųrste forsųg var lidt skuffende for en så konkurrenceminded person som mig, fordi musklerne ikke var så samarbejdsvillige, som jeg ville have dem til at vęre. Men allerede efter andet forsųg męrkede jeg stor forskel. Jeg har lęnge vidst, at jeg skal lave knibeųvelser, men det er så nemt at glemme. Nu skal jeg slå mine gamle rekorder, så bękkenbunden bliver tręnet ordentligt. Har fundet nogle muskler jeg ikke vidste jeg havde.
0
Sjov bękkenbundstręning
Anne - 8. mar. 2021
Siden jeg fik mit fųrste barn, har jeg tręnet bękkenbunden med knibeųvelser, men kun i perioder, fordi det er kedeligt. Perifit får mig til at tręne hver dag! At spille spil ved at knibe er genialt! Den er nem at indsętte, så du skal bare oprette forbindelse til appen og begynde at spille. Du tager en test for at finde ud af, hvilket program der er bedst for dig, noget du bųr gųre cirka hver fjerde uge for at få mest muligt ud af din tręning. Efter at have brugt Perifit i nęsten en måned, męrkede jeg (og min kęreste) en forskel.
0
Effektiv og sjov træning, der virker
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg købte den for at styrke min bækkenbund, både for at få mere nydelse, og fordi jeg er i overgangsalderen. Den ser flot ud og kommer i en flot æske, og det gode indtryk varer kun ved. Appen tilsluttes, og det er sjovt og nemt at træne og se resultaterne. Med denne har jeg formået at lave øvelser dagligt i en måned, hvilket betyder, at jeg har mindre urinvejsproblemer i hverdagen og mærker min partner meget mere inde i mig og er blevet strammere. Vi er begge meget glade. Kan varmt anbefales, bare køb den med det samme!
Maskinoversat fra sinful.no

Perifit Kegel Bækkenbundstræner

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.395,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS