Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Pipedream Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator var 1

Pipedream Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
3.295,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

For at opnå den mest realistiske fornemmelse, skal du have fingrene i denne Fuck Me Silly 2 dukke fra Pipedream. Med sine frække 36DD brystskåle, den smalle talje og de lækre, stramme vaginale- og anale åbninger vil denne masturbator opfylde alle dine vilde fantasier.

Det ultra livagtige Fanta Flesh materiale bevæger sig i takt med dine stød i det pirrende, rillede indre, som vil give dig en uforglemmelig oplevelse. Påfør en god mængde vandbaseret glidecreme for en tilfredsstillende og glidende fornemmelse.

Det store brystparti kan skubbes sammen, så der formes en passage mellem dem. Så hvis du drømmer om at støde ind mellem et par voluminøse bryster, har du her chancen. Husk glidecremen.

De vaginale- og anale åbninger samles ind i dukken og strækker sig ca. 18 cm hele vejen igennem for nemmere gennemskylning under rengøring. Fuck Me Silly 2 er 52 cm lang, 32 cm bred og 15 cm høj. Den vejer 5,4 kg så den bliver, hvor den skal, selv når legene bliver ekstra vilde.

Tip! Varm din dukke op i varmt vand før brug for en mere realistisk følelse.

MærkePipedream Extreme
UndermærkeFuck Me Silly
Produktvægt (g)5480
Fuld Længde (cm)52
Indre Dybde (cm)18
Indre Diameter (cm)1
Strækbar DiameterJa
Bredde (cm)32
Primært MaterialeTPR
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberRealistisk
SprogEngelsk
SKU12466
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke det værd
Skuffet - 19. feb. 2023
Jeg prøvet den her til aften hold da op jeg kunne ikke mærke noget som helst inde i. Ikke køb den her produkt,er godt nok skuffet..
Når de lange nætter bliver for lange
S. Thor P - 13. dec. 2022
Havde i lang tid gået og haft tanken om at prøve en dukke, og må sige jeg er ikke skuffet. Godt nok er hun kunstig men det er mine "klimakser" i hvert fald ikke. ;) Kan varmt anbefales!
Pengene værd
SletIkkeDårlig - 2. feb. 2021
Den får nemt mærker og er flad bagpå hvilket gør den akavet at bruge med mindre man ikke har noget imod den samme stilling hele tiden
BESVÆRLIG MEN GOD OPLEVELSE
McLovin - 8. apr. 2020
Den er super dejlig og lækker at bakse rundt med! Besværlig at gøre ren for synes den bliver meget hurtigt beskidt! Men det er jo en kæmpe drøm at kunne optimere sin onani tid med sådan en badboy! Synes helt klart du skal gøre det, og så er brysterne super faste og livlige!
enig med hr. Jensen
OTJ - 22. sep. 2019
Fabrikanten burde nok bruge lidt mere materiale, denne pipedream passer til >Dværge, < men ikke til voksne mænd, og så er åbningerne alt for stramme, fissens materiale er alt for hård også.
En opgradering, men ikke perfekt
Hr. Jensen - 5. jan. 2019
Dette produkt er helt klart en opgradering over fleshlight produkter idet bevægelsen man laver er meget anderledes. Den føles også godt og har en del vægt i sig hvilket helt klart er en fordel. Brysterne er en del hårdere en jeg havde forstillet mig. De har en blød hud over en hård kerne hvilket betyder at de føles godt og bevarer deres form. Rengøring er super nemt da begge kanaler samles og har åbning i ryggen. Mht. til brug anbefaler jeg at varme den op og at benytte glidekrem. Så bliver det godt. Der er tre detaljer jeg gerne vil nævne som trak produktet ned til 4 stjerne istedet for 5. Torsoen er ret kort, hvilket betyder brysterne sidder i maven på en når man bruger den. Jeg er selv under gennemsnitlig højde og tænkte det ikke var et problem, men det er noget jeg lægger mærke til. Den anden ting er at ryggen er flad det trækker lidt ned og jeg var ikke klar over det. Den sidste ting er at den er lidt skrøbelig; anden gang jeg brugte den prøvede jeg bagfra og brugte det andet hul. Det skabte revner som bliver lidt størrer hver gang man løfter produktet uden at støtte rigtigt. Det er lidt skuffende.
Meget realistisk kan varmt anbefales
Gokke1 - 4. jan. 2018
Virkelig naturtro lækker af trænge ind i og røre ved, der er garanti for en kanon oplevelse med dette produkt ,Prøv det selv
Fantastisk oplevelse med garanti for god leg
Andreas Monrad - 22. nov. 2017
Jeg har virkelig ikke prøvet noget bedre end dette sexlegetøj. Jeg er helt vildt med den og bruger den flere gange dagligt. Da jeg brugte den gav den en rigtig god følelse på penisen. De sidste par pocket pussyer jeg har købt har slet ikke været i samme klasse som den her! Jeg vil klart handle her igen og er super tilfreds generelt med mine køb herfra
Realistisk
Anders - 8. oct. 2016
Fantastisk. Er næsten på niveau med de virkelig kvinder jeg har prøvet. Et must buy
lovedoll
claus bech - 16. dec. 2013
Dette produkt lever virkelig op til den beskrivelse, der er på den. Samtidigt har det givet mig en dejlig udløsning hver gang jeg har brugt den. Jeg kan kun anbefale det.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS