TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Satisfyer Power Balls Bækkenbundskugler 3 stk var 1

Satisfyer Power Balls Bækkenbundskugler 3 stk

På lager

Levering: 1-3 hverdage

269,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Lad disse Power Balls Bækkenbundskugler fra Satisfyer hjælpe dig til et mere nydelsesfuldt sexliv og et stærkere underliv. Brug dem ofte og opnå større kontrol, stramhed og følsomhed til glæde for både dig selv og din partner.

Bækkenbundstræning lader dig opleve en øget følsomhed i skeden for flere og bedre orgasmer. På samme tid opbygges muskulaturen i din bækkenbund, hvilket er med til at forhindre inkontinens.

Sættet består af 3 kugler på henholdsvis 60 g, 80 g og 90 g og er derfor egnet dig, der allerede har erfaring med træning af din bækkenbund. Du kan øge i vægt, når du føler sig klar til en ny udfordring og oplever større kontrol.

Alle tre Power Balls er 8,5 cm lange og har en diameter på 3 cm på det bredeste sted. De har hver 2 indre kugler, der roterer og dermed stimulerer dig i takt med, at du bevæger dig. Det lader dig opleve en større lyst efter din træning.

Kuglerne har en let rillet struktur der bidrager til større stimulation. De er fremstillet i fløjlsblødt silikone, der gør indføring ubesværet. Vi anbefaler, at du hertil bruger en god vandbaseret glidecreme. Bækkenbundskuglerne ender ud i en praktisk silikonesnor med et godt greb der sikrer dig, at du nemt får dem ud igen.

MærkeSatisfyerProduktvægt (g)235Fuld Længde (cm)17.5Indførbar Længde (cm)8.5Diameter (cm)3Primært MaterialeSilikoneFarveFlere farverAnbefalet GlidecremeVandbaseretSprogKinesisk, Japansk, Russisk, Tysk, Italiensk, Engelsk, Spansk, Fransk, PortugisiskSKU24475
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Altid super service og produkter
5 ud af 5 stjerner ??chj - 17. jan. 2022
For øvede
Den letteste var vist for tung for mig, nedern, så jeg træner med app i stedet.Jane - 1. dec. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS