Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful Curvy Klar Glas Dildo var 1

Oversigt

Når sexlegetøjet skal være både elegant og effektivt, er denne Curvy glas dildo et oplagt bud.

Den smukke, klare dildo er i kurvet design, som gør den særligt velegnet til effektiv stimulering af G-punkt eller prostata.

Fremstillet i borosilikatglas og har dermed en god tyngde og en dejligt glat overflade, som gør den nem at føre ind og behagelig at benytte selv i længere tid.

For en anderledes og ekstra fræk oplevelse kan du afkøle eller opvarme dildoen inden brug. Bare 10 min. i køleskabet eller i varmt vandbad, og du kan pirre din partner eller dig selv med anderledes sanseindtryk.

Der medfølger en lækker opbevaringspose i satin.

Alle Sinfuls glas produkter er håndlavede og kan derfor variere en smule i størrelse og form, så du får et unikt produkt hver gang.

MærkeSinful
Produktvægt (g)299
Fuld Længde (cm)16
Indførbar Længde (cm)15
Diameter (cm)4
Primært MaterialeGlas
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeAlle slags
EgenskaberRealistisk
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU15921
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
virkelig smooth, kunne være størrer
adventurous_couple_123 - 13. mar. 2022
virkelig lækkert legetøj, specielt enormt lækkert varmt- det føles som en rigtig penis... hvis man er van til silikone legetøj er det her en helt anden kaliber af komfort! vores eneste problem var at den var en anelse lille, så man følte sig ikke rigtigt 'fyldt ud' - hvilket var lidt ærgerligt, da det ellers havde været vores nye ynglings kan klart anbefales hvis man ikke er van til større legetøj...
Fucking fantastisk, åhhhh!
Fuckboy - 15. jan. 2022
Dette er mit bedste køb ever.. Har ikke tal på hvor mange P orgasmer jeg har fået af den.. Lun den, under den varme vandhane, og det er bedre end den ægte vare. Den rammer perfekt hver gang! Super lækkert materiale og nem at rengøre. Køb køb køb
Fucking fantastisk
Fuckboy - 27. dec. 2021
Har ikke tal på hvor mange P orgasmer jeg fik ved brug den første dag Wow! Varm den op under den varme vandhane og knep dig selv hurtigt og godt, eller af din partner. Føles næsten bedre end den ægte vare SF
Kæmpe mega glad for produkted
Kæmpe glad for produktet - 20. dec. 2021
Da jeg købte dette produkt var jeg meget i tvivl om det vil være et produkt jeg vil blive glad for, men er du sindssyg et godt produkt fortryder slet ik at jeg har købt det
Dejlig glat overflade
xx - 19. dec. 2021
Den er super fin, har en dejlig glat overflade. Men har fundet ud af at jeg ikke er til glaslegetøj, da det er koldere, og skal evt. varmes lidt først.
Super
Muggi - 29. nov. 2021
Alt var bare perfekt.
Glimrende!
HoneyBunny - 22. feb. 2021
Dette produkt er lige, som det skal være. Perfekt til anal. Og kurven gør lige, hvad den skal! Vær opmærksom på, at glas er relativt tungt. Så hvis man tilsætter glidecreme, kan det hele godt glide lidt rundt mellem hænderne på én.
Den bedste dildo jeg har ejet
Ag - 10. nov. 2020
Absolut den bedste dildo jeg har ejet! Kan bruges med eller uden glidecreme. Elsker den glatte overflade, og dejlig hoved der stimulere indgangen og g-punktet. Den bliver hurtig varm efter kropens eget temperatur, hvilket er lækkert. Jeg plejer at vaske den under varm vand inden brug, så den er varm, og føles lidt mere som The real thing. Dejlig stor "håndtag" så den sidder godt i hånden. Kan bruges i forskellige stillinger. Jeg har oplevet irritation efter silikon dildoer/vobrator. Men ingen irritation af den her dejlig sag. KAN KLART ANBEFALES. Får alle de stjerner den kan får 5 med pil op ad.
Svarer til forventningerne
Gabi - 5. nov. 2020
Nem at holde og gir nydelse til alt.
Rigtig god
SÅ tilfreds - 8. apr. 2020
Glas er et undervurderet materiale og glider meget nemmere end plast. Denne har en god størrelse og form. Jeg har intet dårligt at sige om den og vil klart anbefale den.

Sinful Curvy Klar Glas Dildo

Vi anbefaler
Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
249,00 kr.186,75 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS