Glas Dildo

Her finder du vores lækre dildoer i glas, som man både kan nedkøle og opvarme for pirrende oplevelser.

En glas dildo er nærmest et lille stykke kunst i sig selv. Æstetisk flot og perfekt til at gøre stort indtryk på både beskueren og brugeren. Derudover er en glas dildo meget hygiejnisk og nem at rengøre. Du kan også se hele udvalget af dildoer.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Længde
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
Bejeweled (3)
Passer i harness (1)
Realistic (1)
Suction Cup (1)
Materiale
100 % Rosa Kvarts (3)
Borosilicate glass (3)
Glas (23)
Mærke
Chakrubs (3)
Chrystalino (2)
Fifty Shades of Grey (1)
Icicles (7)
JOYRIDE (2)
Master Series (2)
PRISMS (1)
Sinful (11)
TOYJOY (1)
Vis alle 30 produkter

Glas dildo - Æstetisk flot og mange legemuligheder

Hvorfor skal du vælge en glas dildo?

Der er rigtig mange, der bliver skræmt af tanken om en glas dildo. For glas kan jo knække, gå i stykker og splintres. Og det er jo ikke ligefrem noget, man har lyst til, at der skal ske i nærheden af de intime dele. Så hvorfor skal man vælge en glas dildo frem for en hvilken som helst anden dildo? En glas dildo har en glat overflade og en ekstra tyngde i forhold til f.eks. dildoer i silikone. Den ekstra tyngde pirrer dine bækkenbundsmuskler og får dem til at klemme sig sammen omkring glas dildoen for en ekstra intens stimulation.

En glas dildo giver dig også mulighed for at lege med temperaturer. Du kan nemlig nemt køle en glas dildo ned eller varme den op for en ekstra pirrende stimulation. Hvis du gerne vil køle din glas dildo ned, kan du lægge den i fryseren eller køleskabet til afkøling. Efter 10 minutter burde den være klar, men tjek altid temperaturen på din arm, inden du går i gang. Er du mere til en hed stimulation, kan du varme din glas dildo op ved at lægge den i en skål med varmt vand. Lad den igen ligge i 10 minutter, og tjek temperaturen på din arm, før du lader dildoen komme i kontakt med dine intime dele. Uanset om du er til kold eller varm stimulation, får du rig mulighed for at eksperimentere med en glas dildo.

En glas dildo er et allergivenligt alternativ

En glas dildo har utrolig mange fordele og gode egenskaber. Ikke kun når det kommer til de mange anvendelsesmuligheder, men også hvad angår materialet. For med en dildo af glas får du det mest allergivenlige stykke sexlegetøj på markedet. Når du køber en glas dildo, så kan du være helt 100 % sikker på, at du får en dildo, der er fri for ftalater og latex. En glas dildo er lavet af kropsvenlige materialer, og den er særdeles velegnet til allergikere og andre, der gerne vil forkæle sig selv med et sikkert og frækt alternativ til andet sexlegetøj.

En glas dildo er lavet af glas og ikke andet end det, hvilket åbner op for ekstra mange anvendelsesmuligheder. Mange glas dildoer er designet, så begge ender kan bruges til penetration. Derved får du ikke bare en type stimulation, men hele to. I vores store udvalg kan du finde glas dildoer, der er formet på alle mulige (og umulige) kreative måder. Vil du gerne have en glas dildo, der er ligner en realistisk penis? Så kan du finde den i vores sortiment. Foretrækker du derimod en mere rillet stimulation eller måske følelsen af en tunge? Vi har en glas dildo, der passer til dit behov. Du kan læse mere om glas dildoer og alle de andre muligheder i vores guide: Sådan finder du den bedste dildo.

Glasdildo eller glas dildo?

Uanset om du skriver til vores kundeservice og spørger efter en glasdildo eller en glas dildo, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige dildo til dig. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du skal rengøre din glas dildo, eller hvorvidt du skal vælge den ene glas dildo frem for den anden, kan vi hjælpe dig. På Sinful.dk har vi alle et stort produktkendskab, og vi vil hellere end gerne dele vores store viden om sexlegetøj med dig, så du kan få den bedst mulige oplevelse med din glasdildo, glas dildo, eller hvad du ellers har lyst til at kalde den.

Alle vores glas dildoer er lavet i splintfrit glas. Det betyder, at de er robuste og kan holde til det meste, uden at der går stykker af dem, eller at de på anden måde bliver beskadiget. På trods af det solide og hårdføre materiale så ser en glas dildo alt andet end klodset og robust ud. Hver eneste glas dildo er et lille stykke kunst i sig selv, og man får lyst til at stille den på hylden frem for at gemme den væk i natbordsskuffen. Nogle glas dildoer er lavet i klar glas, men der er også rigtig mange, der er lavet i farvet glas for et ekstra flot og æstetisk look.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk