G-punkts dildo

G-punkts dildoen er skabt til dig, der elsker G-punkts stimulation og til dig, der drømmer om at opnå den dybe og bevægende orgasme. En G punkt dildo er kendetegnet ved, at den har en let krumning. Den gør det muligt at ramme det område, hvor dit G-punkt sidder. Det kræver øvelse at få G-punkts orgasmer, og du kan læse mere om i dette blogindlæg ellers se vores brede udvalg af dildoer.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Længde
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
App-styret (1)
Batteridrevet (1)
Bejeweled (1)
Opladelig (1)
Passer i harness (31)
Realistic (11)
Suction Cup (19)
Vibrating (1)
Materiale
100 % Rosa Kvarts (1)
Borosilicate glass (3)
Glas (10)
PVC (3)
Rustfrit Stål (4)
Silikone (27)
Sort Granit (1)
TPE (5)
Mærke
baseks (2)
Chakrubs (1)
Chrystalino (1)
Dillio (2)
Dillio Platinum (4)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (2)
Fun Factory (3)
Icicles (2)
King Cock Clear (1)
King Cock Plus (3)
Laid (2)
Le Wand (3)
Lelo (1)
LELO (1)
LoveBotz (1)
Loving Joy (1)
njoy (1)
Pipedream (2)
Satisfyer (1)
Sinful (9)
Sportsheets (2)
Tantus (6)
TOYJOY (1)
Vixen Creations (4)
Willie City (1)
Vis alle 55 produkter
Du har set 48 af 55 produkter
Hent flere

G-punkts dildo til præcis stimulering

Hvad er et G-punkt?

De fleste kvinder (og mænd) ved, hvad en klitoris er. De ved, hvor den sidder, og at det er denne lille glædesknap, der kan hjælpe kvinden med at opnå en orgasme. En klitorisorgasme for at være mere præcis. Men ved du så, hvad et G-punkt er? Hvis ikke, så er det nu, du skal spidse ører. G-punktet er et punkt, der sidder cirka 2-3 cm ind i skeden i retning ud mod maven. Navnet er egentlig en smule misvisende, da der nærmere er tale om et område i skeden end et decideret punkt. Det er et meget følsomt område, som svulmer op, når du bliver seksuelt ophidset. Netop derfor er det oftest nemmest at finde G-punktet, når man er opstemt.

Stimulerer man området på den helt rigtige måde, med eksempelvis en G-punkts dildo, er det for nogle kvinder muligt at opnå en såkaldt G-punkts orgasme. En orgasme, der for de fleste kvinder vil føles meget anderledes end en klitorisorgasme. Det bliver af flere kvinder beskrevet som en mere dyb og rumlende orgasme end den, man kender fra den udvendige stimulering.

Stimulering med en G-punkts dildo

Når først man ved, hvor ens G-punkt befinder sig, gælder det om at finde den helt rigtige måde at stimulere området på. Til at starte med, kan man eksperimentere med forskellige måder at stimulere på. For mange betyder det, at de starter med en eller flere fingre, som de blidt trykker ind mod området inden i skeden. For andre handler det om at bruge en G-punkts vibrator, der med sine vibrationer kan gå ind og stimulere på området.

Andre har derimod størst glæde af en G-punkts dildo, der kan stimulere lidt på samme måde som en penis kan det. Her vil en meget ergonomisk form gå ind og lægge det rigtige tryk mod punktet inde i skeden, sådan at man ved kontinuerlige bevægelser vil kunne hjælpe en med at opnå den skønneste G-punkts orgasme. Nogle G-punkts dildoer, såsom Sweet Smile Happy Dildo Vibrator, laves med en lettere krumning øverst, så de målrettet kan ramme det følsomme G-punkt. 

Find den, der passer til dig

Her i kategorien kan du finde flere forskellige varianter af G-punkts dildoer. De er alle designet til at give dig muligheden for den størst mulige nydelse, når du ønsker at stimulere dit G-punkt. Derfor har vi her i kategorien samlet de bedste varianter af en G-punkts dildo, så du kan finde den variant, der passer bedst til dit temperament.

Nogle kvinder foretrækker en G-punkts dildo, der er lavet i medicinsk silikone, hvor den bløde, silkeagtige overflade føles skønt mod huden. Andre er mere til de hårdere varianter i enten glas eller stål. Her kan man også nemt tilføre en ekstra dimension til legen ved enten at køle eller varme dildoen op, inden man bruger den. Man kan naturligvis også blot bruge den, som den er. Lige meget, hvordan du gerne vil stimuleres, kan du med garanti finde det helt rigtige stykke sexlegetøj til formålet hos Sinful. Vi har en bred vifte af forskellige produkter, der kan hjælpe dig med at få opfyldt dine hedeste drømme og fantasier.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk