TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Svakom Benedict Opladelig Dobbelt Ring Perineum Stimulator var 1

Svakom Benedict Opladelig Dobbelt Ring Perineum Stimulator

På lager

Levering: 1-3 hverdage

699,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Giv dit sexliv et nyt nivaeu af "wow" med Benedict, en dobbelt ring perineum stimulator. Ringene placéres om din penis og testikler, imens vibratoren pirrer dit mellemkød - alt sammen imens, at du har gang i dine sædvanlige stimulerende aktiviteter. 

Glid dine ædlere dele igennem de dobbelte ringe og oplev et stramt greb, der øger din sensitivitet og udholdenhed på samme tid. Den kurvede vibrator bøjes tilbage for at stimulerer mellemkødet med mange mulige vibrationskombinationer. 

Uanset om du bruger femkløveren eller laver lagengymnastik, er Benedict klar til at hjælpe dig med en intens, stimulerende kombination af nydelse. 

Sørg for at dit legetøj er rent og klar til at lege ved at rengøre det med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens. 

MærkeSvakomProduktvægt (g)62IndeholderMagnetisk USB-oplader, OpbevaringsposeFuld Længde (cm)11.5Strækbar DiameterNejStrømkildeMagnetisk USB-opladerVibrationshastigheder5Primært MaterialeSilikoneFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Vibration, VandtætSprogTysk, Koreansk, Russisk, Engelsk, Svensk, Japansk, Fransk, Polsk, Serbisk, Spansk, Kinesisk, ItalienskSKU26788
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS