Ball stretchers

Her kan du finde alt, hvad hjertet begærer af kinky sexlegetøj til penis og testikler. Prøv en af de mange hardcore penisringe, der udover at forlænge din erektion også strammer om penis på den mest pirrende måde. Blandt vores cock & ball sexlegetøj finder du også ball stretchers, der strækker de ædle dele ud, giver tyngde og tilfører en ny, spændende dimension til den frække leg.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Kapasitet
Opladetid
Omkreds
Kondom længde
Kondom tykkelse
Kondom bredde
Indre dybde
Indre diameter
Indførbar længde
Strømkilde
1 x 9V (Included) (1)
1 x AAA (Not included) (2)
12 x LR1130/AG10 (Included) (1)
2 x AA (Not included) (1)
2 x AAA (Not included) (1)
2 x CR2032 (included) (1)
3 x LR44/AG13 (Included) (2)
USB-charger (3)
Pris
På tilbud
Primært materiale
ABS-plast (3)
Aluminium (1)
Gummi (1)
Læder (7)
Metal (6)
Plastik (1)
PU (1)
PU Læder (1)
Rustfrit Stål (4)
Silikone (24)
Stål (3)
Tekstil Fibre (1)
TPE (3)
TPR (12)
Træ (3)
Egenskaber
App-styret (1)
Batteridrevet (6)
Fjernbetjent (3)
Opladelig (4)
Vandtæt (18)
Størrelse
2XL (1)
L (10)
M (8)
S (7)
XL (1)
XS (2)
Stimulationsområde
Klitoris (5)
Anus (6)
Bryster (2)
Krop (1)
Prostata (5)
Penis (57)
Brugstid
Volume
Bredde
Mærke
Bathmate (1)
Blue Line (2)
Bon4 (1)
CalExotics (4)
Colt (1)
Doc Johnson (1)
ElectraStim (2)
Fantasy (1)
Fantasy C-Ringz (3)
King Cock Elite (1)
Kink by Doc Johnson (1)
Kiotos (4)
Lovense (1)
Malesation (4)
Master Series (8)
Mister B (1)
Mixed (2)
Mystim (1)
Obaie (1)
Oxballs (7)
Perfect Fit (6)
Rimba (4)
Screaming O (1)
Sinful (1)
Spartacus (8)
Sport Fucker (5)
Titanmen (1)
Zeus (1)
Længde
Diameter
Vis alle 79 produkter
Du har set 48 af 79 produkter
Hent flere

Ball stretcher - ultimativ nydelse for ham

Hvad er en ball stretcher?

Når man første gang nævner ordet “ball stretcher”, er der mange af dem, der ikke kender til produktet, der rynker på næsen. De tror, at det er en form for torturredskab, der bruges til at pine manden. Men i realiteten er det faktisk det stik modsatte. Den bruges nemlig til ren nydelse. En ball stretcher placeres omkring den løse hud på mandens pung, og trækker på den måde mandens testikler længere nedad og væk fra kroppen.

Ved at påføre en ball stretcher, strækkes huden nedad, og testiklerne befinder sig pludselig i et ukendt område. Ved at ændre på testiklernes placering kan manden pludselig opleve en ny form for stimulering, som eksempelvis, når de rammer stoffet fra underbukserne, eller når de gnider op ad inderlåret. Derudover vil han opleve, at idet huden bliver strukket, vil de mange nerveender, der sidder inde under huden blive trukket længere frem mod overfladen, og derfor bliver man også mere følsom. Denne øgede følsomhed kan endda være med til at sikre en bedre og nogle gange større erektion.

Husk at være forsigtig

Det er ikke farligt at bruge en ball stretcher, hvis bare man tager sig nogle enkle forholdsregler. Det giver sig selv, at man ikke skal have dem på i længere tid ad gangen, da de går ind og strækker pungen unaturligt ud. Nogle mænd foretrækker at bruge dem i flere forskellige størrelser og gradvist gå op til en større og tungere variant, der trækker mere ned ad i pungen. Jo ældre mænd bliver, jo mere elastisk bliver deres pung også, hvorfor det for nogle vil være nødvendigt at starte ud med en større variant for at få den ønskede effekt.

Husk dog på, at fordi testiklerne bliver trukket væk fra kroppen, er der større sandsynlighed for, at du kan komme til at “kludre dem sammen”, når du sidder eller står. Vær derfor yderst forsigtig. Derudover gælder det også om at tage ens ball stretcher af i tide for at være sikker på, at der ikke opstår komplikationer som følge af den kompromitterede blodtilførsel til testiklerne. Derfor skal man heller aldrig sove med en ball stretcher på, da det kan få testiklerne til at svulme op og blive twistet, hvilket er meget smertefuldt.

Brug den til parlege

En ball stretcher er faktisk ikke kun en fornøjelse for den person, der har den på, men også for partneren. Fordi testiklerne hængere lavere end normalt og samtidig også mere bevægelige. Når man har sex betyder det i praksis, at testiklerne nemmere kan banke ind mod partneren, når manden støder med sin penis.

Det kan give en skøn stimulering på kvindens klitoris, hvis manden tager hende bagfra, da tyngden fra testiklerne vil ramme klitoris. Har man eksempelvis samleje i missionær, vil testiklerne i stedet kunne stimulere området omkring hendes anus. Hvis man har analt samleje med en mandlig partner, kan sammenstødet mellem begge sæt testikler også være utroligt stimulerende for begge parter. Alt efter hvilken stilling man dyrker sex i, kan man opleve stimuleringen på flere forskellige måder. Det gælder bare om at undersøge de forskellige muligheder.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk