TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Flip Zero Masturbator var 1

TENGA Flip Zero Masturbator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

899,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
TENGA Hole Lotion REAL
129,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Dyk ned i det rillede, pirrende mønster på Flip Zero masturbator fra TENGA, hvor designet er en forbedret udgave af den populære Flip produkt serie. Den glatte indgang mindsker glidecremes-lækage og envejsventilen skaber et kraftigt vacuum, som er klar til at tage dig hele vejen.

Det udførlige mønster på indersiden af det bløde kvalitets sleeve sørger for skønne varierende fornemmelser, særligt når du tilføjer en vandbaseret glidecreme. Klem på siderne for at tilpasse tætheden og det indre vacuum.

Det er muligt at åbne den smarte Flip Zero helt op, så den er nem at rengøre. Vask den med vand og mild sæbe eller en sexlegetøjs rengøring. Skallen fungerer også som et tørrestativ, hvilket gør tørringen super enkel.

TENGA er kendt for deres stilfulde og bruger-venlige produkter, som er designet til ikke at ligne sexlegetøj. Det materiale som kvalitets sleevet er lavet af, var tidligere kun tilgængeligt på det japanske markedet.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS