Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Flip Zero Masturbator var 1

TENGA Flip Zero Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
618,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Dyk ned i det rillede, pirrende mønster på Flip Zero masturbator fra TENGA, hvor designet er en forbedret udgave af den populære Flip produkt serie. Den glatte indgang mindsker glidecremes-lækage og envejsventilen skaber et kraftigt vacuum, som er klar til at tage dig hele vejen.

Det udførlige mønster på indersiden af det bløde kvalitets sleeve sørger for skønne varierende fornemmelser, særligt når du tilføjer en vandbaseret glidecreme. Klem på siderne for at tilpasse tætheden og det indre vacuum.

Det er muligt at åbne den smarte Flip Zero helt op, så den er nem at rengøre. Vask den med vand og mild sæbe eller en sexlegetøjs rengøring. Skallen fungerer også som et tørrestativ, hvilket gør tørringen super enkel.

TENGA er kendt for deres stilfulde og bruger-venlige produkter, som er designet til ikke at ligne sexlegetøj. Det materiale som kvalitets sleevet er lavet af, var tidligere kun tilgængeligt på det japanske markedet.

MærkeTENGA
UndermærkeFlip Zero
Produktvægt (g)470
IndeholderOpbevaringsæske, Prøve på glidecreme
Fuld Længde (cm)18
Indre Dybde (cm)14
Diameter (cm)6
Indre Diameter (cm)5
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeElastomer
FarveHvid
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVakuum funktion
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk
SKU15660
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God
Spilleren - 22. may. 2023
Virker som den skal, godt sug. Der skal godt med glidecreme i, så spiller det bare, tager dog noget tid for at få mig “over toppen”
My personal #1
Mario - 30. nov. 2022
After trying many different masturbation products, this one remains the undisputed winner. The air valve really helps, as other products can trap air during insertion and this can slightly push back (looking at you, Fleshlight Pilot). By squeezing the product and/or releasing specific amount of air, one can control how intense the sensation is from a smooth penetration to really pushing against the textures. The weight is enough that you can lay it on the bed and penetrate it missionary. The only slight drawback is that the soft material can start to yellow after a few months of constant use which takes away from it's nice aesthetic... I also have a Tenga Flip Orb where this does not happen, but I prefer the sensations from this Flip. So, still the best product for me.
Min søgning er slut
diy - 9. jun. 2022
Jeg købte den hvide samt den hvide med vibrator. Vibrator udgaven er ikke noget for mig. Men denne her manuelle version er simpelthen det bedste. Den er så uendelig blød og realistisk, Jeg har også prøvet vibrator udgaven uden at tænde, men det er slet ikke det samme. Nu er min hvide fætter ved at være slidt op, så Jeg må have en ny. Jeg er lidt usikker på at prøve den sorte, da jeg er bange for, at den vil være for lille. Jeg skyller den lægger den under dynen, når jeg går i seng. Så er den dejlig varm næste morgen... (Så stiller jeg blot vækkeuret til 2 min. før). Som andre også har skrevet, er dens fordel det smarte sug. Det er så effektivt, at jeg kan blive suget ind i paradis i helt slap tilstand. Den eneste gene kunne være størrelsen/vægten. motor udgaven vajer 525 g og manuel udgaven vejer 475 g. Udvendigt måler de begge 180 mm i længden.
God til at 'edge' og som BlowJob imitator
Donkey - 16. feb. 2021
Hvis man er mere til noget som er mere imiterende af sex (konstant rytmisk penetration) så er sådan noget som FleshLight Stamina nok bedre. Dette sex legetøj er meget godt til at afslutte en session, efter man måske har gået at rodet med hånden. Den kan suge MEGET kraftigt, og den interne struktur er meget dejlig at lege med i én intens sindstilstand. Og så største grunden til at jeg købte dette, var hvor nemt det var at rengøre. Og det er virkelig nemt. Jeg er desværre bare skuffet, da legetøjet er mere af en 'finisher' i mine øjne.
Vakuum i pungen
Fræk Ludoman - 9. nov. 2020
Super godt produkt, det er svært at lade være med at bruge det hele tiden her under Covid-19. Den eneste ulempen er at det med tiden bliver lidt misfarvet, selv med grundig rengøring... Men fuck det føles godt.
Great upgrade from hands only
HardWorker19 - 26. oct. 2020
I bought this product in order to try something different, and it definitely delivers! I chose to I place it in a bucket of hot water before each use, and I also apply the Tenga REAL lube before getting started. Pros: The experience is very stimulating, thanks to the inner texture and vacuum mechanism. Cleaning is also easy, thanks to its opening mechanism. The table stand support is fun and practical to use. I have no long term experience with it. Cons: price and usability. This is one of the most expensive male masturbation products (non electronic) I found. The plastic on the sides seems thin, and opening and closing should be done with care. When finished, opening should be done slowly, otherwise the vacuum will create a small implosion (mess) that is not fun to clean. Conclusion: A pricy and time consuming experience, that is definitely worth it if you have the patience.
tenga zero er bare den ultimative oplevelse
ornanitologen - 28. feb. 2020
tenga zero er bare den ultimative oplevelse, når man trænger til et blowjob. tenga zero giver det største sug jeg har oplevet og er tilmed økonomisk mht. glidemiddel. åben blot tenga zero og påfør den ønskede mængde glidemiddel og glem ikke glansen , luk nu tenga zero . klem tenga sammen og pres den let mod glansen , slip grebet lidt og mærk at tenga zero simpelthen suger sig ned over penis. det fås ikke meget bedre . personligt har jeg slidt en del af dem op.
Ekstraordinær onanioplevelse
Peter - 22. nov. 2017
Foruden engangs æg fra Tenga, er Flip Zero det eneste onaniprodukt jeg har prøvet. Jeg ledte efter er produkt der kunne tilføre min onanioplevelse en ekstra dimension - uden at jeg hele tiden skulle købe engangsprodukter. Overordnet set skuffer Flip Zero ikke. Men jeg er overrasket over vægten, lige som det naturligvis er lidt mere tidskrævende end en hurtig “filer”. Selvom den vejer godt til og det kræver lidt forberedelse at smøre op og vaske ned efterfølgende, er følelsen er det hele værd, hvis man giver sig selv tid til at opleve den. Når man skal have besværet med, kræver det altså at man sætter tid af for sig selv og har ro omkring sig. Men så for man til gengæld også en helt ekstraordinær onanioplevelse. Jeg kan kun anbefale Flip Zero, hvis man er seriøs omkring sine solooplevelser.
Behagelig oplevelse, men lidt skrøbelig
Alias - 10. nov. 2017
Jeg har ikke andre onaniprodukter at sammenligne med, så min holdning skal måske tages med et gran salt. Teksturen og den indvendige udformning (til trods for at den måske er lidt overdrevet kompliceret) fungerer rigtig godt. Med vacuum er det en del sjovere end med hænder. Rengøring er overraskende nemt. Desværre er lukkemekanismen / låsen ikke så praktisk; hoveddelen af produktet er squishy, så det er svært at vurdere, hvor meget man skal trykke, for at åbne den - sidst jeg skulle åbne min (brugt <10 gange), gik hængslet i den ene side i stykker. Så det er begrænset, hvad den holder til.
En af de bedste
Alias - 25. sep. 2017
Jeg har nu brugt flere af disse onani produkter (4 standard Fleshlights og 2 dåse type) og Flip Zero er nok det bedste jeg har prøvet. Det vil ikke sige, at der ikke er problemer og dem er der, ikke nok til at fjerne denne hersens dims fra min favorit liste men nok til at de burde nævnes. Den er jo relativ lille at holde om og hvis du har en lidt stor hånd så kan den føles lidt akavet a bruge også er bliver den hurtigt utæt efter en orgasme, du har ikke mange sekunder for a slappe før du er nød til at løbe ud og vaske den før det flyder ud over kanten. Og disse var så mine største problemer med produktet, som ellers er et fantastisk stykke legetøj, som kan anbefales uden problem.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS