Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Original Vacuum Cup Masturbator var 1

TENGA Original Vacuum Cup Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

TENGA Original Vacuum Cup er et opdateret navn af den tidligere Deep Throat Cup, et onaniprodukt til mænd. Den indvendige struktur er fortsat den samme med en pirrende, sugende effekt præcis som et blowjob. 

Grundet sin timeglasform mærker du et fast klem, lige når du trænger ind og den indvendige struktur vil pirre dig med sine forskellige, interne detaljer. Bevæg produktet frem og tilbage i det tempo, som passer dig bedst. For at du kan få den mest realistiske oplevelse, når du udforsker det fløjlsbløde indre, er der allerede tilføjet glidecreme. Vil du have det endnu mere vildt og vådt, kan du selv tilføje en vandbaseret glidecreme. 

Du kan selv styre vakuum effekten via ventilen i toppen, så det er helt op til dig, hvor stram og intens stimulationen skal være.  Produktet er designet til engangsbrug, men rengørs det efter brug med vand og sæbe og får det lov at lufttørre, er det muligt at nyde produktet flere gange. 

MærkeTENGA
UndermærkeCUP
Produktvægt (g)130
Fuld Længde (cm)16
Indre Dybde (cm)15
Diameter (cm)6.4
Indre Diameter (cm)1
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPE
FarveHvid
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVakuum funktion
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk
SKU10294
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
ALT for dyrt for kun en gang :/
steppe - 12. sep. 2018
føles fint nok men helt ærligt syns jeg den er ALT for dyr i forhold til at man bare skal smide den ud bag efter. havde jeg ikke været en klovn og misset at dette er et en gangs produkt før efter jeg havde bestilt, så havde jeg ikke købt den. forstår ikke rigtig hvad meningen med det her er? når du har købt fire af dem har du brugt de samme penge som du ville på et fleshlight alligevel. ud over det vil jeg også gerne pointere at indersiden af produktet er ligsom møbelskum, hvilket i sig selv der ikke er noget galt med, men jeg holder altså i et stykke tid og det begynder sku at blive lidt følsesløst og hudløst dernede pga texturen. gjorde det ret svært at komme idet jeg lig pluslig ik kunne føle så meget. all in all føles det lidt som spild af penge, vil ik forslå den
Dejlig følelse med Tenga
Anonym - 17. oct. 2017
Jeg havde i et stykke tid haft lidt problemer med at få den op at stå. Tenga deep throat, hjalp virkelig til at få den helt rigtige oplevelse tilbage, og nu er det endda sjovere i sengen, med sin kæreste. Vh fra den tilfredse kunde.
Næsten en ægte stram mis
Hans - 29. nov. 2014
Vildt lækkert produkt fra Tenga - det bedste jeg har prøvet til prisen - så tæt som du kan komme på en ægte stram mis. Du åbner bare bunden på den og den er klar, der godt med glidecreme i den, så det er bare at gå i gang. Der er masser af lækre dupper indeni, så det giver en helt fantastisk oplevelse, særligt hvis du blotter pikhovedet helt og fortsætter lidt efter du lige er kommet... super skøn oplevelse :o) Den findes i 2 størrelser og jeg har prøvet dem begge. Hvis du er lidt større end gennemsnittet, så vil jeg anbefale dig den store udgave.
Fornuftigt produkt
Dennis - 31. mar. 2014
Så jeg modtog Tenga's deep throat cup og kiggede lidt rundt på den og så den var lavet solidt. Dens indmad giver følesen af en opgraderet vagina og giver nydelse fra top til bund mens den lette suckness kan laves ved at holde for hullet gør den en tand bedre hvis man er til det. Det er synd den ikke er til genbrug fordi den oser af kvalitet og Tenga's sans for nydelse er fantatisk.
Fin afveksling
Esben - 21. jan. 2014
Første gang jeg prøver denne type produkt. Det første, der slog da jeg åbnede den var, at den så en anelse snæver ud, men materialet er meget medgørligt og det var ikke noget problem at komme ind. En anelse for meget "pre-lubrication" til min smag, da jeg hurtigt endte med at have glidecreme i hele skridtet og på hænderne. Hullet var lidt koldt til at starte på, men blev hurtigt varmet op. Når først man er inde, så bliver man stimuleret af de mange forskellige strukturer og indsnævringer, hvilket virker rigtig godt. Vakuumfunktionen giver lige det sidste til oplevelsen, desværre følger der en række sjove lyde med, når man bruger den funktion. Hvis man kun er vant til klør fem, så er det helt klart en oplevelse værd. Desværre er det en lidt pebret engangs-fornøjelse.
Godt 1 gangs produkt
Ole H - 16. jan. 2014
Købte det her efter jeg havde prøvet æggene, den her kan KUN bruges én gang, du kan ikke rigtig vaske den ordenligt inde i, og jeg syntes det er lidt dyrt for et engangsprodukt. Ellers fin kvalitet.
Hold da op.
J.J - 3. sep. 2013
Det må jeg sige, har prøvet andre ting og sager. Men den her slår klart det jeg har prøvet før. Så kan kun anbefales, hvis man vil prøve noget der er nemt at bruge og virker. :-) Absolut ikke sidste gang det havner i mit hjem.
Ikke bare en god intro til sexlegetøj til mænd
TUCM - 24. oct. 2012
Det virker som om sexlegetøj til os mænd har været ret tabubelagt i forhold til legetøj til kvinder og par. Jeg har ikke eksperimenteret så meget med det før - har prøvet onaniægget, som man kan se andetsteds her på sitet; det var også godt, men den her deep throat cup har virkelig gjort mig hooked på at bruge legetøj når jeg ikke er sammen med min kvinde. Følelsen når man trækker Deep Throat Cup'en ned over sin penis er helt fantastisk. Geleen giver en helt utrolig fornemmelse - jeg havde på forhånd fundet ud af, at man lige skal lade produktet ligge på en radiator et lille stykke tid forud for brug, for simpelthen ikke at få et kuldechok...vi ved vist alle, hvad kulde gør ved éns penis. Man må forståeligt nok ikke skrive for detaljeret om sine oplevelser her, men du kan bare kaste et blik på min rating under "Orgasme garanti" for at forstå, at der her virkelig er tale om en wow-oplevelse... Det er et engangsprodukt, og jeg vil nu gå på jagt efter noget lignende der kan bruges igen og igen. Lækkert!
Mmm... Den Er Dejlig
Tobias - 24. oct. 2012
Et super dejligt produkt som gør det der står på pakken. Mega nemt at bruge... er selvfølgelig ikke ligesom det rigtige, men vi er noget et godt stykke vej med denne her.... Jeg kan kun sige rossende ord om denne tanga deep throat.... Måske at den skulle den være lidt længere, så man kunne komme helt i bund..... men et dejligt produkt
SÅ lidt kan gøre så meget.
Morten - 25. sep. 2012
Havde jeg fortalt andre, at et stykke rødt plastic har så stor og god effekt, tror jeg ikke, at de troede på mig. Det føles simpelthen som den helt ægte vare. Det er første gang jeg har prøvet en "Deep throat cup", men kan varmt anbefale den. Utrolig fleksibelt materiale.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS