Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Premium Dual Sensation Cup Masturbator var 1

TENGA Premium Dual Sensation Cup Masturbator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Med deres Premium Dual Sensation Cup giver TENGA dig et opgraderet dobbeltstimulerende vidunder i verdenen af masturbatorer.

Denne har fået en ordentlig overhaling med det indvendige sleeve, der er 1,5 cm tykkere end Standard udvalget. De to indgange, der allerede er smurt med glidecreme, sidder sammen for at give en tæt og stram fornemmelse. Den ene er med blide riller, mens den anden er mere fast formet for at stramme og stimulere.

Det pirrende indre er designet med din absolutte nydelse i tankerne. Og det allerede påsmurte glidecreme samt Smooth Pad Insertion teknologien, som automatisk påfører glidecreme, når du trænger ud og ind, gør kun oplevelsen ekstra fræk og livagtig.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super fræk
Michael - 17. nov. 2021
Første gang med en “fleshjack” og bestemt ikke sidste. Wow det er godt og frækt. Føles himmelsk men lidt ærgerligt at den er “engangs”. Fik ikke brugt kondom første gang og da den desværre ikke kan rengøres måtte jeg købe en ny. Men klog af skade og den nye er ankommet.
Ægte
Claus - 2. nov. 2021
Åhhhh hvor er den ubeskrivelig vidunderlig og meget meget ægte wow også gør det den kun mere ægte at den selv bliver våd kombineret med at den er virkelig lille pige stram åhhhhh man kommer hurtigt
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS