Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Soft Case Cup Masturbator var 1

TENGA Soft Case Cup Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
99,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

TENGA Soft Case Cup er en ny og forbedret udgave af den populære Soft Tube Cup. TENGA Cup er kåret til det bedste sexlegetøj til mænd og modtog en EROTIXXX award i oktober 2011.

Masturbatorens bløde skal gør det super let for dig at justere, hvor intens følelsen kan være. Du kan nemlig klemme til alt efter, hvor stramt eller blidt du ønsker det. Den har et hul i bunden, som du kan bruge til at styre, hvor meget vakuum, der dannes. Det giver en ultra fræk og sugende fornemmelse, når du trænger ud og ind.

Det bløde sleeve indeni har en pirrende struktur og er allerede tilført en vandbaseret glidecreme. Du kan selv tilføre mere, hvis du fortrækker en ekstra våd og glidende omgang.

Soft Case Cup er egentlig tiltænkt som engangsprodukt, men hvis du renser det nænsomt med varmt vand og mild sæbe og lader det lufttørre, kan du nyde det flere gange. 

MærkeTENGA
UndermærkeCUP
Produktvægt (g)125
Fuld Længde (cm)15
Indre Dybde (cm)15
Diameter (cm)6.4
Indre Diameter (cm)1
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPE
FarveHvid
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk
SKU10315
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Endelig... ;-))
Mand i forhold - 4. jun. 2020
TENGA Soft Tube Cup Original en lækker"partner" at hive frem og nu på Tilbud, må lige anskaffe en i reserve ;-) Var spændt da jeg pakkede min Tenga ud ! Var ikke brug for erotiske film. Var klar og ophidset, det nuprede og bløde men faste greb Tenga giver penis er så lækkert og indstilling af Suction var nemt og hurtigt. Det eneste øv er at Tenga er et engangs sexlegetøj ellers kun roser ! Vil lige bestille én til inden tilbuddet løber ud ;-)
Giver en kæmpe Orgasme
Sømand - 17. nov. 2019
Jeg synes virkelig TENGA Soft Tube Cup Original er god og alle pengene hver, Vildt lækkert produkt fra Tenga havde lige lidt problemer i starten fordi jeg ikke var helt stiv, men da jeg blev det var det fantastik føltes lige så stram som en rigtig skede :) husk ekstra glidecreme ellers bliver den hurtig tør... Fik den bedste og dejligste orgasme lang orgasme ved onani med mig selv Kan varmt anbefale den og den kan godt bruges et bare gange mere hvis man har kondom på
Good Onahole
Migelguy - 14. jan. 2018
Produktet er designet til engangsbrug, og det er det, medmindre du er lidt opfindsom. Fųles rigtig godt, selvom jeg allerede har brugt det tre gange. (Jeg fandt ud af, at den nemmeste måde er at bruge det er med et rigtig tyndt kondom, så det er ikke nųdvendigt at rense indersiden efter endt brug) Desuden, selvom jeg selv er medium, fųltes koppen ret lille i lęngden. Jeg skubbede måske bare to tredjedele ind, fųr jeg kunne męrke koppens bagvęg. Det gode er, at kompression og sugning er nemt at justere på grund af de fleksible plastvęgge. Den eneste ulempe er, at for at vęre et engangsprodukt, er det lidt dyrt, samt relativt larmende. Du kan ikke bruge det, hvis der er en person på den anden side af vęggen i din lejlighed. Men efter min mening er det en god oplevelse at prųve.
0
Fremragende
Anonymous - 1. mar. 2022
God kvalitet. Kan genbruges, hvis man vasker den godt.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS