Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Spinner Beads Masturbator var 1

TENGA Spinner Beads Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
229,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Få en onanioplevelse med det bedste fra virkelighedens håndjob med TENGA Spinner i det stimulerende Beads mønster.

Elsker du også den lille tvist bevægelse fra et skønt håndjob? Som noget helt særligt er TENGA Spinner udviklet med en indre fjeder-struktur, for at efterligne lige netop denne frække bevægelse. Det vil føles som om, at sleevet snor sig om din penis, når du leger med din TENGA Spinner.

I denne Spinner model møder du indvendigt det super stimulerende Beads mønster. Det er fyldt op med en spiral af lækre, nubrede halvkugler.

Du rengør nemt TENGA Spinner ved at vende vrangen ud og spraye den med sexlegetøjsrens for derefter at skylle den med lunkent vand. På den måde får du et langt og lykkeligt bekendtskab med din TENGA Spinner.

TENGA Spinner fås i 6 udgaver, som varierer i stramhed, diameter og stimulationsniveau.

Produceret under høje kvalitets krav i Japan. Passer de fleste mænd.

MærkeTENGA
UndermærkeSPINNER
Produktvægt (g)145
IndeholderPrøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)13
Indre Dybde (cm)10
Diameter (cm)4.6
Indre Diameter (cm)2
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeElastomer
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk
SKU23456
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virker ikke for mig
Knud - 15. jun. 2023
Det første jeg tænkte var at materialet virkede 'klistret'. Ikke særligt 'realistisk'. Jeg kunne ikke mærke selve rotationen og måtte til sidst give op. Jeg holder mig til den som ligner en lygte.
Bedømmelsen
Materialet er dårligt - 18. may. 2023
Gør hvad den skal, silikonen er ikke god
Favorit
Nickolai - 20. jul. 2022
Best xtoy i've bought - 4.5/5 It feels good, you can control tightness (squeeze tip), and it's not expensive. But the material wears down, it can be tricky to dry, and it slurps (some noise). My Spinner Shell doesn't feel very good (2.5/5). Tenga website says the Spinner Brick (toughest), Tetra (softest), and Beads (stimulating medium) are the favourites. So try this one.
Wow
Klsc - 5. mar. 2022
Endnu et super produkt fra tenga
Meget interessant
Anonymous - 4. oct. 2023
Det virker ikke at holde i toppen og gøre det, som de gør i reklamen, hvis man er tyk nok, men hvis man holder pegefinger og tommelfinger omkring bunden under plastikstykket, får man den samme effekt. Det er ekstremt intenst, så meget, at jeg har lært, at benene kan rykke sig selv. Man bør dog have et andet lidt roligere/mere simpelt legetøj som supplement.
Maskinoversat fra sinful.se
God til prisen, men...
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har tidligere haft en Fleshlight og en Tenga Flip (dyrere end Tenga Spinner Beads). De passede ikke særlig godt til mig, fordi mit køn buer opad under en erektion (den eftertragtede bananform), mens de nævnte produkter havde lige beholdere. I brug forårsagede produkterne desværre mere irritation end stimulering. Tenga Spinner Beads har dog en fleksibel ende, som passer mig godt. Men begyndelsen og midten har indbyggede metaltråde, som holder den stiv. Desværre betyder det, at du ikke kan vende vrangen ud på Tenga Spinner Beads, så de er nemme at rengøre og tørre. Du skal indsætte et tyndt håndklæde og derefter lade den lufttørre med det medfølgende stativ. Desværre tager det over en dag bare at lade den lufttørre. Men materialet føles godt, og teksturen på indersiden er meget fin (vandbaseret smøremiddel er nødvendigt). Det halvgennemsigtige materiale gør også, at du kan se, når du ejakulerer, hvilket jeg sætter pris på. Anbefales til denne pris, selv om rengøringen kræver lidt ekstra arbejde.
Maskinoversat fra sinful.se
Trist
Anonymous - 13. mar. 2024
Ubrugelig gimmick, svær at bruge, svær at rengøre. Køb den ikke.
Maskinoversat fra sinful.se
Wow! Det er fantastisk! Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er så god, at jeg har brugt den mange gange. God kvalitet, og følelsen er fantastisk. Den laver en vaccine, som føles som et blowjob, og perlerne gør et godt stykke arbejde. Jeg har allerede anbefalet min veninde, som er en pige, at købe denne ting til sin kæreste.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS