Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Spinner 02 Hexa Masturbator var 1

TENGA Spinner 02 Hexa Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
229,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Klar til at udfordre dig selv? Med TENGA Spinner får du et spændende onaniprodukt til mænd, designet i Japan.

Er du også fan af den lille tvist-bevægelse fra et godt håndjob? Som noget helt unikt er TENGA Spinner designet som en fjeder indvendigt for netop at efterligne denne pirrende bevægelse. Dette giver dig følelsen af, at sleevet snor eller tvister sig omkring din penis, når du trænger ind og ud af TENGA Spinner.

Indvendigt mødes du af et skønt Hexa mønster, der giver en stimulerende følelse, når du bevæger TENGA Spinner Hexa ned over din penis.

Du rengør nemt TENGA Spinner ved at vende vrangen ud under vandhanen og skylle med en sexlegetøjs rens og lunkent vand. På den måde, kan du nyde din TENGA længere.

TENGA Spinner fås i 3 udgaver, hvor struktur og intensitet gradvist øges. Hexa 02 er den mellemste i serien.

Serien er vinder af Red Dot Design Award 2019.

MærkeTENGA
UndermærkeSPINNER
Produktvægt (g)145
IndeholderPrøve på glidecreme
Fuld Længde (cm)13.5
Indre Dybde (cm)12
Diameter (cm)7.5
Indre Diameter (cm)2
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeElastomer
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk
SKU21000
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Spinner 1
Bfc76 - 26. apr. 2023
Fantastisk men også meget pirrende nå man får det til at spille, tilpas vakuum om den bliver holdt i "toppen" eller ved åbningen som et gokker der er mange måder og spinner hexa skuffer ikk der . Men materialet er lidt skidt .. igen for mange støbefejl der gør sig til luftbobler der perforerer og laver huller igennem sleeven. Så det var kort levetid desværre Ellers nem at rengøre
For smal
Bo - 14. dec. 2022
Den ville være god hvis den var lidt mere bred fordi den der fjeder lignende ting ikke kan strække særligt meget. Men ville nok passe til gennemsnilig eller lidt over gennemsnit pik
Overraskende god - men for lille
BigDick - 2. mar. 2022
Fantastisk produkt, blød, rotationen giver en særligt god følelse. Desværre passer den vist kun til japanske pikke - til min over gennemsnittet penis, var den desværre lidt for lille.
Halløj
Bfc76 - 9. feb. 2022
Det var en overraskelse.. bedre end forventet og nu ville man jo så gerne prøve resten og se om der nu er en top favorit ..
Overraskende god
Justaguy - 25. jan. 2022
Selvom der ikke er så meget modstand, så fungerer det ok. De der plast ringe giver mulighed for at øge modstanden. Måtte gerne være dybere. Måske den jeg har brugt mest.
Skuffende
Frederik - 3. jan. 2022
Skuffet over dette produkt. Den er løs og tynd i materialet hvilket giver indtryk af at det nærmest er et engangsprodukt og desværre giver en kraftig svuppende lyd som hverken er lækker eller diskret. Pirringen og nydelsen er desværre heller ikke i top. Jeg kan ikke anbefale dette produkt.
Vidunderlig
Claus - 7. nov. 2021
Åhhh wow hvor er den ubeskrivelig dejlig og så giver den de mest voldsomt kraftig og direkte vidunderlig orgasmer så din ben nærmest forsvinder under dig hvis du er stående hahahaha også er det til dato det eneste produkt som får.mig til at komme så sindssyg hurtigt hver evig eneste gang hahah
Suverænt produkt!
Den glade - 5. oct. 2021
Godt at kvinder også kan en masse andet dejligt, for med denne her er der ikke brug for andet, hvis man bare vil komme hårdt! Nem at bruge, at gøre ren og så giver den bare en helt vild følelse. Helt suveræn hvis man vil ha en hurtig omgang , da man kommer hurtigt og kraftfuldt!
Ærgelig kvalitet og larmende.
Krogen - 10. aug. 2021
Fantastisk følelse, men konstruktionen (fjederen som er indstøbt i materialet) laver desværre huller og "vakum bobler" i det bløde materiale allerede ved første brug. Dertil larmer den helt vildt i forhold til hvad jeg har brugt før. Har ellers været tilfreds med Tenga produkter jeg har prøvet før, men kan overhovedet ikke anbefale dette sleeve.
Dårlig
Samael - 5. aug. 2021
Købte produktet på baggrund af anmeldelserne herinde og må ærligt sige det er et lorte produkt, virkelig dårlig oplevelse, spar pengene eller køb noget andet.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS