Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Toy Joy Magnum Opus Thruster Sex Maskine var 1

Oversigt

Tænder du på kinky sexmaskiner, men drømmer du om en mere kompakt én af slagsen? Så kan du nyde lange, dybe stød med den håndholdte sexmaskine, Magnum Opus Thruster, der efterligner en mands bevægelser.

Magnum Opus Thruster ligner en klassisk dildo vibrator, men med et enkelt tryk på knappen, trænger den lækre dildo pludselig optil 9 cm længere ind og stimulerer dig med sine pirrende ind- og ud bevægelser i 3 hastigheder.

Du får hele 7 vibrationsmønstre, så der med sikkerhed altid er et niveau, der passer dit humør.

Nyd alene eller overlad styringen til din partner som forspil eller som tilbehør til en fræk dominansleg. Den er ergonomisk, let at betjene og opladelig, så den altid er klar, når lysten melder sig. Fremstillet i silkeblødt silikone.

MærkeTOYJOY
Produktvægt (g)325
Fuld Længde (cm)31
Indførbar Længde (cm)15
Diameter (cm)3.6
Bredde (cm)15
StrømkildeUSB-oplader
Vibrationsmønstre4
Vibrationshastigheder3
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Thrusting funktion, Vibration
SprogTysk, Engelsk, Fransk, Russisk, Hollandsk, Spansk, Italiensk
SKU20587
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke egnet til solo-leg.
Hampådenbåddér - 4. apr. 2022
Produktet er sådan set okay. Materialet er lidt hårdt i det, vibrationerne er lidt mangelfulde, men "thrusting" funktionen virker meget godt. Dog må jeg påpege, at produktet overhovedet ikke er egnet til at benyttes af ét menneske. Man skal virkelig bruge kræfter på, at holde fast og kontrollere produktet, ellers er det som om den slet ikke indfører én enkel centimeter. Det er altså ikke ligesom en 'fucking machine' hvor den har noget vægt at tynge den ned med, så derfor må ens egen hånd agere som den vægt. Hvis du har en partner som gerne giver en hånd, så køb køb køb, men hvis ikke, så overvej at opgradere til noget lidt større.
rimelig fin
17 cm - 4. nov. 2021
fik den sammen med noget andet legetøj. størrelsen passer fint. de stød er 9 cm dybe. hvilket er dybt. tykkelsen er fin. men batteriet er ikke så godt. den skal lade i 2 timer. så kan den bruges i 30 min. næste gang er det forfra med ladning. det kræver planlægning. knapperne er lidt trælse at aktivere. det tager lidt tid. og er ikke nemme at nå under brug. men ellers sjov
Fin tilføjelse
Mike - 7. oct. 2021
Fint produkt har dog ufattelig svært ved at tænde den
Virker som den skal
Anonym - 7. oct. 2021
Den virker som beskrevet.
Super!
Knulla - 14. may. 2021
Larmer en smule , nok bedst til par da den er lidt stiv i det ... Ellers et fint produkt !
God, men ganske støjende
Miss Fox - 18. jan. 2021
Den virker som den skal, men larmer rimelig meget.
vild krabat
TH - 10. jan. 2020
Det er dalme en vild krabat, da der først kom gang i den. Vejledningen var lidt mangelfuld og virkede ikke i de første forsøg. Men viste sig at den blot manglede lidt mere strøm.
En god vibrator, ikke så meget egnet til solo leg
Ariel - 1. aug. 2019
Vibratoren ankommer i en flot indpakning der skriger "premium". Når man har ladet den op og endelig kommer igang, så har den tre vibrations styrker, hvorefter den går igang med et andtal vibrations mønstrer som jeg ikke selv har leget meget med endnu. Nu kommer vi så til den del der gjorde vibratoren så dyr, at den kan støde på i dig selv. Den kan strækkes ud lidt over halvdelen af dildoens længde, hvilket ikke er dårligt, og den kan gøre det ret hurtigt. Mine problemer er dog at den ikke er helt så velegnet til solo leg. Dildoen er hård og kan ikke bøjes på nogen måde, så den skal holdes helt lige når den skal ind. Da jeg er trans har jeg kun det ene hul, og da jeg er overvægtig er hulet lidt svært at nå, hvilket nok er mere et "mig" problem, men det gjorde stadig at den var lidt svær at bruge. Desuden er den stødende mekanisme utrolig højlydt, hvilket jeg ikke mener tager væk fra det, det er den jo nødt til at være for at virke med de mekanismer inden i den, men syntes stadig det er godt at vide. Til slut, så er det svært at få et håndgreb på den hvis du lige har smurt dig selv ind med glidecreme. Så, det er en dildo af høj kvalitet med gode vibrationer og en kraftfuld thrust, desværre er den svær at bruge når man er overvægtig og i det tildfælde nok egner sig bedre til hvis man har en partner brugen den på dig.
Er sku meget god
Anonym - 16. jul. 2019
Den virker som den skal og faktisk nogle af de bedste orgasmer jeg har fået
Dejlig Dildo
Adrian - 14. jun. 2019
Et af mine ynglings sexlegetøj

Toy Joy Magnum Opus Thruster Sex Maskine

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
989,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS