Anal Dildo

En anal dildo er specielt designet til jer, der er vild med denne type stimulation. Den er noget større end en plug og giver derfor også en kraftigere stimulation. Didloerne findes i mange forskellige størrelser og materialer. Er du nybegynder, anbefaler vi, at du starter ud med en mindre model. Se vores store guide til sikker analsex for flere gode råd.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Indførbar længde
Egenskaber
Batteridrevet (1)
Jelly (2)
Passer i harness (33)
Realistic (4)
Suction Cup (19)
Vandtæt (2)
Vibrating (1)
Materiale
Glas (7)
PVC (2)
Silikone (34)
Mærke
Amaysin (3)
baseks (4)
Doc Johnson (1)
Fun Factory (5)
Love To Love (1)
NMC (1)
Sinful (14)
Strap-on-Me (3)
Strap-On-Me (3)
Tantus (9)
Vixen Creations (2)
Vis alle 44 produkter
Du har set 44 af 44 produkter

Anal dildo - Et pirrende supplement til jeres sexliv

Ekstra mange legemuligheder

En anal dildo er i grove træk en penisformet eller aflangt stykke sexlegetøj, der indføres bagtil. Nogle har en sugekop, som man kan sætte fast på glatte overflader. På den måde har man hænderne fri til andre ting, mens man nyder den frække stimulation. Andre har en flad fod. Disse modeller kræver, at man holder fast i dem under legen. Det giver dog en større kontrol, så man sikrer, at det penisformede sexlegetøj rammer lige der, hvor det føles allerbedst.

En udgave med flad fod kan også bruge i en harness til lækker strap-on sex med ens partner. Uanset hvilken variant I foretrækker fra vores store sortimentet, så kan I være sikre på, at den er sikker og behagelig at bruge. Alle vores anal dildoer er designet med en fod eller stopper, så du undgår, at de smutter for langt op under brug, og man kan derved bedre slappe af.

Hvad kan en anal dildo?

De fleste kender til almindelige dildoer, der indføres vaginalt. En anal dildo kan mere eller mindre det samme som den slags. Den føres ind i anus og stimulerer derved med penetration. Men derudover stimulerer den også på en anden måde. Der er nemlig rigtig mange nerver i og omkring anus, og alle de nerver er meget følsomme. Når man bliver stimuleret på denne måde, bliver alle de følsomme nerver pirret, hvilket føles ekstremt frækt og dejligt. Mange oplever endda, at de får ekstra dybe orgasmer på denne måde. Så selv om denne type kan det samme som de almindelige udgaver, så stimulerer den alligevel på en måde, I måske ikke tidligere har prøvet.

Det er vigtigt, at I er afslappede og helt trygge ved situationen, når I bruger en anal dildo. Mange føler de slapper mere af, når de bruger en relax spray før de indfører sexlegetøjet. Sprayen bedøver området omkring anus, men nedsætter ikke følelsen. Det kan især være en god ide at bruge en spray, hvis man er nybegynder. Uanset om I er nybegyndere, øvede eller ligefrem eksperter, så er det altid en god ide at bruge en anal glidecreme sammen med en anal dildo. Man producerer fra naturens hånd ikke smørelse bagtil, og fordi anus er så stram, er det altid en god ide at bruge en god, tyk glidecreme, før man indfører legetøjet.

Findes i alle regnbuens farver

Sinful.dk finder I et stort udvalg af forskellige anal dildoer. Vil I gerne have en, der føles og synes realistisk? Så har vi en til jer. Kan I derimod ikke få det farverigt nok, så er der også masser at vælge mellem. De fleste har en holdning til design - både når det kommer til tøj og indretning, men også når det kommer til sexlegetøj. Og for rigtig mange så giver det en ekstra stimulerende dimension, hvis legetøjet synes og føles lige så lækker som den følelse, det giver. I vores sortiment findes alt lige fra de helt neutrale til de mere ekstravagante og farvestrålende af slagsen - og vi kan derfor sige med sikkerhed, at vi har noget for enhver smag.

Er I i tvivl om, hvilken anal dildo I skal vælge, eller har I et spørgsmål til størrelsen, så er I altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonen og på mail til at vejlede og rådgive jer, så I får en, der passer til jeres behov. Det gælder både, hvis I har spørgsmål til de mange frække produkter, som I finder her på siden, men også hvis I gerne vil vide mere om noget af alt det andet sexlegetøj, I finder i vores store sortiment.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk