Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Anal Dildo til Kvinder

En anal dildo til kvinder er specielt designet til dig, der er vild med anal stimulation. Den er noget større end en anal plug og giver derfor også en kraftigere stimulation. Er du helt ny ud i anal stimulation, anbefaler vi, at du starter ud med en mindre en af slagsen. Hos Sinful kan du finde forskellige analdildoer i mange varianter og størrelse, der kan hjælpe dig med at opnå endnu større nydelse.

Anal dildo til kvinder, der gerne vil have lidt ekstra

Hvad er forskellen på en anal dildo til kvinder og en almindelig dildo?

Du har sikkert spurgt dig selv om spørgsmålet mange gange… Hvorfor kan jeg ikke bare bruge min almindelige dildo, når jeg gerne vil stimuleres analt? Det er der egentlig ikke rigtig noget entydigt svar på, men ofte er der et par ting, der er forskellige. For det første er der størrelsen. En anal dildo til kvinder skal helst ikke være alt for stor - i hvert fald ikke for de fleste. Forskellen kan også findes i udformningen. Mange anal dildoer til kvinder er ikke så lange og typisk lidt tyndere. Men der findes naturligvis modeller til enhver smag. Nogle kvinder vil rigtig gerne have, at deres dildo - hvad end den skal bruges analt eller vaginalt - ligner en rigtig penis så meget som muligt, hvorimod andre kvinder sætter større pris på, at den skal have et smukt udformet design.

Der findes anal dildoer til kvinder med forskellig baser. Fælles for de fleste dildoer til anal stimulering er, at der typisk vil være en “stopklods” for enden af dildoen, der skal sikre, at den ikke pludselig smutter for langt op i anus. Nogle af disse baser er bare flade, hvorimod andre er med sugekop, der gør, at den kan sættes fast på en væg, en stol, et bord eller et gulv eksempelvis. Muskulaturen i og omkring anus er utroligt kraftig, og hvis man slapper helt af er det muligt at føre noget legetøj ret langt op. Så snart man spænder op, vil der derfor nogle gange ske det, at legetøjet ryger længere op, hvorfor det kan være rart at have en stopklods på ens anal dildo til kvinder.

Brug en anal dildo til kvinder med en partner eller alene

Som kvinde høre man ofte om, hvordan en anal dildo kan give super stimulering til ens mandlige partner. Men faktum er, at man som kvinde også har en utrolig sensitivitet i anus, hvorfor stimulering med en anal dildo til kvinder kan være med til at give en endnu vildere oplevelse under både sex og onani. Bare fordi der er tale om en anal dildo til kvinder betyder det ikke nødvendigvis, at den skal bruges alene. At bruge et stykke analt sexlegetøj sammen med en partner kan være en utroligt ophidsende oplevelse. Det smarte er, at din partner både vil kunne bruge dildoen på dig, men du vil samtidig også have muligheden for at anvende den på din partner. De mange nerveender i anus har I nemlig begge, og derfor vil det nok være lækkert for jer begge at bruge en anal dildo til kvinder. Hvis din partner er frisk på det, kan I også forsøge jer med pegging. Pegging dækker over, at du som kvinde bruger en anal dildo til at stimulere din mandlige partner med, iført en harness, der kan lave dildoen om til en strap on. En ting er sikkert… Hvis du har tænkt dig at give dig i kast med en anal dildo til kvinder imens du er alene, er det en rigtig god idé at bruge en god glidecreme til samme formål. Der er utroligt mange glidecremer at vælge mellem, men når det gælder anal stimulation er det en rigtig god idé at bruge en glidecreme til det specifikke formål. Anal glidecreme har typisk en lidt tykkere konsistens, der gør den nemmere at indføre i anus.

Find din helt rigtige anal dildo

Det kan godt virke lidt som en jungle at skulle finde rundt i, hvilken type anal dildo til kvinder man skal vælge. Skal den være tyk? Skal den være tynd? Hvad med farven? Skal den kunne vibrere? Der findes et væld af muligheder at vælge mellem, og det kan være super svært at navigere rundt i, hvad det lige præcis er, man går og mangler til legetøjsskuffen derhjemme. Nogen vil som sagt gerne have en mere naturtro en af slagsen, da det er tanken om at blive penetreret af en rigtig penis, der tænder dem, hvorimod andre kvinder vælger at bruge et stykke legetøj, der har en bestemt facon, der kan give dem den type af stimulation, de søger. Måske det endda ikke er en anal dildo, du skal give dig i kast med, men nærmere noget andet anal sexlegetøj, hvis du er helt ny inden for anal stimulation. Der findes et væld af muligheder at give sig i kast med. Derfor sætter vi en stor ære i at have et super kompetent kundeserviceteam, der kan give dig gode råd og vejledning til, hvad der mon ville være det bedste for dig. Det betyder også, at de hele tiden holder sig opdaterede på det store sortiment, sådan at de kan hjælpe dig med at finde en anal dildo til kvinder, der passer på dine behov.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS