Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Womanizer Liberty Klitoris Stimulator var 1

Oversigt

Womanizer Liberty giver dig friheden til at nyde svimlende orgamser hvor som helst, når som helst. Denne mindre udgave af den revolutionerende klitoris stimulator kommer med et magnetisk låg, som holder din rejsemakker ren og diskret for nysgerrige øjne. Den er endda så populær, at sangerinden Lily Allen har udtalt, at Womanizer har ændret hendes liv. 

Overgiv dig til den patenterede Pleasure Air Technology, som stimulerer klitoris ved brug af trykbølger uden direkte kontakt. Tilføj en smule vandbaseret glidecreme på silikonehovedet for at øge fornøjelsen.

Liberty tilbyder dig 6 intensiteter som du kan justere via +/- knapperne. Det hårde plastik ydre ligger godt i hånden og eftersom stimulatoren er vandtæt, kan du sagtens bruge den i badet.

Stimulatoren er genopladelig via det medfølgende micro USB kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Waooo!!
Mallou - 26. aug. 2023
Hold da fast! Sikke et lækkert stykke legetøj. Der er orgasmegaranti hver gang! En’ gang er som regel ikke nok da det føltes så rart at jeg liiige skal nå mindst 4 stk inden jeg lægger den fra mig. Helt klart anbefalelsesværdig!
Holy moly!
Mette - 4. may. 2022
Helt ny til dette produkt, men der gik ikke mange minutter før jeg så stjerner! Tror aldrig jeg er kommet så hurtig med hjælp af legetøj og den er nu min nye favorit! Kan kun anbefale!
Troede ikke på “orgasme-garanti”. Nu er jeg omvendt
MissBianca - 13. feb. 2022
Jeg er typen som faktisk virkelig ikke kan lide klit-stimulation medmindre jeg gør det hele selv med egen håndkraft. Hader at blive rørt dernede. Vibratorer har ikke fungeret for mig, men HOLY MOLY!!! Bliver blæst bagover HVER GANG af den her Womanizer. Så vildt. Det eneste jeg ikke er helt oppe at klimakse omkring er den glatte overflade på håndtaget. For mig kunne den hele være lavet af silikone. Men det er en mindre detalje. Den er ALLE PENGENE VÆRD.
Niceee
Sir FuckALot - 17. jan. 2022
Den får godt min partner til at komme på meget kort tid.
Havde forventet mere
Mussiling - 7. dec. 2021
Jeg havde forventet mere af den berømte womanizer. Især efter at jeg havde prøvet dens “lillesøster” den mindre womanizer og den virkede rigtig godt. Der er ikke nok forskel og denneher føles mest af alt stor og klodset i forhold til den anden mindre version. Dog mere kraftig hvilket helt klart er et plus
Oh my f****** god YES
Zød type - 21. nov. 2021
Denne her er bare et musthave. Jeg havde en anden før, men den kan slet ikke få mig helt derud som denne kan. Den er virkelig min bedste ven og er flittigt brugt.
Womanizer
A - 13. sep. 2021
Et godt produkt, der virker hver gang.
Overrated og kedelig
Maria p - 10. feb. 2021
Havde store forventninger , har givet den Mange chancer, og fulgt alle instrukser , men den gør intet for mig, bliver bare irriteret
Monster effektiv
Kæresten - 2. feb. 2021
Må sige at det er de hurtigste orgasmer jeg til dato har set, vildt effektivt stykke legetøj. Kan kun anbefales
Orgasme garanti og god kundeservice
L - 6. nov. 2020
Har nu haft denne i lidt over 3 måneder, og den har givet mig en orgasme hver eneste gang! Jeg er så glad for den, den er nem at bruge, meget lille og diskret, og larmer ikke alt for meget. Så den er nem at bruge under sex. Jeg har aldrig fået en sprøjteorgasme, før jeg er begyndt at bruge denne. for nogle uger siden gik den desværre i stykker, men i løbet af få dage havde jeg en hel ny en. Sinful giver en god kundeservice, og jeg er så glad for den måde de behandler deres kunder på.

Womanizer Liberty Klitoris Stimulator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS