Klitorisstimulator

Nu kan du tilføre dine klitorisorgasmer en helt ny dimension med vores spændende udvalg af klitorisstimulatorer. Fælles for dem alle er, at de ikke kun vibrerer ligesom de almindelige vibratorer. De tager dit klimaks til helt nye højder med innovativ teknologi, som lufttryk- og lydbølger. På den måde kan nydelsen fortsætte lige så længe, som du selv ønsker det. Se specielt efter de populære mærker som LELO, Satisfyer og Womanizer.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Længde
Egenskaber
App-styret (4)
Batteridrevet (6)
Fjernbetjent (4)
Justerbar (1)
Opladelig (70)
Rejselås (9)
Splashproof (9)
Suction Cup (2)
Vacuum Function (3)
Vandtæt (64)
Varmefunktion (2)
Vibrating (71)
Materiale
ABS-plast (10)
PU Læder (1)
PVC (1)
Silikone (66)
TPE (1)
Mærke
baseks (1)
Belladot (1)
CalExotics (1)
expired_Tracy's Dog (2)
Fantasy For Her (3)
Innovation (1)
Irresistible (1)
Lelo (8)
LELO (9)
Master Series (1)
Puissante (2)
Rocks Off (2)
Romp (3)
Satisfyer (21)
Sinful (6)
Svakom (2)
Tracy's Dog (11)
VIVE (1)
We-Vibe (1)
Womanizer (9)
You2Toys (2)
Vis alle 87 produkter
Du har set 48 af 87 produkter
Hent flere

Klitorisstimulatorer - Får dig til at komme igen og igen og igen

Klitorisstimulatorer er et nyt fænomen

Måske har du fulgt med i den store mediedækning, som klitorisstimulatorerne har fået igennem de senere par år. Ikke kun i Danmark, men også i Skandinavien og resten af verden. Den store opmærksomhed skyldes især den helt specielle teknik, som de populære orgasmemaskiner benytter.

Disse klitorisstimulatorer hører faktisk ind under samme kategori, som almindelige vibratorer, selvom der er stor forskel på dem. Denne type sexlegetøj stimulerer nemlig klitoris ved hjælp af lufttryk eller lydbølger og det giver en helt anden oplevelse end de almindelige vibrationer, som du måske kender og har liggende i natbordsskuffen.

Hemmeligheden bag de små mirakelmagere er todelt. For det første bliver klitoris kun indirekte stimuleret ved brugen af dette sexlegetøj. Klitoris er som bekendt utrolig følsom, og for mange føles vibrationer direkte herpå alt for voldsomt. Mange oplever også, at de bliver helt følelsesløse i hele området efter stimulering med en almindelige vibrator, og det kan være svært at få flere orgasmer i træk. En klitorisstimulator kommer ikke i direkte berøring med klitoris, og derfor bliver den heller ikke overstimuleret. Det giver mange mulighed for at få flere orgasmer i træk - og det er jo ikke så dårligt, vel?

Det tyske mirakel

Det hele startede i Tyskland hjemme hos et ægtepar. Den tyske opfinder, Michael Lenke, havde hørt at millioner af kvinder aldrig havde fået en orgasme, så det besluttede han sig for, sammen med sin kone Birgitte, at ændre på. Resultatet blev klitorisstimulatoren Womanizer, som revolutionerede hele sexlegetøjsbranchen, da den endte på markedet. Det blev starten på en ny epoke, som vi næppe har set slutningen på den endnu.

Efterfølgende er flere andre brands kommet frem med deres bud på det geniale sexlegetøj. Satisfyer har med sine billige og lækre modeller som f.eks. Satisfyer Curvy 2+ gjort det muligt for mange at prøve kræfter med det populære stykke sexlegetøj, mens svenske LELO har videreudviklet konceptet med lydbølger.

Og hvis du gerne vil have det bedste fra begge verdener, så kan du endda få modeller, som både giver dig trykbølger og vibrationer på én gang. Med denne nye form for stimulation, og de mange muligheder inden for klitorisstimulatorer, så er der i hvert fald mulighed for at få massevis af orgasmer. Et af de nyeste skud på stammen kommer fra Lora Dicarlo, der med sine nye Lora Dicarlo Osé 2 er klar til at tage verden med stor. Det er nemlig både en klitorisstimulator og en g-punktsvibrator.

De er kommet for at blive

Hvorfor er de nye klitorisstimulatorer blevet så populære? Den største årsag er nok, at de leverer orgasmer på stribe til kvinder fra hele verden - lige præcis, som Michael Lenke gerne ville opnå. Med denne form for stimulering mindsker du desuden risikoen for overstimulering, hvilket åbner op for, at man kan komme flere gange i træk. Mange kvinder oplever nemlig, at de kommer allerede inden for få sekunder første gang de tager det lækre sexlegetøj i brug.

Selvom det populære sexlegetøj høster store roser fra kvinder i hele verden, så er der også nogle enkelte, som mener, at de rent faktisk er for effektive. Er du meget følsom, så kan det nemlig blive for meget af det gode, mener nogle kvinder. Heldigvis kommer mange af produkterne med to forskellige sugehoveder, hvor den ene er mindre end den anden. Er du meget sensitiv forneden, så kan du vælge det store sugehoved, som fordeler stimuleringen over et større område.

Kan du godt lide den intensive stimulering, følelsen af oralsex og/eller dybe orgasmer, så er en klitorisstimulator, gerne med et lille sugehoved, helt bestemt noget for dig. Denne type sexlegetøj er i hvert fald kommet for at blive.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk