Sådan bruger I en analrenser

God hygiejne er et must, når I eksperimenterer med anal stimulation og det er derfor en fordel at modtageren gør sig selv ren, inden I går i gang. Alt efter hvor øvede I er og hvad jeres præferencer er, findes der forskellige produkter til anal rengøring, f.eks. en Douche Analrenser, et enema kit og et brusehoved til badet, der sættes på vandslangen i stedet for dit almindelige brusehoved.

Hvis det er første gang, I skal i gang med anal rengøring, anbefaler vi f.eks. Douche Analrenser. Douche renseren er blandt vores mindste analskyller og den egner sig derfor særligt godt til både begyndere og let øvede. Proceduren er den samme, uanset hvilken mulighed, I vælger, og den sikrer jer både imod  risiko for infektion og ubehagelige overraskelser i forbindelse med den anale stimulation.

Sådan gør I:

Hæld lunkent vand i analrenseren eller indtil bruseren til den rette temperatur. Herefter fører I analrenseren eller brusehovedet op, sprøjter vandet ud og går derefter på toilettet for at få vandet ud igen. Det gentages indtil vandet, der kommer ud, er klart. TIP: Smør glidecreme på brusehovedet eller analrenseren inden brug, så den bliver lettere og mere behagelig at føre op. Efter brug bør I rengøre analrenseren grundigt, f.eks. ved at skolde den kortvarigt (Bemærk: Analrenseren må ikke efterlades i kogende vand i længere tid, da det kan gøre produktet deformt.)

Har I brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning, så I kan finde det sexlegetøj, der passer jer bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
baseks (1)
Bathmate (1)
Clean Stream (3)
Dansex (2)
Nexus (1)
Sinful (2)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Vis alle 12 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk