Pjur Superhero Performance Spray til Mænd 20 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Pjur Superhero Performance Spray til Mænd 20 ml 1

Pjur Superhero Performance Spray til Mænd 20 ml

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

149,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Pjur Superhero Spray hjælper dig til at performe bedre seksuelt.

  Sprayens effekt er bevist under dermatologiske tests.

  Allergivenlig og indeholder flere naturlige ingredienser.

  Indhold: 20 ml.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Vil du gerne kunne holde længere seksuelt? Så bør du prøve Pjur Superhero Performance Spray til mænd, som kan hjælpe mænd til at performe seksuelt.

  Superhero Performance Spray indeholder aktive ingredienser, der giver den en dobbeltvirkende effekt: Sprayen hjælper både med at øge blodtilførselen til penis, samtidig med at den nedsætter følsomheden midlertidigt, så du har mulighed for at holde længere. Det er bl.a. Mentha Piperita olie, en æterisk pebermynte olie, der hjælper med at nedsætte følsomheden, så længe olien er i kontakt med huden. 

  Sprayen indeholder flere naturlige ingredienser. Sprayens positive egenskaber er bevist af dermatologiske tests. Pjur Superhero Spray er allergitestet og produceret i Tyskland. 

  Vi anbefaler, at du tester sprayen på indersiden af din underarm, inden du bruger den intimt, for at sikre dig, at du kan tåle den.

  Tip! Brug evt. Superhero Performance Spray sammen med en penisring for et endnu bedre resultat.

  Detaljer

  TYPE: Performance spray.
  INGREDIENSER: Propylene Glycol, Laureth-9, Alcohol Denat, Aqua (Water), Panthenol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, D-LIMONENE (deklarationspligtigt parfumestof), Clitral, LIMONENE (deklarationspligtigt parfumestof).
  INDHOLD: 20 ml.
  ALLERGITESTET: Ja.
  KONDOM-SIKKER: Ja.
  SPROG: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Hollandske.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Man er vel kritisk ved sådan et produkt Jeg købte Pjurs Performance Spray mest fordi jeg var nysgerrig om det overhovedet var muligt med en spray at forsinke udløsningen.
  Sprayen har en duft af menthol der dog dæmpes hurtigt efter påsmøring og væsken har en rar følelse og bedøver absolut ikke penis så lysten forsvinder.
  Jeg ved ikke om det har den store effekt, men jeg kom ihvertfald ikke hurtigere end hvis jeg ikke havde brugt Pjur Performance Spray :)
  5 4 1

  Du anmelder: Pjur Superhero Performance Spray til Mænd 20 ml

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.