Pjur

Pjur glidecreme indeholder kun ingredienser af meget høj kvalitet. Udvalget hos Pjur tæller ikke kun glidecremer, men også delay sprays og antibakteriel sexlegetøjs rengøringsspray. Pjur giver optimal nydelse, hvad enten du bruger produkterne alene eller med din partner.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Pjur (43)
Vis alle 43 produkter
Du har set 43 af 43 produkter

Pjur - Kvalitetsprodukter, der gør din sexoplevelse endnu bedre

Pjur bruger kun de allerbedste ingredienser

Vi læser og hører dagligt om nye stoffer, ingredienser eller materialer, der er skadelige for os, og de fleste mennesker er i dag meget bevidste om, hvad de propper i munden og smører på kroppen. Inden for de sidste år er der også kommet større og større fokus på miljø- og kropsvenlige produkter til sex- og intimbrug - og heldigvis for det! En af foregangsmændene inden for denne type produkter er tyske Pjur. Pjur producerer en lang række forskellige produkter, der kan forbedre sexoplevelsen for både ham og hende. Fælles for alle produkterne er, at de er lavet af de allerbedste ingredienser.

Pjur blev grundlagt i 1995 i Tyskland. Stifteren Alexander Giebel havde en vision om at forbedre folks sexliv ved at lave kvalitetsprodukter af de reneste og fineste ingredienser. Alexander rejste verden rundt for at finde naturlige ingredienser, som han fortsatte han med at forske i hjemme i Tyskland, indtil han var helt sikker på, at de var gode nok til Pjur. I Pjurs laboratorium blev mange af de nye ingredienser brugt til udviklingen af nye produkter, og det gav pote. Pjur var det første firma i verden, der udviklede og markedsførte en silikonebaseret glidecreme, nemlig Pjur Woman Silikone Glidecreme, der den dag idag stadig er en bestseller og har vundet op til flere priser og tests.

Pjur - Tysk kvalitet, når det er bedst

Alle produkterne fra Pjur har fået stemplet 'Made in Germany". De forskellige cremer og sprays bliver både udviklet, designet og produceret på tysk jord. På den måde har Pjur bedre mulighed for at sikre en høj standard og kvalitet. Alle Pjurs produkter er på CE, FDA og TGA certificeret, og de mange laboranter og kemikere på fabrikken i Tyskland bliver ved med at gøre produkterne bedre. På grund af den konstante udvikling og høje kontrol var Pjur blandt de første til at lancere delay sprays på markedet, der ikke indeholdt lidocaine eller benzocaine. De skadelige ingredienser var blevet udskiftet med naturlige ingredienser som ginkgo, ginseng og jojoba.

Hvad der startede som en enkelt mands mission i 1995 er her mere end 20 år senere blevet et helt firmas vision. Pjur er blandt en af de største producenter i verden af kvalitetsintimprodukter. Pjurs produkter er i den grad med til at forbedre den seksuelle oplevelse, og de kan bruges af alle, uanset om du er single eller i et parforhold, mand eller kvinde. Vil du gerne gøre din oplevelse med sexlegetøj endnu bedre, eller vil du gerne have endnu mere ud af din onani- eller sexoplevelse? Så har Pjur et produkt, der kan hjælpe dig.

Pjur er mere end "bare" glidecreme

Selv om de fleste nok kender Pjur for deres glidecremer, så er Pjur meget mere end bare glidecreme. Pjur producerer nemlig en lang række andre produkter, der forbedrer den seksuelle oplevelse på den ene eller den anden måde. Hvis du og din partner gerne vil eksperimentere med anal stimulation eller analsex, kan I bruge Pjur Analyse Me Anal Afslapnings Spray, der har en mildt bedøvende effekt. Jo mere afslappet man er under analsex, des bedre bliver oplevelsen, og her er produkterne fra Pjur helt perfekte.

Pjur laver også en lang række produkter, der henvender sig specifikt til de to køn. Hvis du som kvinde gerne vil have en ekstra intens sexoplevelse og forstærke følsomheden ved berøring, kan du bruge Pjur stimuleringsspray til kvinder. Sprayen øger blodgennemstrømningen af klitoris, så selv den mindste berøring vil føles ekstremt pirrende. Pjur har også noget til dig som mand, der kan forbedre din seksuelle nydelse. Du kan bl.a. få både cremer og sprays, der øger din udholdende, så du holder længere i sengen til stor glæde for både dig og din kæreste, kone, mand eller foretrukne sexpartner. Ligegyldigt hvad dit behov er, har Pjur et produkt til dig.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk