Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Pjur

Udvalget hos Pjur tæller ikke kun glidecremer, men også delay sprays og antibakteriel sexlegetøjs rengøringsspray. Pjur giver nydelse, hvad enten du bruger produkterne alene eller med din partner.

Pjur - Produkter, der kan gøre din sexoplevelse endnu bedre

Pjur er produkter med historie

Pjur blev grundlagt i 1995 i Tyskland. Stifteren Alexander Giebel havde en vision om at forbedre folks sexliv. Alexander rejste verden rundt for at finde ingredienser, som han fortsatte han med at forske i hjemme i Tyskland, indtil han var helt sikker på, at de var gode nok til Pjur. I Pjurs laboratorium blev mange af de nye ingredienser brugt til udviklingen af nye produkter, og det gav pote. Pjur var det første firma i verden, der udviklede og markedsførte en silikonebaseret glidecreme, nemlig Pjur Woman Silikone Glidecreme, der den dag idag stadig er en bestseller og har vundet op til flere priser og tests.

Pjur producerer en lang række forskellige produkter, der kan forbedre sexoplevelsen for både ham og hende. Vil du gerne gøre din oplevelse med sexlegetøj endnu bedre, eller vil du gerne have endnu mere ud af din onani- eller sexoplevelse? Så har Pjur et produkt, der kan hjælpe dig.

Pjur - Tysk kvalitet

Alle produkterne fra Pjur har fået stemplet 'Made in Germany". De forskellige cremer og sprays bliver både udviklet, designet og produceret på tysk jord. På den måde har Pjur bedre mulighed for at sikre en høj standard. Alle Pjurs produkter er på CE, FDA og TGA certificeret, og de mange laboranter og kemikere på fabrikken i Tyskland bliver ved med at gøre produkterne bedre. På grund af den konstante udvikling og høje kontrol var Pjur blandt de første til at lancere delay sprays på markedet, der ikke indeholdt lidocaine eller benzocaine. De var blevet udskiftet med ingredienser som ginkgo, ginseng og jojoba.

Hvad der startede som en enkelt mands mission i 1995 er her mere end 20 år senere blevet et helt firmas vision. Pjur er blandt en af de største producenter i verden af intimprodukter. Pjurs produkter kan bruges af alle, uanset om du er single eller i et parforhold, mand eller kvinde. 

Pjur er mere end "bare" glidecreme

Selv om de fleste nok kender Pjur for deres glidecremer, så er Pjur meget mere end bare glidecreme. Pjur producerer nemlig en lang række andre produkter, der kan forbedre den seksuelle oplevelse på den ene eller den anden måde. Hvis du og din partner gerne vil eksperimentere med anal stimulation eller analsex, kan I bruge Pjur Analyse Me Anal Afslapnings Spray, der har en mildt bedøvende effekt. Jo mere afslappet man er under analsex, des bedre bliver oplevelsen, og her er produkterne fra Pjur helt perfekte.

Pjur laver også en lang række produkter, der henvender sig specifikt til de to køn. Hvis du som kvinde gerne vil have en ekstra intens sexoplevelse og forstærke følsomheden ved berøring, kan du bruge Pjur stimuleringsspray til kvinder. Sprayen øger blodgennemstrømningen af klitoris, så selv den mindste berøring vil føles ekstremt pirrende. Pjur har også noget til dig som mand, der kan forbedre din seksuelle nydelse. Du kan bl.a. få både cremer og sprays, der kan øge din udholdende.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS