Sinful Anal Relax Gel 50 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Sinful Anal Relax Spray 50 ml produktbillede 1
  • Sinful Anal Relax Gel 50 ml håndbillede 50
  • Sinful Anal Relax Gel 50 ml håndbillede 50

Sinful Anal Relax Gel 50 ml

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

99,00 kr

Kort info

Kort info

Skab de bedste betingelser for dejlig analsex og anal stimulation med Sinful Anal Relax Gel.

Den får musklerne ved anus til at slappe af, så penetration bliver nemmere og mere behagelig.

Gelen er vandbaseret og indeholder menthol, hvilket har en kølende effekt.

Den nedsætter ikke følelsen.

Godt at vide

Beskrivelse

Skab de bedste betingelser for dejlig analsex og anal stimulation med Sinful Anal Relax Gel fra Sinful. Det bliver meget mere behageligt, når du er helt afslappet.

Denne relax gel er vandbaseret og indeholder menthol, som skaber en skøn kølende fornemmelse på huden uden at nedsætte følsomheden i området. De aktive ingredienser i gelen sørger for afslapning i dine anale muskler, så du kan koble helt fra og nyde de anale udfoldelser.

Smør så meget gel på ved indgangen af anus, som du ønsker, og gentag alt efter, hvad der føles bedst for dig. Lad afslapningsgelen virke i et par minutter, inden sex eller leg med sexlegetøj.

Vi anbefaler, at man også gør brug af en god anal glidecreme.

Detaljer

TYPE: Anal relax spray.
INGREDIENSER: Aqua, Glycerin, Laureth-9, Acrylates/C10-3030 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Hypericum Perforatum Flower Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Menthyl Lactate, Aminomethyl Propanol, Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
ALLERGENER: Fri for parfume.
INDHOLD: 50 ml.
KONDOM-SIKKER: Ja.
SPROG: Engelsk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Resultat
Virker super godt Kan kun anbefale det. Min kæreste og jeg har prøvet uden og det gør så ondt uden jeg kan bedre slappe af når vi bruger denne og derfor giver en meget bedre oplevelse af anal sex ;)
5 5 1
Generel Vurdering
Resultat
virker Det virker, men tager samtidig del af følsomheden, som gør analsex specielt godt.
5 3 1
Generel Vurdering
Resultat
Fremragende produkt. (Osse for mænd) Skulle prøve analsex med kæresten for første gang hvor hun skulle penetrere mig med strapon, (pegging). Var lidt nervøs, men skal love for lidt gel fik mig til at løsne op. Og siden har vi ikke set os tilbage igen :P
5 5 1
Generel Vurdering
Resultat
Det GENIAL produkt! Jeg er virkeligt træt ad jeg ikke har købt dette produkt noget før! Anal sex er blevet helt afslappet og dejligt nu! Jeg havde ellers næsten opgivet at prøv igen fordi jeg syntes det gjorde for ondt...
5 5 1
Generel Vurdering
Resultat
Nice Det fungerer perfekt
5 5 1
Generel Vurdering
Resultat
Mirakel middel! Har prøvet anal sex uden dette middel, og det var en ubehagelig oplevelse, syntes det gjorde ondt! Så havde mine betænkeligheder ved at skulle prøve igen, vi blev enige om at prøve med denne, og det er ikke fortrudt! Den virker virkelig, den fjerner ikke følelsen men den gør at det ikke gør ondt. Og kunne derfor slappe af lf nyde oplevelsen. Fantastisk!! Køb endelig hvis du påtænker at prøve den. Den holder som lovet og gør oplevelsen til en helt anden
5 5 1
Generel Vurdering
Resultat
Virker fint Dette produkt gør sit formål fint dvs at den får en mere behagelig følelse og får en musklen til at slappe af..
5 5 1
Generel Vurdering
Resultat
Ok Det er et helt ok produkt
5 3 1

Du anmelder: Sinful Anal Relax Gel 50 ml

Hvordan vurderer du produktet? *

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.