Sinful Anal Relax Spray 50 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

Sinful Anal Relax Spray 50 ml

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

99,00 kr

Kort info

Kort info

Skab de bedste betingelser for dejlig analsex og anal stimulation med Sinful Anal Relax Spray.

Sprayen får musklerne omkring anus til at slappe af, så penetration bliver nemmere og mere behagelig.

Sinful Anal Relax Spray er vandbaseret. Den indeholder menthol, hvilket har en kølende effekt.

Nedsætter ikke følelsen.

Godt at vide

Beskrivelse

Skab de bedste betingelser for dejlig analsex og anal stimulation med Sinful Anal Relax Spray. Den gør legen endnu mere afslappet og behagelig.

Spray 2-5 gange ved indgangen af anus og lad afslapnings sprayen virke i et par minutter, inden sex eller leg med sexlegetøj.

Sinful Anal Relax Spray er vandbaseret og rig på menthol. De aktive ingredienser i sprayen giver en dejlig kølende fornemmelse på huden uden at nedsætte følelsen i området.

Vi anbefaler også at man bruger en god anal glidecreme.

Detaljer

STØRRELSE: 50 ml.
VANDBASERET: Ja.
INGREDIENSER: Aqua, Glycerin, Laureth-9, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Alcohol Denat, Alcohol, Hypericum Perforatum Flower Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Menthyl Lactate.  
KONDOMVENLIG: Ja.

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Resultat
Det GENIAL produkt! Jeg er virkeligt træt ad jeg ikke har købt dette produkt noget før! Anal sex er blevet helt afslappet og dejligt nu! Jeg havde ellers næsten opgivet at prøv igen fordi jeg syntes det gjorde for ondt...
5 5 1
Generel Vurdering
Resultat
Virker SÅ GODT! Min kæreste og jeg skulle prøve anal sex for første gang, og hun fik 5 sprøjt til at starte med, vi gjorde det helt uden opvarmning med buttplugs osv. Kæmpe anbefaling herfra!
5 5 1
Generel Vurdering
Resultat
Virkede ikke for mig Jeg kunne desværre ikke mærke den mindste forskel i anus.
Ydermere da vi sprøjtede i anus, så løb det ned i skeden, hvor det brændte så meget at vi måtte stoppe og lige vaske det væk, fordi det sved så meget.
5 1 1
Generel Vurdering
Resultat
Nice Det fungerer perfekt
5 5 1
Generel Vurdering
Resultat
Mirakel middel! Har prøvet anal sex uden dette middel, og det var en ubehagelig oplevelse, syntes det gjorde ondt! Så havde mine betænkeligheder ved at skulle prøve igen, vi blev enige om at prøve med denne, og det er ikke fortrudt! Den virker virkelig, den fjerner ikke følelsen men den gør at det ikke gør ondt. Og kunne derfor slappe af lf nyde oplevelsen. Fantastisk!! Køb endelig hvis du påtænker at prøve den. Den holder som lovet og gør oplevelsen til en helt anden
5 5 1
Generel Vurdering
Resultat
Virker fint Dette produkt gør sit formål fint dvs at den får en mere behagelig følelse og får en musklen til at slappe af..
5 5 1
Generel Vurdering
Resultat
Perfekt Nu er jeg slet ikke fan af anal leg.. men denne spray gør virkelig underværker. Jeg har aldrig prøvet en som virker så godt og gør jeg faktisk nyder anal leg.
5 5 1
Generel Vurdering
Resultat
Ok Det er et helt ok produkt
5 3 1
Generel Vurdering
Resultat
Virker efter hensigten De første par pust virker kølende hvor efter det bliver en lidt varm fornemmelse som så forsvinder.
Ved første brug kunne der mærkes en klar forskel fra tidligere. Produktete får ringmusklen til at slappe lidt mere af og gør indføring af div legetøj eller andet nemmere.

Thumps up herfra.
5 4 1
Generel Vurdering
Resultat
Virker efter hensigten Det var ikke helt uden følelse, hvilket det selvfølgelig heller ikke skal være.
Det kan stadig godt være lidt ømt, men det hjalp helt klart at bruge den her spray, så på en eller anden måde, må den jo virke.
5 4 1

Du anmelder: Sinful Anal Relax Spray 50 ml

Hvordan vurderer du produktet? *