Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator
 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator Liggende
 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator Hånd
 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator Fleksibel
 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator Oplader
 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator Stik
 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator Emballage

Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

På lager Bestil før kl. 21.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

299,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator er en ekstremt kraftfuld vibrator, der med garanti vil tage din orgasme op til nye højder.

  Magic wand vibratoren er perfekt til stimulation af klitoris og kan også bruges til massage eller forførende forspil.

  Den har 10 forskellige vibrationsmønstre.

  Genopladelig.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Lad dig ikke narre af størrelsen. Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator er en ekstremt kraftfuld vibrator, der med garanti vil tage din orgasme op til nye højder.

  Magic wand vibratoren har et fleksibelt hoved, der gør den ideel til målrettet stimulation af klitoris eller en af kroppens andre erogene zoner. Nyd de skønne vibrationer alene, eller brug vibratoren sammen med din partner til erotisk massage eller forførende forspil.

  Vibratoren har 10 forskellige vibrationsmønstre. Den er vandtæt, så tag den med i badet for en ekstra pirrende og våd fornøjelse. Magic wanden har desuden en lille størrelse, der gør den perfekt til at tage med i tasken.

  Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator har en silkeblød overflade af silikone. Den er genopladelig, og der medfølger en USB-oplader. Hold on/off knappen nede i 3 sekunder for at tænde og slukke vibratoren.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone og ABS.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  LÆNGDE: 16 cm.
  DIAMETER: 3,7 cm.
  VIBRATIONER: 10 vibrationsmønstre.
  GENOPLADELIG: Ja.
  MEDFØLGER: USB-kabel.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Orgasme garanti
  Effektiv ;-) Var lidt for voldsom til "invortes" brug, klagede over at det ikke var rart.
  MEN udvordes, gik der kun 40 sekunder, så var orgasmen Dér.......
  Køb den !!
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Orgasme garanti
  Sinfuls gave til kvinden Med denne kraftige klitorisvibrator behøver man ikke andet. Jeg har efterhånden afprøvet forskellige vibratorer i alle kategorier, og intet har kunne måle sig med denne lille sag. Ikke nok med, at den giver oegasmegaranti, så gør dens 10 programmer det sjovt at udforske med. Materialet er lækkert at holde ved, og grundet dens størrelse ligger selve wanden også godt i hånden. En god ting ved denne wand er også, at den er genopladelig med er lille kabel, hvis indgang er så lille at wanden også er vandtæt (hurra den kan bruges i badet!). Denne wand er Gud (eller i hvert fald Sinfuls) gave til kvinden. Et stykke legetøj enhver burde eje.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Orgasme garanti
  Også til mænd Købte den lidt for sjovt men jeg skal da love for den er blevet brugt flittigt og jeg kan slet ikke undvære den nu når jeg onanerer siden jeg opdagede hvor instense og vilde orgasmer den giver med de forskellige vibrationer på mellemkødet, nosserne og direkte på glansen. Heldigvis kan den vaskes efter brug :)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Orgasme garanti
  Yes... Det var med tvivl da jeg bestilte den, men hold da op den lille “satan” kunne gøre jobbet. Jeg har altid haft svært ved at kunne komme ved egen leg da det kræver mere end bare som sådan.
  Petite’n er lille og kraftfuld. Ligger perfekt i hånden og er silkeblød at røre ved. Man kan uden problemer ligge tryg på da hovedet er bøjeligt.
  Jeg er bare ellevild med dette produkt og den gør lige hverdagen lidt nemmere :-)
  Tøv ikke - køb den...
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Orgasme garanti
  HOLY MOSES! Det her er vitterligt det BEDSTE køb jeg nogensinde har lavet! Er du vimmer!
  Jeg købte den som en overraskelse til manden for at give det lille sidste skub i sexlivet som i forvejen er fantastisk, men den her bette én gjorde præcis hvad den skulle! Jeg troede først at den var i stykker, da jeg slet ikke kunne tænde den, så akten gik i gang uden den. Men en time efter prøvede jeg lige at tænde den endnu en gang (den havde ladet i ca 10 timer på daværende tidspunkt) , og den sprang i gang med skønne,fantastiske og virkeligt intense vibrationer. Needless to say, det blev til endnu en omgang! Kan ikke sige andet end KØB DEN!
  Jeg havde haft fat i Sinfuls kundeservice da jeg ikke kunne tænde, og kan kun anbefale dem endnu en gang. Søde og rare mennesker at have dialog med.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Orgasme garanti
  Det er ikke størrelsen, men gørelsen! Jeg har prøvet mange klitorisvibratorer efterhånden - både de små og uskyldige bulletvibratorer og de meget kraftige magic wands. Jeg er virkelig overrasket over, hvor meget power der er i den her lille sag er i forhold til andre i samme størrelse. De kraftige vibrationer vejer helt sikkert højt på + siden sammen med overfladen og det fleksible "hoved". For mig er vibrationerne dog næsten for kraftige, når berøringsfladen er så lille - det bliver simpelthen for intenst med den direkte på klitten, om man vil.
  Jeg har dog masser af gavn af den alligevel og bruger den på hele "området" - på den måde forplanter vibrationerne sig nærmest og det giver nogle rigtig skønne orgasmer! Køb den, hvis du er vild med kraftige vibrationer, men ikke er vild med de helt store wands.
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *