You2Toys Cumshot Sprøjtedildo

Klik på billederne for at forstørre dem

 • You2Toys Cumshot Sprøjtedildo 1
 • You2Toys Cumshot Sprøjtedildo 2
 • You2Toys Cumshot Sprøjtedildo 3
 • You2Toys Cumshot Sprøjtedildo 4
 • You2Toys Cumshot Sprøjtedildo 5

You2Toys Cumshot Sprøjtedildo

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

149,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Cumshot er en vaskeægte sprøjtedildo!

  Den kan suge en hvilken som helst væske op for herefter at sprøjte det ud, når du ønsker det.

  Blot giv dildoen et tryk, og den vil sprøjte!

  Dildoen er meget realistisk i formen. Den årede overflade og dildoens hoved er med til at give dig en meget realistisk oplevelse.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Cumshot er en vaskeægte sprøjtedildo! Den kan suge en hvilken som helst væske op for herefter at sprøjte det ud, når du ønsker det. Blot giv dildoen et tryk, og den vil sprøjte!

  Cumshot har en realistisk form med årer og penishoved.

  Den har en rund bund, som gør, at du nemt kan trykke på den, imens du bruger den.

  Dildoen er lavet af et blødt - nærmest gummiagtigt - PVC materiale, hvilket gør den utrolig behagelig at bruge.  

  Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med dildoen for at få en så realistisk oplevelse som muligt.

  Detaljer

  MATERIALE: PVC.
  OMKREDS:12,8 - 14,8 cm. 
  TOTALLÆNGDE: 22 cm.
  INDSÆTTELIG LÆNGDE: 18,2 cm.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Lever ikke på til forventningerne. Jeg købte denne dildo fordi jeg var interesseret i at se hvordan den virker og føles. Først og fremmest vil jeg sige, at den er pæn at se på, og at den har et curve som der sikkert vil få mange kvinder til at hvine.
  Når det så er sagt, vil jeg sige at denne er sag relativ hård, men ikke noget der er et stort problem. Problemet ligger i at det er en sprøjtedildo, og at den ikke rigtig formår at være dette. Man kan sagtens suge vand, sæbe eller glidecreme op i den, men grundet et underligt design er det meget svært at få ud, og samtidig er den svær at gøre ren.
  Vand er meget let af få ind og ud af den, men jeg havde købt en MR. Load glidecreme til denne, for at bruge den på mig selv, og jeg må bare sige, at selvom man kan suge det op i dildoen, er det svært at presse ud når dildoen først er oppe i en. Koppen for enden er ikke meget hård, men man skal presse hårdt. Desuden fik jeg ikke lyst til at bruge den mere efter første gang, så jeg besluttede mig for at skære den op, for at se hvordan den så ud i bunden, der hvor man trykker, og der fandt jeg problemet. Koppen i enden er hul naturligvis, men der stikker et rør ud i koppen, fra tippen af penishovedet, og dette gør, at hvis dildoen vender ned af, så kan man ikke få alt den væske der er i koppen ud af dildoen. Dette gør den besværlig at bruge desværre. Hvis røret blot endte når hulrummet begyndte, ville den sikkert fungere fint.
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Nice. Super dildo ... Fruen er så glad..
  5 3 1

  Du anmelder: You2Toys Cumshot Sprøjtedildo

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.