Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Sprøjte Dildo

Velkommen til vores store udvalg af realistiske sprøjte dildoer med form og ikke mindst funktion som en rigtig penis. Dildoerne her på siden kan sprøjte med forskellige væsker for ekstra fræk leg. En dildo kommer i mange varianter, og her på siden finder du det perfekte sexlegetøj til en naturtro oplevelse fra blandt andet Vac U Lock, King Cock og flere andre.

Prøv en sprøjte dildo til ekstra fræk leg

Hvordan fungerer en dildo der sprøjter?

De fleste kender til den klassiske realistiske dildo, som er meget simpel og bruges til at imitere en penis, der kan føres ind og ud af vagina. Det er en hjælper, som de fleste kvinder har i natbordsskuffen, fordi det er den perfekte erstatning for de ægte varer. Det kan dog blive lidt kedeligt med den simple variant i længden, og her kan en sprøjte dildo være vejen frem for dig. En sprøjte dildo ligner den klassiske udgave, men har en smart feature, som ikke findes ved den anden. Hvis du ikke har gættet det allerede, så kan den selvfølgelig sprøjte. Her følger der som regel en væske med, som let kan pumpes ud af udstyret for en sprøjtende effekt. Du kan også købe væsker til dette formål ved siden af, hvis du enten er løbet tør eller gerne vil prøve lidt forskelligt. Effekten skal som regel simulere at en mand kommer og får udløsning. Det kan være enormt frækt og pirrende, fordi det skaber en endnu mere realistisk oplevelse med legetøjet. Det giver dermed en ekstra dimension, som du ikke får med, når du bruger den klassiske version.

Mange forskellige varianter

Selvom en sprøjte dildo er en underkategori til den traditionelle variant, er der også mange forskellige muligheder indenfor denne kategori. Alle har nemlig forskellige præferencer og behov, og derfor skal du naturligvis have muligheden for at finde den helt rigtige til dig. En af de helt store forskelle, som du bør have med i betragtning, når du går på jagt efter nyt legetøj på siden, er størrelsen. Her varierer de nemlig meget. En dildo der sprøjter kan både fås i en lang og tyk udgave på helt op til 28 cm, mens du også sagtens kan få den mindre med 18 cm. Derudover, kan du også få versioner med og uden kugler, alt efter hvad du foretrækker. Nogle fungerer også som en strap on, hvilket kan være super frækt, hvis den skal bruges som par. Du får som regel væsken med, når du køber en sprøjte dildo, og her kan der også være forskel. Det er mest typisk med en spermlignende substans, men der fås også udgaver med væsker, der ligner urin. Det er oplagt, hvis du har en fræk fantasi om urin sex, som du gerne vil prøve at, før du kaster dig ud i det i virkeligheden.

Få en frækkere oplevelse

Når du køber en sprøjte dildo, kan du være sikker på at få en fræk og realistisk oplevelse. Selvom en almindelig version også kan give stor nydelse og tilfredsstillelse, kan det være ekstra pirrende med den unikke sprøjtefeature. Det giver virkelig følelsen af, at du har med en ægte penis at gøre, hvilket for mange kan være enormt lækkert. Du kan bruge legetøjet sammen med en partner, hvor han/hun tilfredsstiller dig med den eller omvendt. Det er også oplagt at bruge den alene til onani, hvis du ikke har en partner eller bare gerne vil nyde dit eget selskab lidt. Her kan en sprøjte dildo være særligt god, fordi den er så tæt på de ægte vare, som den kan komme. Du kan se frem til en intens nydelse, hvor du eller en partner har fuld kontrol over det naturtro ejakulation. Hvad end du vil føle væsken inde i dig, når du kommer, eller vil lege med den på andre måder, kan du få en vild og erotisk oplevelse ud af det.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS