TENGA Deep Throat Cup Cool

Klik på billederne for at forstørre dem

TENGA Deep Throat Cup Cool

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

99,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Oplev følelsen af et blowjob med Tenga Deep Throat Cup Cool - en nu version af det onaniprodukt, der blev kåret til det bedste sexlegetøj til mænd i 2011.

  Lad dig forkæle af TENGA Deep Throat Cup Cool, der har en kølende effekt og som simulerer følelsen af oralsex.

  Du bestemmer selv hvor stram du ønsker din Tenga cup: Du styrer cup'ens vakuum med en ventilen i toppen.

  Deep Throat Cup Cooler af hygiejniske grunde designet til engangsbrug. Dog kan du evt. bruge den igen, hvis du bruger et kondom og ekstra glidecreme.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Oplev TENGA Deep Throat Cup Cool, det ekstra pirrende onaniprodukt med den dejlig kølende effekt. 

  TENGA Deep Throat Cup Cool har samme indvendige struktur som den prisvindende TENGA Deep Throat Cup, der i 2011 blev kåret som det bedste sexlegetøj til mænd. Derfor er der udsigt til intens stimulation, når TENGA Deep Throat Cup Cool forkæler dig ved at efterligne følelsen af oralsex, samtidig med at den lækre, kølende effekt sætter ind.  Du bestemmer selv hvor stram TENGA Deep Throat Cup Cool skal føles - ventilen i toppen gør det nemlig muligt at styre, hvor stort vakuum og  hvor sugende en fornemmelse du ønsker. 

  TENGA Deep Throat Cup Cool er af hygiejniske grunde designet til engangsbrug. Hvis du bruger den sammen med et kondom og ekstra glidecreme, og du rengør den efter brug, kan den dog bruges flere gange. 

  Tenga er produceret i Japan, under høje kvalitets krav.

  Detaljer

  MATERIALE: TPE.
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  LÆNGDE: 16,5 cm.
  DIAMETER: 6,4 cm.
  VÆGT: 91 gram.
  GLIDECREME: Vandbaseret.
  EFFEKT: Ja,kølende effekt.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Fantastisk fornemmelse Jeg har prøvet lidt af hvert af disse "putten sjoveren ind i agtige tingster". Og jeg er helt solgt til denne Tenga. Først giver den en dejlig kølende fornemmelse omkring prikken - som faktisk er ganske skønt og behageligt. Den er dejlig stram og giver en fantastisk fornemmelse når man leger med den. God fornemmelse og fantastiske orgasmer. Jeg bruger den først uden kondom og stopper op et par gange inden jeg er ved at komme - og så tager jeg et kondom på og kører igen et par gange - og så får jeg en fantastisk orgasme. Kan varmt anbefales - tror jeg nu har haft 5 stk. af denne model. Prøv den - det vil du ikke fortryde:)
  5 5 1

  Du anmelder: TENGA Deep Throat Cup Cool

  Hvordan vurderer du produktet? *