TENGA Flip Zero Onaniprodukt

Klik på billederne for at forstørre dem

 • TENGA Flip Zero Onaniprodukt 1
 • TENGA Flip Zero Onaniprodukt 2
 • TENGA Flip Zero Onaniprodukt 3
 • TENGA Flip Zero Onaniprodukt 4
 • TENGA Flip Zero Onaniprodukt 6
 • TENGA Flip Zero Onaniprodukt 50

TENGA Flip Zero Onaniprodukt

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

799,00 kr

648,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Forkæl dig selv med en ekstremt pirrende og nydelsesfuld onanioplevelse.

  TENGA Flip Zero er en ny udgave af den testvindende TENGA Flip Hole.

  Materialet, teknologien og designet er alt sammen blevet forbedret, så du får en ekstra skøn stimulation.

  Lavet i Japan.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Kunne du lide TENGA Flip Hole, så vil du elske TENGA Flip Zero! Onaniproduktet er en forbedret udgave af den populære og testvindende bestseller.

  Materialet og det indvendige mønster føles nu endnu mere pirrende og vil med sikkerhed give dig den bedste onanioplevelse til dato. Nyd et stykke sexlegetøj af høj kvalitet, der kan tilfredsstille dig igen og igen og igen.

  Onaniproduktet er nemt at bruge. Den nye teknologi med det indvendige hængsel sikrer, at væsker såsom glidecreme ikke siver ud, men bliver i produktet. Ved at trykke på de fleksible sider kan du presse luften ud af produktet og derved efterligne følelsen af et blowjob.

  TENGA Flip Zero er produceret i Japan og fremstillet af materialer af høj kvalitet. Det har en indre dybde på 14 cm og en fleksibel åbning, der passer de fleste størrelser. Der medfølger et etui til opbevaring.

  Detaljer

  MATERIALE: TPE, ABS og silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Nej (stænktæt).
  UDVENDIG LÆNGDE: 17 cm.
  INDVENDIG DYBDE 14 cm.
  ÅBNING, DIAMETER: Ca. 2 cm (kan strækkes).
  MEDFØLGER: Etui til opbevaring og prøver på glidecreme.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  tenga zero er bare den ultimative oplevelse tenga zero er bare den ultimative oplevelse, når man trænger til et blowjob.
  tenga zero giver det største sug jeg har oplevet og er tilmed økonomisk mht. glidemiddel.
  åben blot tenga zero og påfør den ønskede mængde glidemiddel og glem ikke glansen , luk nu tenga zero . klem tenga sammen og pres den let mod glansen , slip grebet lidt og mærk at tenga zero simpelthen suger sig ned over penis.
  det fås ikke meget bedre .
  personligt har jeg slidt en del af dem op.

  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Ekstraordinær onanioplevelse Foruden engangs æg fra Tenga, er Flip Zero det eneste onaniprodukt jeg har prøvet.

  Jeg ledte efter er produkt der kunne tilføre min onanioplevelse en ekstra dimension - uden at jeg hele tiden skulle købe engangsprodukter.

  Overordnet set skuffer Flip Zero ikke. Men jeg er overrasket over vægten, lige som det naturligvis er lidt mere tidskrævende end en hurtig “filer”.

  Selvom den vejer godt til og det kræver lidt forberedelse at smøre op og vaske ned efterfølgende, er følelsen er det hele værd, hvis man giver sig selv tid til at opleve den.

  Når man skal have besværet med, kræver det altså at man sætter tid af for sig selv og har ro omkring sig. Men så for man til gengæld også en helt ekstraordinær onanioplevelse.

  Jeg kan kun anbefale Flip Zero, hvis man er seriøs omkring sine solooplevelser.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Behagelig oplevelse, men lidt skrøbelig Jeg har ikke andre onaniprodukter at sammenligne med, så min holdning skal måske tages med et gran salt. Teksturen og den indvendige udformning (til trods for at den måske er lidt overdrevet kompliceret) fungerer rigtig godt. Med vacuum er det en del sjovere end med hænder.
  Rengøring er overraskende nemt.
  Desværre er lukkemekanismen / låsen ikke så praktisk; hoveddelen af produktet er squishy, så det er svært at vurdere, hvor meget man skal trykke, for at åbne den - sidst jeg skulle åbne min (brugt <10 gange), gik hængslet i den ene side i stykker. Så det er begrænset, hvad den holder til.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  En af de bedste Jeg har nu brugt flere af disse onani produkter (4 standard Fleshlights og 2 dåse type) og Flip Zero er nok det bedste jeg har prøvet.
  Det vil ikke sige, at der ikke er problemer og dem er der, ikke nok til at fjerne denne hersens dims fra min favorit liste men nok til at de burde nævnes.
  Den er jo relativ lille at holde om og hvis du har en lidt stor hånd så kan den føles lidt akavet a bruge også er bliver den hurtigt utæt efter en orgasme, du har ikke mange sekunder for a slappe før du er nød til at løbe ud og vaske den før det flyder ud over kanten.
  Og disse var så mine største problemer med produktet, som ellers er et fantastisk stykke legetøj, som kan anbefales uden problem.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Helt igennem lækkert produkt. Om det er alene på rejsen, eller derhjemme med kæresten. Det bedste og mest pirrende produkt til dato.
  Hvis man absolut skal være negativ anlagt, er den måske en smule klodset. Sådan virker det lige i starten, og var også det eneste negative der kom fra kæresten.
  I dag er det helt ligegyldigt, den er bare blevet en jævnlig deltager i de hyggelige stunder.
  Materialet er virkeligt lækkert, helt unikt i forhold til andre produkter jeg har mærket.
  Eneste minus den stadigt har i dag, er at den er vanedannende, så sørg lige for at kæresten er med på den før du køber hvis i er 2 ;-)

  Lækker, nem at pleje, står diskret (hvis det er vigtigt), god alene eller sammen, selvom indgangen er ret lille, klare den fint de lidt større drenge. Meget stimulerende uden at overdrive med kraftige riller etc. Langt mere "naturlig" end de fleste.

  Kan kun anbefale den, den er helt sikkert pengene værd i forhold til alle de andre produkter vi har prøvet.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Hmmmm Er lidt imponeret den er rigtig god. Vacummen virker uden at være for voldsom og giver en rigtig god følelse og den holder tæt, men i anden runde skummer den i toppen og det er et minus. Dog vil jeg sige at den er alle pengene værd og jeg er glad for min den er utrolig nem at rengøre
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Det bedste onani produkt nogensinde! Jeg har prøvet 3 forskellige Fleshlights, Tenga Eggs og den tidligere model Tenga Flip Hole.
  Tenga Flip Hole ZERO er uden tvivl det bedste onaniprodukt jeg har prøvet.

  Følelsen er så realistisk det føles fantastisk når man klemmer sammen om produktet, så det strammer omkring penisen.

  Jeg kan kun sige: køb den!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Bedste manuelt onaniprodukt til dato Flip zero onaniproduktet er helt perfekt for mig. Der er masser af plads, super nemt at rengøre og fylde med glidecreme. Der er forskellige "mønstre" indeni produktet, som virkelig stimulerer penis godt og på alle mulige forskellige måder.

  Ekstra frækt er det, hvis man bruger tenga heater, til at varme produktet op med inden.

  Også perfekt til parsex, som alternativ til et handjob, det her er hundrede gange bedre! min kæreste er ikke meget til at sutte, men det her er et rigtig godt alternativ, specielt hvis hun spytter lidt i den inden og suger på mine nosser, så giver det en ekstra fræk fornemmelse!
  5 5 1

  Du anmelder: TENGA Flip Zero Onaniprodukt

  Hvordan vurderer du produktet? *