TENGA Spinner Hexa Onaniprodukt - PRISVINDER

Klik på billederne for at forstørre dem

TENGA Spinner Hexa Onaniprodukt - PRISVINDER

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

229,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Udfordr dig selv med TENGA Spinner Onaniprodukt i et pændende Hexa mønster.

  Den fleksible masturbator er designet som en fjeder indvendigt. Dette skaber en unik følelse af, at sleevet snor sig omkring din penis, når du trænger ind i TENGA Spinner.

  Hexa har en pirrende og stimulerende struktur. Passer de fleste mænd.

  Vinder af Red Dot Design Award 2019.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Klar til at udfordre dig selv? Med TENGA Spinner får du et spændende onaniprodukt til mænd, designet i Japan.

  Er du også fan af den lille tvist-bevægelse fra et godt håndjob? Som noget helt unikt er TENGA Spinner designet som en fjeder indvendigt for netop at efterligne denne pirrende bevægelse. Dette giver dig følelsen af, at sleevet snor eller tvister sig omkring din penis, når du trænger ind og ud af TENGA Spinner.

  Indvendigt mødes du af et skønt Hexa mønster, der giver en stimulerende følelse, når du bevæger TENGA Spinner Hexa ned over din penis.

  Du rengør nemt TENGA Spinner ved at vende vrangen ud under vandhanen og skylle med en sexlegetøjs rens og lunkent vand. På den måde, kan du nyde din TENGA længere.

  TENGA Spinner fås i 3 udgaver, hvor struktur og intensitet gradvist øges. Hexa 02 er den mellemste i serien.

  Serien er vinder af Red Dot Design Award 2019.

  Detaljer

  MATERIALE: TPE.
  FTALATFRI: Ja.
  MØNSTER: Hexa 02.
  LÆNGDE: 17 cm.
  DIAMETER: 7,5 cm.
  GLIDECREME: Vandbaseret (prøve medfølger).
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Virkeligt lækkert onani produkt! Nu købte jeg produktet som variation til en fleshlight variant, da jeg var træt af, at de var lidt store og klodset og tog tid at rengøre m.m.

  Jeg var meget positiv overrasket over størrelsen og indpakningen på Tenga'en. Den kommer i et rør som den kan opbevares i, og hvor den samtidig er indrettet til at kunne ligge og tørre i. Smart! Selve produktet var faktisk meget mindre fysisk end jeg regnede med, men det var fint. Produkter kan give sig meget, så ingen problemer selvom man er over (eller under) gennemsnittet. Materialet er virkeligt lækkert og blødt, og tiltrækker samtidig heller ikke fnug og fnuller og nemt at rengøre.

  Den er nem at påføre sidder meget tæt rundt om en - næsten som et kondom. Husk at få evt. luft ud, det øger følelsen og skaber vakuum ved brug. Fjedrer delen er overraskende effektiv, og giver både en fast føles rundt om ens penis, men har også et lækket "vrid" rundt om penis når man onanerer med den. Så kan godt sammenlignes med er godt hånd- og blowjob i en!

  Jeg var måske lidt skeptisk omkring produktet til at starte. Var fjedre delen nu blot en gimmick,men det er det langt fra.
  Jeg har prøvet forskellige masturbatorer (såsom hot octopuss pulse, cobra libre II, fleshlight variant, anden tenga rør) og denne er klart den bedste jeg har brugt indtil nu. Jeg tog mellem udgaven, men kunne godt forestillemig, at jeg vil prøve den "lette" udgave også, da det eneste problem jeg har er, at den er så god at den næsten overstimulerer.

  Til omkring de 200 kr syntes jeg ikke man går galt i byen hvis man leder efter et diskret onani produkt som bare virker, er nem at bruge, gøre rent og pakke ned igen. Husk glidecreme :)
  5 5 1

  Du anmelder: TENGA Spinner Hexa Onaniprodukt - PRISVINDER

  Hvordan vurderer du produktet? *