You2Toys Big White Penis Sleeve

Klik på billederne for at forstørre dem

  • You2Toys Big White Penis Sleeve  1
  • You2Toys Big White Penis Sleeve  2
  • You2Toys Big White Penis Sleeve  3
  • You2Toys Big White Penis Sleeve  4

You2Toys Big White Penis Sleeve

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

169,00 kr

Kort info

Kort info

Imponér din partner med en ekstra lang og fyldig penis ved hjælp af det ultra potente Big White Penis Sleeve fra You2Toys.

Lækkert, realistisk sleeve med tydelige årer og dejligt stort penishoved.

I blødt, fleksibelt TPE som kan klippes til i længden og dermed tilpasses enhver penis størrelse.

Godt at vide

Beskrivelse

Imponér din partner med en ekstra lang og fyldig penis ved hjælp af det ultra potente Big White Penis Sleeve fra You2Toys.

Lækkert realistisk sleeve i fleksibelt TPE med behagelig overflade, tydelige årer og dejligt stort penishoved, som giver en naturlig oplevelse for jer begge.

Sættes nemt på penis, forlænger dig med 2 cm i længden og giver hele 1,7 cm mere at fylde ud med.

Med 20 cm indre længde er der nok at give af, og du klipper nemt sleevet til, så det passer perfekt til dig.

Undgå at putte glidecreme inden i selve sleevet, da det så sidder bedre fast, også når legen bliver heftig.

Detaljer

MATERIALE: TPE.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
FULD LÆNGDE: 22 cm (kan klippes til)
INDVENDIG LÆNGDE: 20 cm.
UDVENDIG DIAMETER: 4,2-4,8 cm.
PASSER TIL: De fleste penis størrelser - yderst strækbart materiale.
BRUGERMANUAL: Engelsk, tysk m.fl.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Nem at sætte på
Komfort og pasform
Fantastisk Trods lang søgen, er dette det eneste sleeve jeg kunne få til at passe mig. Jeg er 23cm lang og 5 cm i diameter. Længden passer lige præcis mig, og kan nemt klippes til, hvis man ønsker det. Sleevet giver ca. 1 cm hele vejen rundt, dvs 2 cm i diameter, hvilket min kærester nyder godt af. Trods det er et tykt sleeve har jeg stadig FULD nydelse under hele agten. Det er nemt at tage på, ved at vende vrangen ud, og tilbage igen. Og det bløde materiale tilpasser enhver uden nogen form for skavanker. Helt fantastisk produkt vi vil bruge mange gange fremadrettet!
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Nem at sætte på
Komfort og pasform
Stort og frækt Jeg må indrømme, at jeg blev lidt chokeret da jeg pakkede den ud! Den var kæmpe stor, som den lå der i plastkassen og uden om min (som måler næste 4 cm i diameter) ville det slet ikke gå… Det ville trods alt nok blive lidt for meget. Så jeg blev enig med mig selv om, at jeg bare ville vise konen den med bemærkninger om, at det nok var et fejlkøb og at det så bare var en sjov gimmick.

Men da jeg fik den på og begyndte at lege med hende – så gik det faktisk meget godt. Så godt at hun siden selv har bedt om, at jeg brugte den. (Hun har forsikret mig om, at min også er god… ja – ja...)

Sleeven er dog meget blød og det kan derfor godt være lidt svært at hold en fast rytme. Den bøjer let i spidsen – men det går. Måske det bare er et spørgsmål om træning.

Et lille råd til manden: Lad være med at tage for meget om den, når den sidder på, og gnide den. Man bliver lidt mut når man tager den af og om sin egen…
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Nem at sætte på
Komfort og pasform
Stort og meget enkelt Efter den første vask inden brug er den lidt klæbrig i materialet. Men efter den fik lidt cyber pulver(fint talkum) blev den mere rar at røre ved.

Den fylder godt ud i konen og den er rar at have på. Den model vi fik var 6cm i bunden og 5.2 midt på, så lidt ujævn i størrelsen fra top til bund. Samt 21cm lang. Men monteret er størrelsen godkendt. Den bliver ikke under 6cm i diameter uanset om det er top eller bund.

Den er dejlig blød og bliver hurtig varm. Til prisen 169,- kan dette sleve sagtens anbefales, og er mindst lige så godt som de dyre mærker. Dog er materialet noget mere cyberskin agtigt end f.eks Fantasy X modellerne, som er mere faste i materialet, og med større årer.

(Jeg ville ikke anbefale at bruge den analt, grundet hygiene da materialet er for blødt og vil optage for meget).
5 4 1

Du anmelder: You2Toys Big White Penis Sleeve

Hvordan vurderer du produktet? *