Anal Fantasy Large Anal Gaper

Klik på billederne for at forstørre dem

Anal Fantasy Large Anal Gaper

Vær den første til at bedømme dette produkt

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

369,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Gå på opdagelse i det frække og fristende anale univers med Anal Fantasy Large Anal Gaper.

  Den hule anal plug giver en fyldig stimulation og tilbyder samtidig din partner fuldt udsyn som en ekstra fræk og sanselig dimension til legen.

  Anal pluggen er lavet af glas og kan varmes op eller køles ned.

  Ideel til jer, der har erfaring med anal stimulation og ønsker at udforske det yderligere samt få en fyldig og intens stimulation.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Ønsker I at udforske nye områder af det frække anale univers eller gøre jeres leg med dominans ekstra kinky, er Anal Fantasy Large Anal Gaper perfekt til jer.

  Den hule anal plug giver en fyldig stimulation og tilbyder samtidig din partner fuldt udsyn som en ekstra fræk dimension til legen. Det gennemsigtige design giver en fræk fornemmelse af både at være udstillet og udspilet.

  Brug anal pluggen i kinky dominans lege og indfør fingre, stave, væsker eller noget helt fjerde i anus via pluggens hule indre.

  Anal pluggen er lavet af glas og kan varmes op eller køles ned som en ekstra sanselig dimension til legen. Varm pluggen op ved at lægge den i et vandbad eller køl den ned ved at putte den i køleskabet eller hold den under rindende koldt vand.

  Anal Fantasy Large Anal Gaper har en god størrelse, der gør den ideel til jer, der har erfaring med anal stimulation og ønsker at udforske det yderligere samt få en fyldig og intens stimulation.

  Detaljer

  MATERIALE: Glas.
  FULD LÆNGDE: 11,5 cm, heraf kan 9 cm indføres.
  DIAMETER: 4 cm (bredeste del).
  SPROG: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Anal Fantasy Large Anal Gaper

  Hvordan vurderer du produktet? *