Tunnel Plug

Hvis du allerede er stor fan af buttplugs, men gerne vil udvide dit personlige sortiment, så skal du kigge lidt nærmere på vores udvalg af tunnel plugs. De er lidt mere kinky end de almindelig modeller, men det gør bare hele oplevelsen endnu frækkere.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Indførbar længde
Diameter
Materiale
Aluminiumlegering (1)
Glas (3)
Silikone (25)
TPE (1)
Egenskaber
Fjernbetjent (2)
Hollow (8)
Opladelig (2)
Splashproof (2)
Suction Cup (3)
Vibrating (2)
Mærke
Anal Fantasy Elite Collection (2)
ANOS (1)
Booty Sparks (1)
JOYRIDE (1)
Master Series (6)
Ouch! (1)
Oxballs (9)
Perfect Fit (3)
Sinful (4)
Tailz (1)
Vis alle 29 produkter

Anal tunnel plug - En ekstra kinky oplevelse

Hvad er en tunnel plug?

Tunnel plugs er perfekte til alle, der elsker at eksperimentere med analsex og samtidig ønsker at tage legen til et helt nyt niveau. Designet er meget lig det, som mange allerede kender. En tunnel buttplug er nemlig bare en udhulet buttplug, der kun består af den ydre form. De fungerer altså på præcis samme måde, som de almindelige modeller, du (måske) allerede har liggende derhjemme i din private samling af anal sexlegetøj - men de kan alligevel lidt ekstra.

Fordi produktet er hult, så er denne type ofte lidt større end de almindelige modeller. Samtidig kan de bruges til at eksperimentere og stimulere meget mere - netop fordi de er hule indeni. Nogle modeller fungerer også som en anal-åbner. De sørger for at den anale lukkemuskel forbliver udvidet hele vejen igennem jeres frække lege.

De fantastiske tunnel plugs kommer i forskellige former, farver og størrelser, så der er med sikkerhed også en der passer til din smag og dine behov. Nogle af dem har endda også et par frække hemmeligheder i ærmet, som vil tage dine fantasier og frække fetish-behov til et helt nyt niveau. Hvis du aldrig har hørt om en anal tunnel plug før, så bliv endelig hængende her på siden og læs lidt mere om de fantastiske produkter - de er slet ikke så farlige, som man måske kunne tro.

Hvordan bruger man en tunnel buttplug?

Som vi allerede har beskrevet, så er denne type sexlegetøj meget lig de mere almindelige modeller, som du sikkert allerede kender (og måske allerede har brugt). Inden du går i gang er det selvfølgelig vigtigt, at du bruger en anal douche, så du kan sikre dig, at du er helt ren bagi. Derefter skal du huske en passende mængde anal glidecreme - både på din tunnel buttplug, men også rundt om analåbningen og indvendigt.

Derefter er du klar til at invitere dit nye sexlegetøj indenfor og lade dig overvælde af de mange fantastiske oplevelser. Når først legetøjet sidder, som det skal, så sørger produktet for, at analåbningen er spredt - og så kan du ellers bare begive dig ud i alverdens frække lege. Du kan både dyrke analsex eller måske invitere din favorit vibrator dildo med i legen - der er masser af muligheder.

Bagefter er det selvfølgelig vigtigt, at du husker at vaske og rengøre produktet grundigt. Dette skal både gøres før og efter brug - hver eneste gang. Hvis du vil være sikker på at du får rengjort produktet helt ordentligt, så kan du med fordel bruge sexlegetøjs rengøring. Det er nemlig vigtigt med god hygiejne, når du leger med sexlegetøj - både vaginalt og analt.

Prøv en fræk anal tunnel plug

Vi håber, at vi har vækket din interesse for de frække produkter, som du finder her på siden - også selvom du måske tænker, at produkterne kun hører til i BDSM-miljøet. For det gør de bestemt ikke. De kan sagtens bruges derhjemme en almindelig onsdag aften, hvor hyggestunden skal være lidt mere kinky end den plejer.

Som du måske allerede har spottet, så kan produkterne sagtens hedde mange forskellige ting, men det er ikke fordi der er den store forskel på dem. Anal tunnel plugs bliver nemlig også kaldet for anal tunnel plug, men der er altså stadig tale om præcis det samme produkt - nemlig en buttplug med hul hele vejen igennem. Det eneste der er forskellen på dem er størrelsen, udseendet og udformningen, men selve formålet er det samme.

Hvis du har spørgsmål til produkterne her på siden, så sidder vores medarbejdere i kundeservice selvfølgelig klar til at hjælpe dig. De kan med sikkerhed svare på dine spørgsmål og guide dig i den rigtige retning, så du finder det produkter, som passer til dine behov og ønsker.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk