Ball Stretcher i Stål

Klik på billederne for at forstørre dem

Ball Stretcher i Stål

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

399,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Ball Stretcher i stål - også kaldet en kuglestrækker - som på grund af sin vægt og højdevirkelig kan mærkes.

  Sættes omkring kuglerne, hvorved de strækkes et niveau nedad.

  Denne Ball Stretcher spændes og åbnes med den medfølgende svensknøgle.

  Fås i 3 forskellige højder, alt efter hvor meget, du ønsker at strække pungen: 20, 30 og40 mm.

  Fremstillet i stål.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Denne Ball Stretcher i stål - også kaldet en kuglestrækker - kan på grund af sin vægt og højde virkelig mærkes.

  Sæt den omkring pungen/kuglerne og mærk, hvordan de strækkes et niveau nedad.

  Stretcheren er fremstillet i robust stål og spændes og åbnes med den medfølgende unbrakonøgle.

  Denne Ball Stretcher findes i 3 forskellige størrelser (højder) alt efter, hvor meget, du ønsker at strække pungen. De 3 forskellige højder på denne Ball Stretcher er 20, 30 og 40 mm. 

  Detaljer

  MATERIALE: Stål.
  HØJDE: 20, 30 og 40 mm.
  INDRE DIAMETER: 3 cm - 3,5 cm.
  YDRE DIAMETER: Ca. 6 cm.
  VÆGT: 300 g, 415 g og 590 g.  
  ÅBNES MED: Unbrakonøgle (medfølger).

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  I LOVE IT! Har købt 30mm og den har været perfekt !
  Har den på flere gange om ugen, gerne et par timer af gangen, fræk fornemmelse når man er ude og handle osv ;) Min kæreste nyder at se mig gå rundt med dem, og min pung hænger mere end de nogensinde har gjort. Skal helt klart have prøvet 40mm !
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Super kvalitet Købte den store på 40 mm, 550g. God kvalitet, kan godt være lidt svær at få på, men fantastisk dejlig fornemmelse når den er på plads. Har en god tyngde der trækker godt nedad i pungen.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Dejlig tung fornemmelse i testiklerne Jeg har næsten permanent en 3 cm strækker på. Før jeg går i seng, sætter jeg en 4 cm yderligere på, så strækket er på 7 cm - virkeligt lækkert. Mit max stræk er p.t. på 9 cm, hvilket er hårdt ved testiklerne, men alligevel dejligt.

  Min kone elsker at klemme lidt på mine testikler, når jeg tager hende bagfra med strækkerne på. Hun vil faktisk ikke have sex, hvis jeg ikke har "tunge nosser", som hun kalder dem.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  dejligt legetøj du jeg har kun brugt det ude på gaden 2 gange, men skruet det på 3 gange, og sinful siger jo at der medfølger en svensk nøgle, der er nogle der ikke er mekanikere for det er ikke en bacho fra sverige men en unbrako nøgle der medfølger som passer til opgaven,,, og det er skide skægt at jeg mand kan føle at jeg har noget imellem benene når jeg tar en tur på tanken, de der 7.5 minutter hver vej, imens tingen er i underbukserne, på turen, men når så jeg kommer hjem så er det godt nok bukserne af, og føle sving og bevægelse i mellem lårene, det er så enormt fedt at jeg mand kan føle at der er et objekt imellem benene.
  tak
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Lækkert produkt Det er helt sikkert et dyrt legetøj eller "tøj" men det er pengene vær.d De er tydeligvis udført i en rigtig høj kvalitet og så gør prisen knapt så meget, da de jo som sådan holder evigt. De er ikke nemme at tage på men er de på, er de på. Kanon
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Frækt Jeg har den model der er 30mm høj, og den kan virkelig strække pungen. .Det er enormt frækt at have den på, dels fordi den jo strækker pungen, men også pga. vægten. Den er nemlig rimelig tung, hvilket giver en helt speciel følelse. Jeg har brugt den alene, når jeg har onaneret, men også sammen med min kæreste, som syntes det er vidt frækt når vi har sex og den slår imod hende. Desuden syntes hun det er frækt at se og røre ved mine ædlere dele når jeg har den på.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Meget ophidsende! Ball Stretcher har faktisk længe været noget som jeg har haft lyst til at afprøve.

  I brug lever Ball Stretcher op til forventningerne og giver en skøn måde at onanere på - når jeg sidder på en stol og pungen svinger frem og tilbage imens jeg onanerer er fornemmelsen meget ophidsende og jeg kommer hårdere end før.
  Har også brugt den sammen med kæresten, hun syntes det er kinky at holde om mens hun slikker mig! Ligger jeg på ryggen er det bare rart at pungen er udtrukket og tager jeg hende i doggystyle svinger pungen frit - hvilket er meget dejligt.
  MVH Styrvolter
  5 5 1

  Du anmelder: Ball Stretcher i Stål

  Hvordan vurderer du produktet? *