Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Bathmate Hydromax X30 Xtreme

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Bathmate Hydromax X30 Xtreme
 • Bathmate Hydromax X30 Xtreme
 • Bathmate Hydromax X30 Xtreme
 • Bathmate Hydromax X30 Xtreme

Bathmate Hydromax X30 Xtreme

Vær den første til at bedømme dette produkt

På lager Bestil før kl. 21.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

1.449,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Yderst kraftfuld penispumpe, der gør det muligt at opnå en større og mere fyldig erektion midlertidigt.

  X30 Xtreme er en videreudvikling af den populæreHydromax X30, som gør det nemmere at udnytte pumpens fulde kraft.

  Håndpumpen gør penispumpen mere behagelig at bruge, da du ikke længere behøver at presse pumpen imod skridtet for at skabe vakuum..

  Bathmates Hydromax pumper kan opnå 35 % større vakuum, end Bathmates Hercules og Goliath pumper.

  Bathmate Hydromax X30 Xtreme kan både bruges inden samleje og onani.

  Leveres bl.a. med en luksus opbevaringskasse, en håndpumpe og en shower strap.

  Obs! Passer til penis størrelser på max. 18 cm i længden og 5,1 cm i diameter.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Bathmate Hydromax X30 Xtreme er en kraftfuld videreudvikling af den populære Hydromax X30 penispumpe, som du også finder her i Sinful.dk shoppen.  Den store forskel er, at du med Bathmate Hydromax X30 Xtreme bedre kan udnytte penispumpens kraft. Med den nye håndpumpe og slange behøver du ikke længere at presse penispumpen imod skridtet for at gøre pumpen lufttæt og skabe vakuum. Dermed er pumpen endnu lettere og mere behagelig at bruge, end sine forgængere.

  Bathmate Hydromax X30 Xtreme er beregnet til at blive brugt i badet og den er udviklet til at bruge vand til at skabe vakuum, der øger størrelsen på din penis midlertidigt. På grund af det vandtryk, der skabes i pumpen, kan Bathmate pumperne skabe et langt større og mere jævnt vakuum omkring penis, end en almindelig penis pumpe, som bruger lufttryk.

  Hydromax X30 Xtreme kan også, ligesom de andre Hydromax pumper, skabe et mere effektivt og 35 % større vakuum, end Bathmates egne Hercules og Goliath penispumper. X30 Xtremes øgede effektivitet skyldes bl.a. den komfort ring, der sidder i bunden af pumpen, som sørger for, at pumpen slutter helt tæt ind mod kroppen. Ringen gør i øvrigt pumpen mere behagelig at bruge samt lettere at få til at sidde i den helt korrekte vinkel. 

  Mange mænd opnår en mere intens fornemmelse ved onani og samleje efter brug af penispumpen. Obs! Pumpen passer til en penis størrelse på max. 5,1 cm i diameter og max. 18 cm i længden.

  Sådan bruger du Bathmate Hydromax X30 Xtreme Penispumpe:
  1. Stil dig under det varme vand og drej ventilen, der sidder i pumpens spids, med uret. Pres så den grå split ned og skub den til siden så ventilen låser. 

  2. Indsæt den lysegrå komfort ring i pumpens åbning så markeringerne på både komfort ringen og pumpen står ud for hinanden. 

  3. Fyld Hydromax X30 Xtreme til randen med vand og før den op omkring den afslappede penis så den sidder behageligt imod roden og går fri af pungen.

  4. Løft pumpen så den er let hævet og pump den langsomt op og ned for at skabe vaccum omkring penis indtil du opnår fuld erektion. For ekstra kontrol og mere power kan du i stedet bruge håndpumpen enten direkte på penispumpen eller med slangen, for at forstærke oplevelsen. Øvelsen kan gentages for at give din penis en god work out. Obs! Pumpen må ikke bruges i mere end 15 minutter.

  5. Rengør Hydromax X30 Xtreme efter brug med den medfølgende rengøringssvamp, varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring.

  Medfølger:
  En Hydromax X30 Xtreme hydropumpe, en sort luksus opbevaringskasse, en håndpumpe med slange, en komfort ring, en shower strap, en rengøringssvamp, en penismåler, en Hydromax glidecreme og et Bathmate håndklæde.

  Detaljer

  MATERIALE: Polycarbonate (plast) og gummi.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  PASSER TIL: Penisstørrelser mellem 12,4 cm og 18 cm med en diameter på max.5,1 cm (erigeret tilstand).
  LÆNGDE: 24,8 cm indvendig.
  DIAMETER: 5,7 cm indvendig.
  OMKREDS: 17,9 cm indvendig.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, tysk m.m. (indeholder illustrationer).
  MEDFØLGER: Penispumpe, opbevaringskasse, håndpumpe med slange, ekstra ring, shower strap, rengøringssvamp, målebånd, hængelås, prøve på glidecreme og et Bathmate håndklæde.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Bathmate Hydromax X30 Xtreme

  Hvordan vurderer du produktet? *