Pirringsredskaber

Her finder du spændende pirringsredskaber, som klemmer, pumper og sugekopper, der er ideelle til fræk og kinky stimulation. Produkterne findes i mange former og afskygninger, men fælles for dem alle er, at de på en og samme tid føles både smertefulde og helt ekstremt stimulerende. De forførende pirringsredskaber øger desuden følsomheden på de påsatte steder, så du får en ekstra sensuel oplevelse.

Mest populære kategorier

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (23)
Akryl (4)
Aluminium (3)
Gummi (2)
Jern (3)
Metal (16)
Plastik (5)
PVC (4)
Rustfrit Stål (3)
Silikone (11)
Stål (6)
Mærke
Blue Line (1)
CalExotics (2)
Charmed (1)
Doc Johnson (4)
E-stim Systems (1)
Electroshock (1)
Fantasy For Her (5)
Fetish Fantasy Extreme (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (5)
Fifty Shades of Grey (6)
Frisky (2)
Kiotos (1)
Master Series (15)
Mister B (3)
Mistress (1)
Mystim (1)
Nipplettes (2)
Obaie (6)
Ouch! (3)
Pumped (4)
Rimba (2)
Sex & Mischief (2)
Size Matters (3)
Taboom (1)
Tom of Finland (1)
Überlube (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (6)
Vis alle 86 produkter
Du har set 48 af 86 produkter
Hent flere

Pirringsredskaber til kinky stimulation

Pirrende stimulation af dine erogene zoner

Her på siden finder du alle de stimulerende pirringsredskaber, som du skal bruge til en fræk og kinky aften. Mange af produkterne kan du enten bruge alene til en fræk omgang sololeg eller sammen med din partner.

Vores frække pirringsredskaber indeholder blandt andet flere forskellige slags klemmer, der kan bruges af begge køn. Vi har for eksempel masser af stimulerende brystklemmer, som sagtens kan nyde af både kvinder, mænd og par. Du finder også flere varianter af klitorisklemmer, der er helt ideelle til kvinder, som elsker stimulering på randen af det ​​smertefulde.

Det kan også være, at du er mere til pumper, der øger blodgennemstrømningen og dermed også følsomheden på de områder, hvor du bruger den. Det vil sige, at hvis du bruger de stimulerende pumper på enten vagina eller brystvorterne, så kan du se frem til en helt særlig og yderst fræk oplevelse.

Det samme gør sig lidt gældende med sugekopper, som kan give en intens og til dels smertefuld stimulation. De danner et vakuum og øger derigennem følsomheden på kroppen. Prøv sugekopperne på brystvorterne, vagina eller et helt tredje sted, som trænger til en kærlig omgang stimulering.

Pirringsredskaber til alle erfaringsniveauer

Har du erfaring med de mange pirringsredskaber, som vi præsenterer dig for her på siden, eller er det dit første fetish-produkt, som du er på udkig efter? Uanset om du er erfaren eller uerfaren med denne type af kinky stimulation, så finder du med sikkerhed noget, der kan give dig nogle ekstra sensuelle oplevelser.

Hvis du er uerfaren med pirringsredskaber, som for eksempel klemmer, pumper og sugekopper, så er det altid en god idé at læse produktbeskrivelsen inden du køber produktet. På den måde er du sikker på, at du får valgt den rigtige type stimulation, som du er ude efter, og du ender ikke med et stykke sexlegetøj, som du ikke er klar til at afprøve.

Nogle af produkterne her på siden kan godt virke skræmmende, hvis du er helt nybegynder inden for dette felt, men det er de langt fra. Der er ingen tvivl om, at du kan opnå helt unikke og enestående orgasmer med de frække pirringsredskaber, som du finder i vores store sortiment. Det ved du med garanti, hvis du har erfaring med nogle af denne slags produkter. Det er nok også derfor du er kommet tilbage efter mere.

Frække fetish-produkter til alle

Produkterne her på siden er en del af vores store fetish-kategori, hvor vi har gemt alt til fetishisten, til BDSM-entusiasten, til bondage-elskerne og til dem, der er friske på at eksperimentere med lidt mere kinky stimulation. Sidstnævnte er selvfølgelig noget af det sexlegetøj, som du finder her på siden. Her er har vi nemlig samlet alle vores pirringsredskaber, der er perfekte til dig, som elsker en ekstra intens stimulering af dine allermest følsomme erogene zoner.

Med en lang række af pirringsredskaber, så er det kun fantasien, der sætter grænser for at inddrage kinky stimulation til de frække lege hjemme i soveværelset. Og det gælder selvfølgelig både for singlekvinder, singlemænd og par. Mange af produkterne kan nemlig nydes af begge køn, men der vil dog være enkelte varianter, som primært vil henvende sig til kvinderne. Det er naturligvis sexlegetøj, som for eksempel vaginapumper og klitorisklemmer.

Har du spørgsmål til vores udvalg af pirringsredskaber eller noget af det andet sexlegetøj, som du finder i vores store sortiment, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder kompetente medarbejdere klar til at besvare alle dine spørgsmål omkring brystklemmer, vaginapumper, sugekopper eller noget helt fjerde.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk