TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
 • TickHurtig og diskret levering
 • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Illustration af to personer der holder i håndIllustration af to personer der holder i hånd
Guides
Sexual Wellness Specialist
Sidst opdateret:28/08/2022

Date night - fedt eller fortærsket?

Indholdsfortegnelse

Når du lukker øjnene og tænker på ordet date night, så popper der garanteret et ret fortærsket billede op for dit indre blik. Et flot dækket spisebord, en god flaske rødvin, tændte stearinlys og “The Most Romantic Songs in the World” på din Spotify playliste.

Jeg er faktisk ret vild med de ovennævnte ting (på nær musikken, men de færreste gider kæle til Foo Fighters), og alligevel føler jeg mig en lille smule… ja, nu siger jeg det bare. Kvalt.

Og jeg er endda forholdsvist romantisk anlagt.

Er romantikken så død?

Romantikken lever, og der er behov for den som aldrig før.

I en tid hvor langt de fleste af os dyrker karrieren for at kunne betale vores husleje og placere vores børn i privatskoler og dyre institutioner. Hvor vi hele tiden er på farten, på telefonen, bare på og helst i konstant udvikling, så har vi brug for romantikkens milde toner.

Hvornår har du sidst trykket stop bare for at spørge din partner: “Hey - skal vi snave?”.

Jeg sagde jo, at jeg var romantisk anlagt.

To personer holder i hånd, mens der bliver hældt øl op i et glas

En sikker vinder?

De fleste af os i parforhold (i hvert fald dem, hvor den første forelskelse har lagt sig) har stiftet bekendtskab med begrebet date nights.

Du har kigget din partner dybt i øjnene midt under morgenmaden, mens dit afkom sjasker køkkengulvet til med mælk og havregryn, og du siger: Jeg savner os! Jeg savner at være kærester. Os to. Alene. Uden afkom. Jeg trænger til en date night.

Person set bagfra hiver sig selv i håret

Og en date night kan være et helt fantastisk redskab (usexet ordvalg, jeg ved det) til at pleje den gnist, den forbindelse, den tosomhed og den kærlighed, som kan drukne i leverpostej og flow-tv.

Men inden du går i gang med at arrangere en date night eller beder din partner gøre det, så er det måske en god idé lige at tjekke ind hos hinanden for at blive klogere på, hvad I egentlig hver især savner og har lyst til.

Måske craver du middag i stearinlysets skær. Måske bliver din partner, ligesom jeg, en lille smule kvalt ved tanken. Og så bliver det hurtigt en middag, ingen af jer har lyst til at være med til.

To personer holder i hånd på et bord, mens de har et glas i den anden hånd

Forventningsafstemning

Endnu et sexet ord.

Men det skal med, for det virker. Simple as that. Og det betyder ikke, at man ikke må overraske hinanden eller at man som partner ikke skal støtte op om at gøre ting, som den anden har brug for, lyst til eller savner.

Det betyder bare, at det er godt givet ud at snakke sammen. I øvrigt også om alt muligt andet end date nights.

Skyggebillede af to personer der kigger på hinanden

At kunne sætte ord på, hvad du har brug for og lyst til, gør det meget lettere for din partner at tilfredsstille dig. Og det gælder altså både i og udenfor soveværelset.

Ifølge tal fra Sinful, er det faktisk hele 47% af os, der synes, at det er svært at kommunikere med vores partner om sex, fordi det er akavet. Lad os vende tilbage til det om lidt.

Bøf, bif eller bungee jump

Om I spiser noget god mad, ser en film eller hopper i elastik ud over en bro, er som sådan underordnet - så længe I begge synes, det er fedt og det gavner jeres forhold.

Et sundt, trygt og kærlighedsfyldt parforhold er ret vigtigt for, hvordan vi trives som mennesker, og derfor er det også væsentligt (og desuden totalt uselvisk, hvis du skulle få dårlig samvittighed over at planlægge børnepasning, igen), at vi prioriterer det.

To personer sidder under en dyne med en skål popcorn og en fjernbetjening

Indimellem involverer en date night heldigvis også tid til den slags intimitet, som de fleste foretrækker at praktisere i soveværelset. Man kan sagtens have en succesfuld date uden at have sex, lige så vel som man kan have en, som ikke består af andet.

Er du og din partner også fan af sidstnævnte, så findes der masser af forskelligt sexlegetøj, der kan pifte jeres vanlige rutiner op eller som kan inspirere til endnu mere fantasi og nærhed.

Faktisk har det populære mærke We-Vibe lavet et Date Night Special Edition sæt, som er perfekt som underholdning eller afslutning på en fantastisk date. Sættet består af to app-styrede produkter, nemlig en vibrerende penisring og en kurvet rabbit vibrator.

To personer under en dyne ligger med sexlegetøj i hænderne

Sidstnævnte hedder Nova 2 og har selvsagt mest fokus på at stimulere vulva og vagina. En rabbit tilbyder nemlig dobbelt stimulation, når den vibrerer mod både klitoris- og G-punktsområdet. I kan lege jer gennem vibrationerne på vibratorens skaft eller designe jeres egne i den gratis We-Vibe Connect app. Dens ergonomiske design sørger for, at begge lystpunkter stimuleres konstant, og det gør den absolut perfekt til skønne, blandede orgasmer.

Penisringen hedder Pivot, og den er særligt velegnet at bruge, når I er klar til at have samleje. Når ringen sidder om hans skaft, så vil vibrationerne pirre både penis og hendes klitoris område, hver gang han trænger ind.

We-Vibe har ramt ret godt plet med de to produkter. Der er til mange timers nydelse fordelt på én eller flere date nights.

To solsikker og to stykker sexlegetøj på en lyseblå dyne

Sexlegetøj kan mere end I tror

Det lyder jo alt sammen godt. Altså skønne vibrationer, mere leg, flere orgasmer.

Men sexlegetøj har faktisk en extra ret awesome feature, som især er væsentlig i forhold til førnævnte statistik om vores forhold til kommunikation i soveværelset.

Det kan nemlig give os et sprog for, hvad der føles dejligt, og hvad vi gerne vil have mere af.

At guide en fysisk genstand rundt på sin egen eller din partners krop eller at finde den rigtige vinkel og indstilling er for mange mindre grænseoverskridende end at skulle guide en hånd, en tunge eller en bevægelse.

“Prøv at skifte vibrationsmønster” er lettere for os at sige, fordi det ikke er en direkte kritik af vores ihærdige partner.

Fire fødder med uldstrømper stikker ud under en dyne

Lær hinanden at kende (igen)

Noget af det allerfedeste ved date nights er, at man får tid til at lære hinanden endnu bedre at kende - både gennem oplevelser, samtale og erotik. Alle aspekter er lige værdifulde, men hvilken del I savner mest kan være forskellig og svinge i perioder.

Jeg håber, at I finder tid og lyst til at skabe de date nights, som passer bedst til jer. Så er de nemlig stadig fede!

Skyggebillede af to personer

Lignende blogindlæg

  Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  TickHurtig og diskret levering
  TickFri fragt ved køb over 600 kr

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS